Reispaspoort Arbel

Arbel
Reisspecialist
Ik ben Arbel en werk alweer 8 jaar op de Verkoop Afdeling, Voor die tijd heb ik als reisbegeleidster gewerkt (o.a. in Egypte, Kenia en Nepal). Een geweldige tijd! Het blijft het leukste beroep van de wereld. Op kantoor ben ik verantwoordelijk voor de regio Azië, maar houd me daarnaast veel bezig met de Familiereizen. Familiereizen bij Koning Aap worden elk jaar populairder en meer en meer families weten ons te vinden. Zelf ben ik moeder van 3 kinderen, ik kan me dus goed identificeren met deze doelgroep.
2007
Afrika, Azië
Cambodja, China, Cuba, Guatemala, India, Indonesië, Jordanië, Kenia, Laos, Marokko, Mexico, Namibië, Nepal, Thailand, Turkije, Verenigde Staten, Vietnam, Zuid-Afrika
MEXICO
Mexico
ETHIOPIË
Ethiopië
BOLIVIA
Bolivia
Écht op reis TIP van Arbel
Als ik door de oude stad Buchara (Oezbekistan) loop, verbaas ik me over de mooie Koranscholen, minaretten en binnenplaatsen. Wat me ook opvalt, is dat er bijna geen toeristen zijn. Fotogeniek zijn de vrouwen in hun kleurige gewaden, de kinderen die met enorme watermeloenen sjouwen en de mannen in de theehuizen. Bijzonder is het verblijf in de woestijn waar we in een ‘yurt’ overnachten. Na wederom een heerlijke maaltijd (ook voor vegetariërs is Oezbekistan prima) wordt het kampvuur aangemaakt en schuift de plaatselijke John Lennon nog even aan. Na het zien van een vallende ster is mijn avond compleet. Oezbekistan is een sprookje!
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.