Rondreis BRAZILIË
22 dagen - v.a. €3 395 Boek nu

Excursies Rondreis BRAZILIË

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers (tenzij anders vermeld). Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Foz de Iguaçu - Bootsafari Gran Aventura

Ter plaatse boekbaar voor € 50

Een van de populairste en meest spectaculaire excursies aan de Argentijnse zijde van de imposante watervallen. Per snelle speedboot vaar je tot vlak onder de watervallen. Handdoek (en zwemkleding) meenemen, want het blijft beslist niet droog!

Inclusief: vervoer van en naar de Argentijnse kant van de watervallen
Exclusief: entreegeld voor het nationale park (ca. 25,00 euro p.p.).

Foz do Iguaçu - Folklore muziekshow

Ter plaatse boekbaar voor € 60

Zeer uitgebreid diner buffet gevolgd door een spectaculaire show met dans en muziek uit verschillende regio’s uit de drie landen die elkaar bij Foz do Iguaçu ontmoeten: Paraguay (o.a. harpmuziek), Argentinië (o.a. tango en kogelslingerende gaucho's) en Brazilië (o.a. carnavalsdansen uit het hele land).

Inclusief diner

Ouro Preto - stadswandeling

Ter plaatse boekbaar voor € 30

Een lokale Engelssprekende gids vertelt je tijdens een wandeling over de rijke geschiedenis van de oude stad Ouro Preto. Dit achttiende-eeuwse voormalige mijnstadje ligt op bijna twaalfhonderd meter hoogte. Ouro Preto staat al meer dan vijftig jaar onder monumentenzorg en is door de Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. Koloniale panden en dertien prachtig versierde, barokke kerken liggen verspreid over diverse heuvels.

Prijs met minder dan 6 deelnemers wordt p/p hoger! Vanaf 6 personen blijft het 21 euro p/p. 

Pantanal - Excursie jaguar spotten

Ter plaatse boekbaar voor € 226

De Transpantaneira (de weg dwars door de Noord Pantanal) eindigt bij de rivier Cuiaba. Voor zover de door mensen bewoonde wereld al niet was opgehouden, hier is het einde nog voelbaarder! Een ideaal gebied om jaguars te spotten. Dat spotten gaat relatief eenvoudig en de kans dat je ze ziet is bijna 100%. Jaguars liggen overdag veelal op de rivieroever, in de schaduw of ´s ochtends vroeg juist in de zon om op te warmen van de koude nachten. Bootjes kunnen redelijk dichtbij komen zonder de dieren te storen in hun natuurlijke gedrag.
Je vertrekt vroeg naar het einde van de Transpantaneira, stapt daar met een (extra) gids op een bootje, vaart een half dagdeel en rijdt in de middag weer terug naar de lodge. Vanaf de Rio Claro (waar onze lodge ligt) is het ongeveer 2,5u rijden.

Inclusief: lunch, transport, Engelssprekende gids en boottocht
Duur: hele dag
Kosten:
bij 2 deelnemers: EURO 540 per persoon
bij 3 deelnemers: EURO 360 per persoon
bij 4 deelnemers: EURO 270 per persoon

Paraty - Cruise per schoener

Ter plaatse boekbaar voor € 24

Volle dag excursie per schoener langs de vele tropische eilandjes in de baai van Paraty. Er wordt geregeld aangemeerd bij bounty strandjes waar je heerlijk kunt zonnen, zwemmen en snorkelen. Een caipirinha word je door de bemanning aangeboden.

Inclusief lunch.
Prijs geldig p/p bij minimaal 2 deelnemers.

Rio de Janeiro - Favelatour

Ter plaatse boekbaar voor € 30

Neem een kijkje op de heuvels waar de minder bedeelden van de stad Rio de Janeiro wonen en leven. De krottenwijken worden door de rijke inwoners van de stad gemeden, men is er bang voor en wil er niets van weten. De bewoners van de arme wijken zijn echter juist blij met een bezoekje. Onder begeleiding van een lokale Engelssprekende gids ga je de heuvels op (per minibusje) en zul je op een aantal plaatsen het leven van de bewoners van dichtbij kunnen bekijken. Het is een zeer goed en met veel respect voor de lokale bewoners opgezette tour, beslist geen aapjes kijken! Een deel van de opbrengsten wordt gebruikt voor projecten in lokale scholen.

Prijs bij minimaal 2 deelnemers

Rio de Janeiro - Stadstour

Ter plaatse boekbaar voor € 60

Onder begeleiding van een lokale Engelstalige gids bezoek je Rio’s  hoogtepunten. Je bezoekt omder andere het historische stadscentrum en rijdt vervolgens naar de Corcovado, het Christusbeeld. Sinds kort toegetreden tot het selecte gezelschap van 7 wereldwonderen en zowel letterlijk als figuurlijk het hoogtepunt van Rio de Janeiro.

Inclusief: Engelstalige privé gids en transport
Exclusief: lunch en entree tickets.
Prijs geldig bij minimaal 2 deelnemers. Vanaf 11 deelnemers kost deze excursie 48 euro p/p.

Salvador de Bahia - Excursie Praia do Forte

Ter plaatse boekbaar voor € 35

Ten noorden van Salvador, in Praia do Forte, ligt een paradijselijk strand, compleet met kokospalmen. Zeeschilpadden vinden hier de ideale broedplaats voor hun nesten, ieder jaar komen deze dieren in het broedseizoen naar deze streek. Het TAMAR schilpaddenproject heeft internationale faam verworven met de bescherming van deze zeedieren. Het project houdt o.a. de ontwikkeling van de schilpadden in de gaten en verzorgd gewonde of verdwaalde dieren. Een bezoek aan het TAMAR project is een aanrader! Daarnaast is Praia do Forte een heerlijk relaxt plaatsje om van het strand te genieten. Van juli tot en met oktober trekken walvissen naar de kust ten noorden van Salvador om hier in het warme water te paren en jongen ter wereld te brengen. Entreegeld voor de schildpadden: ca. R$ 8,00 p.p. (ca. 3,00 euro p.p.).

Prijs bij minimaal 2 deelnemers.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.