Rondreis CHINA STEDEN EN DORPEN
29 dagen - v.a. €2 595 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,9
50 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:7,7
Prijs/kwaliteit: 7,5
Accommodatie: 7,3
Transport: 7,4

Belangrijk om te weten

De meningen van onze reizigers zijn belangrijk, we kijken goed naar de op onze reizen gegeven reviews zodat we onze reizen kunnen optimaliseren! Enkele van de opmerkingen over deze reis gaan over de naam ‘Steden en dorpen’. Realiseer je dat er in China veel miljoenensteden zijn. Wat voor Chinezen een ‘dorp’ is, is voor ons al vaak een stad(je). Maar… vanaf 2018 bezoeken we op deze reis drie nieuwe ‘échte dorpen’: Shuhe, Shaxi en Yuanmou. Positief zijn veel mensen over het feit dat deze reis vier weken duurt, waardoor je voldoende afwisseling qua cultuur en natuur hebt, en tijd om hiervan te genieten (en om een beetje te bekomen van de soms lange reistijden). Let op: Om optimaal van deze reis te kunnen genieten is een goede conditie belangrijk!
Vertrekdatum: 14/04/2018
1 Beoordeling: 7
Jack : Rondreis China steden en dorpen 29 dagen is een mooie manier om een goede indruk te krijgen van het oude en moderne China. Je moet echter, de benodigde lichamelijke inspanningen niet onderschatten. Een goede conditie is wel nodig, om van de gehele omvang van deze reis, te kunnen genieten.
Vertrekdatum: 14/04/2018
1 Beoordeling: 7
Petra Harma Annie : Het is een reis van vele contrasten: van de miljoenensteden en ontelbare torenflats naar kleine dorpjes met traditionele huizen (Shuhe en Ping'An). Van indrukwekkende natuur (Earth Forest, karstgebergte) naar bijzondere cultuur (minderheden, vreemde gewoonten van de Chinezen, eeuwenoude bouwwerken, prachtige tempels). Het is een afwisselende reis met een vriendelijke bevolking. Vanwege de omvang van het land gaat er wel veel tijd zitten in het reizen van stad naar stad. Verder komen er nog vrij veel kosten bij als je ervoor kiest om de meeste excursies mee te gaan, zowel aan vervoer bij de excursies als de entreegelden zelf. En: er zijn wel heel veel Chinese toeristen...
Vertrekdatum: 14/10/2017
0 Beoordeling: 8
Peter Herman Alexander : Het is een mooie reis, waarbij je wel rekening dient te houden dat je bij heel veel plaatsen komt waar een hoog kermis gehalte heerst.
Vertrekdatum: 15/07/2017
1 Beoordeling: 9
Pieter : Al jarenlang reizen wij over de hele wereld, maar China zagen wij als een (taal)probleem om alles zelf te regelen. Wij zijn bijzonder verrast om te ervaren hoe een groepsreis in zijn werk gaat. Alles is geregeld en samen met een top reisleider hebben wij een zeer positieve ervaring gehad. Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Vertrekdatum: 27/05/2017
1 Beoordeling: 9
maria : deze reis toont je zover dit mogelijk is het ware gelaat van china, en ook van de chinese bevolking . Het van nabij kennismaken met de chinese minderheden, is zeker een meerwaarde . Deze reis heeft mijn verwachtingen overstegen .
Vertrekdatum: 03/09/2016
1 Beoordeling: 7
Monique : We hebben veel mooie dingen gezien. Het is fijn dat de reis wat langer is om wat meer rust in te bouwen en je eigen gang te kunnen gaan. De steden bevatten wel veel souvenirwinkeltjes, waardoor ze op een gegeven moment wel op elkaar gaan lijken. Wij hebben maar 1 dorp kunnen ontdekken en dat was in de rijstvelden. Helaas waren we daar maar 1 nacht. De hotels waren niet altijd even schoon.
Vertrekdatum: 03/09/2016
0 Beoordeling: 8
ingrid : Alhoewel de naam 'Steden en dorpen' tegenwoordig niet meer echt overeenstemt met de tijdens deze reis bezochte plaatsen blijft het een wondermooie reis. China heeft zoveel moois te bieden... Men kan genieten van beroemde toeristenmagneten zoals de Chinese muur, de Verboden Stad, het Zomerpaleis, de vele tempels, het terracottaleger; daar tegenover staat dan de ontdekking van de wondermooie natuur, de kennismaking met de mensen uit de minderheidsgroepen, het uitproberen van de diverse keukens uit de verschillende regio's. Door de reisduur (29 dagen) heeft men voldoende tijd om de verschillende bezienswaardigheden te bezoeken en om toch ook 'n beetje te bekomen van de soms lange reistijden...
Vertrekdatum: 03/09/2016
0 Beoordeling: 8
Huib : Mijn op- en aanmerkingen, maar ook alle andere opvattingen etc zijn ook voor andere reizigers bruikbaar, zeker als er geen censuur wordt toepast.
Vertrekdatum: 16/07/2016
0 Beoordeling: 8
Cees : Een rondreis die zeer de moeite waard is om diverse aspecten van het China van vroeger en nu te ervaren. Zeer veelzijdige locaties, een mooie combinatie van cultuur, natuur, actief bezig zijn, stad en platteland. Voldoende ruimte om ook (eigen) activiteiten te ondernemen.
Vertrekdatum: 05/09/2015
0 Beoordeling: 8
W.K. : Een geweldige reis waar je een inzage krijgt in de chinese cultuur, de enorme steden en de eenvoudige dorpen waar de tijd soms heeft stil gestaan.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.