Familiereis CHINA
16 dagen - v.a. €2 295 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,5
49 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,8
Prijs/kwaliteit: 7,5
Accommodatie: 7,7
Transport: 8,1
Vertrekdatum: 04/08/2018
0 Beoordeling: 8
Lode : We gaan de review door onze zoon van 14 laten opstellen ( het was immers een familie-reis) en zenden dit u later door. Momenteel is hij nog op vakantie.
Vertrekdatum: 28/04/2018
1 Beoordeling: 9
Matthijs Hubertus Joseph : Onze familiereis was een fantastische ervaring. Met onze 2 kids van 7 en 9 jaar oud hebben we met dank aan onze geweldige Chinees sprekende Nederlandse gids een heerlijke vakantie gehad, lekker gegeten, en veel gezien. In China kom je nog altijd maar weinig mensen tegen die Engels spreken, dus zonder gids waren we nooit aan dit avontuur begonnen. Hartelijk bedankt Koning Aap!
Vertrekdatum: 22/07/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Een goede manier om in een sneltreinvaart een goede indruk te krijgen China!!!
Vertrekdatum: 23/04/2016
1 Beoordeling: 9
Petra : Wat een prachtig land, vol historie en tegenstellingen. Zeer positief was het heerlijke eten, dit missen we nu al. Het concept familiereis is geweldig. De kinderen hadden het super met elkaar. Mooi om te zien dat we erg raar zijn voor de bevolking, vaak uitgelachen en onze kinderen voelde zich sterren, zo vaak zijn op de foto genomen.Ook fijn dat ze bij de prima hotels zich lekker konden uitleven in het zwembad (vergeet niet je badmuts)
Vertrekdatum: 23/04/2016
1 Beoordeling: 9
Jeroen Marinus : Met een groep van 12 (6 kinderen, 6 volwassenen) hebben wij van het fraaie China kunnen proeven en genieten. De reis was actief, de sfeer was ontspannen. Een goed combinatie dus. De aangeboden excursies waren gevarieerd en werden goed georganiseerd door onze reisbegeleider Rudy . Met zijn ware slogans : "Denk Chinees" en " het komt goed" hebben wij genoten van deze mooie reis
Vertrekdatum: 25/07/2015
1 Beoordeling: 9
Wiebe : Fantastische reis, afwisselend en fijn om met een lokale gids te reizen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.