Reispaspoort Hilde

Hilde
Reisspecialist

Op mijn 18e ben ik voor 1,5 jaar in Parijs gaan wonen. Daar heb ik kennis gemaakt met veel verschillende culturen en daar ligt ook de basis van de besmetting met het reisvirus. Na veel te hebben gereisd, een kunstopleiding te hebben gevolgd en een aantal jaren als beeldend kunstenaar te hebben gewerkt, werk ik nu al aardig wat jaren met veel plezier bij Koning Aap. 

2001
Midden-Amerika
Argentinië, Botswana, Brazilië, Cambodja, Chili, Colombia, Costa Rica, Cuba, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, India, Indonesië, Madagascar, Maleisië, Marokko, Mexico, Nepal, Nicaragua, Peru, Sri Lanka, Suriname, Tanzania, Thailand, Vietnam
JAPAN
Japan
Écht op reis TIP van Hilde

Tijdens de Colombiareis bezoek je de Tatacoa Woestijn. Een heuse woestijn tussen de Cordillera Central en het jungle gebied van de Amazone. Deze plek is van een ongelofelijke schoonheid, en is door de heldere lucht dé plek om ’s nachts sterren te zien. Je kunt hier het sterrenkundig observatorium bezoeken vanwaar je de sterren goed kunt bekijken. De woestijn zelf bestaat uit een grijs en een rood gedeelte met prachtige erosielandschappen. Op de grillige rotsen groeien enorme bloeiende cactussen. De grootste verrassing vond ik wel het kleine zwembad midden in de grijze woestijn, waar je een heerlijke duik kunt nemen. En wat heb ik lekker geslapen in mijn tentje onder de sterrenhemel!

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.