Familiereis MEXICO EN GUATEMALA AVONTUUR
23 dagen - v.a. €2 695 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,3
10 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,1
Prijs/kwaliteit: 8,7
Accommodatie: 8,4
Transport: 8,5
Vertrekdatum: 08/07/2016
1 Beoordeling: 9
Tom : Heel mooie en boeiende reis! Mexico en Guatemala lijken iets minder veraf en onbekend. Zowel de oude tempels als de mooie oogjes van de kinderen zijn héél aangrijpend!
Vertrekdatum: 08/07/2016
0 Beoordeling: 8
Gwen : Wij wilden met ons hele gezin een onvergetelijke reis maken voordat onze kinderen (13-15-17) op eigen gelegenheid vakantie gaan vieren. Onze reis naar Mexico/Guatemala werd een onvergetelijke reis. Wat een enorme hoeveelheid indrukken en ervaringen hebben wij mogen op doen. Het land, de cultuur elke dag denk je het mooiste gezien en ervaren te hebben van deze reis, waarop onze reisbegeleider dan zei; 'wacht maar..., morgen...''. Wij zijn ons ervan bewust dat wij een top begeleider/gids gehad hebben die heel heel veel kennis van de landen en hun cultuur had. Het is wel veel en lang reizen/rijden, in combinatie met de warmte en luchtvochtigheid van het land. Wij waren met ons gezin alleen ondanks een geboekte familiereis. Hadden samenbeleving met ander(e) gezin(nen) waarschijnlijk wel gezelliger gevonden voor onze kinderen. Inhoud van de reis helemaal super. Wij hebben zoveel indrukken opgedaan dat wij nog weken zullen na genieten. Eenmaal thuis de foto's bekijken beseffen wij hoeveel wij hebben gezien en te weet gekomen zijn.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.