Rondreis ALBANIË
9 dagen - v.a. €1 095 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
56 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:7,6
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,9
Transport: 7,4
Vertrekdatum: 21/07/2018
0 Beoordeling: 8
Jan : Een goede manier om met het onbekende en zwaar ondergewaardeerde Albanië kennis te maken. Een aanrader.
Vertrekdatum: 21/07/2018
1 Beoordeling: 9
patrick : Prachtige trip door Albanië met de mogelijkheid om bijna ontoegankelijke gebieden te bezoeken. Je krijgt een goed beeld over schoonheid en gebreken van Albanië, en zeker over het moeilijke verleden dat ze hebben ondergaan. .Vriendelijjk mensen, lekker eten en drinken, interessante sites en vooral heel mooi weer.
Vertrekdatum: 05/05/2018
1 Beoordeling: 7
Maria : Het is een prachtige reis. Overweldigende natuur. .Christalhelder water. Mooie kastelen en door UNESCO beschermde dorpen. Steden met veel verwaarloosde bouw. De geschiedenis is duidelijk zichtbaar, mooi en lelijk. Helaas was het vervoer niet altijd goed geregeld, waardoor veel oponthoud.
Vertrekdatum: 05/05/2018
1 Beoordeling: 7
León : Deze reis vol met natuur en cultuur is ons bijzonder goed bevallen. Vooral de tocht naar Theth, die we vanwege de toestand van de weg in jeeps hebben gereden i.p.v. met de bus, was fantastisch. Hele mooie omgeving en geweldige chauffeurs ! We hebben van hun aanwezigheid genoten en vonden het heel jammer dat we terug in Tirana van hun afscheid moesten nemen en we verder moesten met een bus. Ook de rest van het land was natuurlijk heel mooi. Wij hebben ervan genoten !
Vertrekdatum: 05/05/2018
0 Beoordeling: 8
Laura : Een mooie rondreis waarin je de veelzijdigheid van Albanië goed meekrijgt. Zoals anderen al schreven moet je soms rekening houden met langere tijd in de bus (vooral omdat op veel wegen niet zo hard gereden mag en kan worden). Ik was erg gecharmeerd van het land en de mensen. We hadden wat weinig tijd om Theth te verkennen en de tijd die er was regende het. Door de week heen werd het weer steeds beter, al was het ook in het zuiden wat (atypisch) grijs/regenachtig af en toe. Leuke groep, prettige reisleider en leuk dat er ook een Albanese gids was.
Vertrekdatum: 14/10/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Topreis! Thuis heerlijk even vergeten!
Vertrekdatum: 14/10/2017
1 Beoordeling: 7
Maria : Mooie rondreis in een bijzonder land. Mooie natuur. Wel lange busreizen.
Vertrekdatum: 14/10/2017
0 Beoordeling: 8
Kees : een bijzonder land met een verrassende natuur
Vertrekdatum: 14/10/2017
1 Beoordeling: 9
jan : Prachtig land wat natuur en bevolking betreft. De wegen zijn op plaatsen slecht te noemen. Reissnelheid van 30km per uur is dan het maximale. Koffie drinken is heel normaal en zeer veel gelegenheid voor. Restaurantjes zijn er in beperkte mate. Eten is geen hoogstandje maar wel goed. Bezienswaardigheden zijn er genoeg. We hadden een goede, bevlogen gids en de reisleider deed het prima. We kijken terug op een fijne, boeiende en toch ontspannen reis.
Vertrekdatum: 19/08/2017
0 Beoordeling: 8
Giel : Een erg mooie reis waar je een perfect beeld krijgt van de Albanese historie en cultuur. Door de vele kilometers die in deze reis moeten worden afgelegd, is de reis wel vermoeiend en worden er vele uren op de bus gespendeerd.
Vertrekdatum: 19/08/2017
1 Beoordeling: 7
Reiziger : De classificatie van pioniersreis is vreemd. Albanië is een land in ontwikkeling uiteraard, maar het gaat snel. Het is alsof je in het Italië van 25 jaar geleden bent: alles is er, het valt prima te bereizen, het is alleen een beetje een georganiseerde chaos. De Albanezen zijn super vriendelijk, behulpzaam en spreken vrijwel allemaal Engels. Het is een aanrader.
Vertrekdatum: 15/10/2016
0 Beoordeling: 8
Aaldert : Een goed georganiseerde reis die een goede indruk geeft van een mooi land met een mooie batuur en een rijke cultuur met een uitstekend locale gids.
Vertrekdatum: 15/10/2016
1 Beoordeling: 9
Jimmy : Fascinerend en inspirerend land, volop in ontwikkeling; ga!
Vertrekdatum: 15/10/2016
1 Beoordeling: 7
elisabeth : Heel bijzonder om dit mooie land met zijn vriendelijke bevolking te mogen bereizen! Met een schokkend verleden op weg naar een democratie, Verrassend en authentiek, prachtige natuur en het museum in Koce was indrukwekkend. Te veel in te korte tijd, dat weer wel....
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.