Rondreis ARMENIË
14 dagen - v.a. €1 495 Boek nu

Excursies Rondreis ARMENIË

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende, door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden, losse excursies. Deze excursies zijn facultatief en betaal je uit het zakgeld. Met de kosten van deze excursies is rekening gehouden bij ons adviesbedrag voor het zakgeld.

Om je een idee te geven van de kosten van deze losse excursies vermelden we hier een aantal richtbedragen gebaseerd op het prijspeil van november 2016. Deze bedragen zijn dus onder voorbehoud en zijn slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).
Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Hieronder vind je een overzicht van ter plaatse aangeboden excursies. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers. Entreegelden zijn exclusief (tenzij expliciet genoemd).

Dilizhan - Excursie Parzmeer, Gosh en Haghartsin

Ter plaatse boekbaar voor € 20

Om bij het Parzmeer te komen wordt gebruik gemaakt van lokale minibusjes. Het is mogelijk om vanaf het Parzmeer met de groep onder begeleiding van een lokale gids een wandeling van circa 2½ à 3 uur te maken naar het Goshavank klooster. Deze wandeling door het bos kan alleen plaatsvinden als het weer het toelaat. Wie niet wil wandelen wordt met de minibus naar Goshavank gereden. Tot slot wordt er in 30 minuten naar Haghartzin Klooster gereden.

Aanvangstijd - 09.00 of 10.00 uur
De aangegeven prijs is gebaseerd op deelname van minimaal 4 personen. Entreegelden en fooien zijn niet inbegrepen.

Dzhermuk - Excursie Warmwaterbronnen

Ter plaatse boekbaar voor € 19

Om 09:00 uur 's ochtends vertrek je vanuit je hotel. In de bergen rondom Dzhermuk bezoek je een warmwaterbron. De ligging van de bron is 'in the middle of nowhere', om er te komen maken we gebruik van lokale jeeps. De excursie duurt ongeveer 2,5 uur.

De aangegeven prijs is gebaseerd op deelname van minimaal 4 personen. Entreegelden en fooien zijn niet inbegrepen.

Goris - Tatev en Khndzoresk

Ter plaatse boekbaar voor € 23

Tijdens deze ongeveer 6 uur durende excursie bezoek je de kerk van Tatev en het 'dorpje' Khndzoresk wat gebouwd is bij een grottencomplex. De aangegeven prijs is gebaseerd op deelname van minimaal 4 personen. Entreegelden en fooien zijn niet inbegrepen.

NB: Je kunt eventueel het laatste traject naar Tatev afleggen per kabelbaan. de 'Wings of Tatev'. Naar zeggen is het met 5,7 kilometer de langste kabelbaan zonder tussenstops ter wereld! De kosten hiervoor zijn (onder voorbehoud van wijzigingen!) voor een enkele reis 3500 Dram en voor een retourtje 5000 Dram. Geen zin in de kabelbaan? Dan kun je uiteraard met de bus.

Yerevan - Excursie Echmiatzin en Zvartnots

Ter plaatse boekbaar voor € 12

's Ochtends bezoek het centrum van de Armeense kerk, Echmiatzin en de ruïnes van Zvartnots. De aangegeven prijs is gebaseerd op deelname van minimaal 4 personen. Entreegelden en fooien zijn niet inbegrepen.

Yerevan - Excursie Garni en Geghard

Ter plaatse boekbaar voor € 14

Je bezoekt het kloostercomplex van Geghard en de Grieks-Romeinse tempel van Garni. De aangegeven prijs is gebaseerd op deelname van minimaal 4 personen. Entreegelden en fooien zijn niet inbegrepen.

Yerevan - Stadstour

Ter plaatse boekbaar voor € 19

Tijdens de stadstour worden de bekendste bezienswaardigheden van de Armeense hoofdstad Yerevan bezocht, zoals Republic Square, de Opera en het Moderne Kunst Centrum. Ook het Parlement, Presidentiële Paleis en Nationale Academie van Wetenschappen. Daarnaast worden het Genocide Memorial (entree gratis) en het Manuscript Museum (entree € 2,  en eventueel lokale gids € 10) bezocht. In het Manuscript Museum bevinden zich onder andere prachtige Armeense middeleeuwse documenten en Bijbels.

Excursietijd (onder voorbehoud; in overleg met de reisbegeleiding):
11:30 uur: Vertrek van hotel.
De prijs per persoon van deze excursie is afhankelijk van het aantal deelnemers. De hieronder vermelde prijs is gebaseerd op deelname van 4 personen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.