Rondreis CHINA HOOGTEPUNTEN
16 dagen - v.a. €1 895 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
17 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,1
Prijs/kwaliteit: 7,7
Accommodatie: 7,5
Transport: 8,1
Vertrekdatum: 28/07/2018
0 Beoordeling: 8
Sjouke : Wij hebben de reis als inspirerend mogen ervaren, de mooie ervaringen die we hebben mogen opdoen in de verschillende mooie excursies, de verschillende accommodaties in wereldsteden tot in de rijstvelden en niet te vergeten in het Karstgebergte. Het is voor ons in ieder geval voor herhaling vatbaar om met Koning Aap op reis te gaan. Gr. Sjouke & Marian
Vertrekdatum: 28/07/2018
0 Beoordeling: 8
Lotje : Een intensieve reis naar China, waarbij je veel ziet en ervaart. Tempo ligt hoog maar daarin kun je zelf ook keuzes maken. Heel veel gezien in een korte tijd. Zoals de reis ook zegt hoogtepunten. Neem zelf de tijd om ook de stad in te gaan en de kleine straatjes te bezoeken of kies voor een uurtje in een lokaal park.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.