Rondreis ARMENIË
14 dagen - v.a. €1 495 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
48 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,0
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,6
Transport: 8,3
Vertrekdatum: 08/07/2017
0 Beoordeling: 8
Johan : Prachtige rondreis met een prima reisbegeleidster. Veel afwisseling en spectaculaire locaties en mooie natuur. De mensen zijn erg vriendelijk en gastvrij. In twee weken tijd zie je veel van dit nog onontdekte land.
Vertrekdatum: 08/10/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : geen specifieke zaken te vermelden.
Vertrekdatum: 08/10/2016
1 Beoordeling: 9
Adriaan : Voortreffelijke reis leuke variatie van evenementen en historische gebouwen; met name de schitterenede kloosters gesitueersdop prachtig gelegen locaties. Echt een aanrader voor de liefhebbers
Vertrekdatum: 08/10/2016
0 Beoordeling: 8
Christiaan Hubert : Prachtige reis naar een voor velen onbekende wereld. Vrijwel van alle grote beschavingen vindt je invloeden in dit oudste christelijke land (Perzen, Grieken, Romeinen, Mongolen, Arabieren, Turken en Russen). Als je houdt van zeer oude kloosters, die zonder uitzondering in fantastische (berg)landschappen zijn gelegen, dan is dit je reis.
Vertrekdatum: 10/09/2016
1 Beoordeling: 9
Jan : Een prachtige reis, die je veel doet zien van het land, zowel qua natuur als cultuur. Ook het verblijf van enkele dagen in de hoofdstad Yerevan biedt heel veel mogelijkheden.
Vertrekdatum: 25/04/2015
1 Beoordeling: 7
popko : Armenie, een geweldig land. Prachtige omgeving. Als liefhebber van bergen, ben ik helemaal aan mijn trekken gekomen tijdens deze reis. Er was geen dag dat ik geen besneeuwde bergen zag. Geweldig gewoon! Lieve mensen. Maar deze reis werd helemaal gemaakt door onze reisbegeleidster Marie-Josee en haar chauffeur Arthur!! Hulde voor dit duo. Ze hebben ons verzorgd en ervoor gezorgd dat we elke keer veilig aankwamen. Een erg betrokken stel. Chapeau.
Vertrekdatum: 25/04/2015
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Uitstekende gelegenheid om kennis te maken met een land, dat waarschijnlijk in de toekomst meer toeristen zal krijgen. Wil je het nog leren kennen zoals het echt is, nu gaan!
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.