Rondreis BRAZILIË
22 dagen - v.a. €3 395 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,7
13 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,5
Prijs/kwaliteit: 7,3
Accommodatie: 7,3
Transport: 7,5
Vertrekdatum: 04/11/2017
0 Beoordeling: 6
Monique : Wat de Amazone en Pantanal betreft, stel geen te hoge verwachtingen anders wordt je teleur gesteld. Dieren en de weersomstandigheden kun je niet programmeren...verder bepaalt de algemene conditie van / verstandhouding in de groep de beleving van je reis ook mee. Verder ben ik van mening dat grote groepen gesplitst dienen te worden bij uitstappen in de Amazone en Pantanal wil je iets te zien krijgen van het dierenrijk, groepjes van 4 personen lijkt me ok.
Vertrekdatum: 04/11/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Unieke reis, inclusief bezoek aan Amazone!
Vertrekdatum: 01/10/2016
0 Beoordeling: 8
Frankie : Je ziet heel wat van Brazilië op drie weken. Als je dit zelf zou moeten organiseren dan zou dat heel wat werk betekenen. Er zijn immers heel wat binnenlandse verplaatsingen nodig om dit mogelijk te maken. Wij zouden wat meer ingebouwde aandacht voor kunst en cultuur geapprecieerd hebben. Dat we het theater in Manaus konden bezoeken, was bijvoorbeeld enkel door een gelukkig toeval mogelijk. We zouden echt teleurgesteld geweest zijn indien dit niet mogelijk was geweest.
Vertrekdatum: 05/09/2015
0 Beoordeling: 8
Roland : Wat een ontzettend mooie reis. Bijna alle hoogtepunten van Brazilië komen voorbij. Inderdaad waren er lange reisdagen bij maar dat kan niet anders met de te overbruggen afstanden. We hebben een goede indruk van het land gekregen. Dit was mede te danken aan onze reisbegeleider Hans die ontzettend veel van het land weet en heel behulpvaardig was. De accommodaties waren prima en netjes met fatsoenlijke bedden. Natuurlijk heb je niet overal het comfort wat je gewent ben van thuis. Al met al hebben we een super vakantie gehad.
Vertrekdatum: 05/09/2015
0 Beoordeling: 8
Henk : Afwisselende actieve reis met natuur, cultuur en steden. Goed van opbouw.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.