Rondreis BOLIVIA
22 dagen - v.a. €2 695 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,9
47 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:7,5
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,3
Transport: 7,3

Belangrijk om te weten

De meningen van onze reizigers zijn belangrijk, we kijken dan ook goed naar de op onze reizen gegeven reviews. Je dient je te realiseren dat er lange reisafstanden in deze reis zitten. Helaas kunnen we daar niet veel aan veranderen. Een flexibele instelling van onze reizigers is dan ook gewenst. Gelukkig genieten veel mensen van de contrasten in dit mooie en afwisselende land.


Vertrekdatum: 11/11/2017
1 Beoordeling: 9
José : We hadden een mooie reis in een bijzonder land met prachtige landschappen en bijzondere steden. De Bolivianen zijn in het algemeen heel vriendelijk; wel is opvallend dat zij heel vaak niet willen worden gefotografeerd. Voorts maakten de prettige, vrij kleine groep reisgenoten en de vriendelijke reisbegeleider de reis tot een positieve belevenis. De hoogte en de vaak lange reisdagen maakten de reis soms behoorlijk vermoeiend. De hotels lieten nogal eens te wensen over wat betreft comfort en hygiëne.
Vertrekdatum: 11/11/2017
0 Beoordeling: 8
Godelieve : een zeer interressante reis die ik echt aanbeveel qua cultuur en natuur. De nog ongeschonden prachtige natuur brengt je tot volledige rust
Vertrekdatum: 02/09/2017
0 Beoordeling: 8
Lidewij : Prachtige reis! Mooie steden en dorpen, geweldige jeeptochten door ongerept Bolivia, vriendelijke mensen, weinig toeristen...ik wil terug!
Vertrekdatum: 02/09/2017
1 Beoordeling: 9
william : Een avontuurlijke mooie reis voor wie van puur natuur houdt. Je moet wel in goede conditie zijn omwille van de driedaagse jeep-tours. Je rijdt dan voornamelijk op onverharde wegen. Dat is dus schokken. Maar de natuur die je te zien krijgt is het waard.
Vertrekdatum: 02/09/2017
1 Beoordeling: 7
Ron : Het is een mooie afwisselende reis. Goed opgebouwd qua hoogte en de combinatie tussen natuur en steden. Je krijgt een mooie en goede indruk van het land Bolivia.
Vertrekdatum: 12/11/2016
1 Beoordeling: 9
Ineke : prachtige reis, van het ene naar het andere hoogtepunt. mijn verwachtingen waren hoog gespannen maar de reis heeft mijn verwachtingen zelfs overtroffen.
Vertrekdatum: 03/09/2016
0 Beoordeling: 8
Durk : Mooie avontuurlijke reis op letterlijk en figuurlijk hoog niveau.
Vertrekdatum: 14/05/2016
1 Beoordeling: 7
Willy : Prachtig mix van geschiedenis, cultuur, steden en natuur met een geleidelijke opbouw wat betreft hoogtemeters. Het figuurlijke hoogtepunt was wat ons betreft de jeeptochten. Eerst in de omgeving waar Che zich destijds ophield en daarna de 3-daagse over de ruige Altiplano met z'n sterk wisselende natuur. Aan het eind in Copacabana de mogelijkheid om lekker even te relaxen. Heel erg jammer dat de duur van de heen- en terugreis, resp. 31 en 40 uur, de algemene indruk van de reis wat negatief heeft beinvloed.
Vertrekdatum: 12/12/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Een prachtige reis qua natuur en cultuur. Hoogtepunten waren voor mij de zilvermijnen van Potosi, de bedevaartsplaats Copacabana en de ruige Altiplano in het zuiden. Soms overnachting wat basic, maar dat had zeker ook zijn charmes.
Vertrekdatum: 18/04/2015
0 Beoordeling: 8
Jozina : Bolivia is een schitterend land,met mooie natuur en landschappen en een land met veel oorspronkelijke bewoners. Het is zeker niet toeristisch met uitzondering van de zoutvlakte. Heerlijk forel gegeten in Copacabana
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.