Familiereis ZUID-KOREA
16 dagen - v.a. €4 395 Boek nu

Excursies Familiereis ZUID-KOREA

Busan: Entree Sea Life Busan Aquarium

ongeveer € 27 pp

Seoul - Noord-Koreaanse grens Panmunjom

Ter plaatse boekbaar voor € 65

Een dagexcursie naar Panmunjom, ook wel het vredesdorp genoemd in de DMZ, omdat daar de legers van Noord- en Zuid-Korea oog in oog tegenover elkaar staan. Pal op de grens staan de beroemde Blauwe Huisjes, waar tot 1991 de militaire onderhandelingen plaatsvonden tussen Noord-Korea en de Verenigde Naties. Daarbinnen krijg je de kans even voet op Noord-Koreaans grondgebied te zetten. De excursie brengt je verder naar onder meer de ‘Bridge of No Return’. Het was de vluchtroute van vele Noord-Koreanen tijdens de Koreaanse oorlog.

Let op: deze excursie moet minimaal 3 weken voor de reis vertrekt zijn doorgegeven bij de boeking. We hebben voor deze excursie je exacte paspoortgegevens nodig. Zorg dat deze correct zijn ingevuld. Je kunt dit checken op je persoonlijke mijnkoningaap pagina.

Let op: Panmunjom is niet toegankelijk voor kinderen jonger dan 11 jaar. Op zondagen en Koreaanse nationale feestdagen zijn er geen excursies mogelijk, evenals op de dagen dat er militaire oefeningen zijn. Je hebt je paspoort nodig. Ook dien je netjes gekleed te gaan tijdens een bezoek aan de DMZ (geen slippers of korte broek).
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.