Rondreis CHINA MINDERHEDEN
22 dagen - v.a. €1 995 Boek nu

Excursies Rondreis CHINA MINDERHEDEN

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 4 deelnemers en de koers van de Chinese yuan van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Chengdu – Bezoek Panda Onderzoekcentrum (inclusief transfer)

Ter plaatse boekbaar voor € 21

Tijdens deze excursie van circa vier uur bezoek je het Panda Centrum iets buiten Chengdu. De uitgebreide tentoonstelling in het park geeft je een goed beeld van de voortplanting van deze zeldzame dieren. Uiteraard zie je ook de reuzenpanda's. Het entreegeld (circa 58 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen) is niet inbegrepen.

Chengdu - Sichuan Opera (inclusief ticket en transfer)

Ter plaatse boekbaar voor € 25

Je woont een voorstelling van de Sichuan-opera bij in het Shufeng Yayun Teahouse, op midden-klasse plaatsen. Er zijn verschillende acts variërend van Chinese Opera en acrobatiek tot marionettentheater. De show duurt ongeveer 70 minuten.

Nachttrein in softsleeperklasse voor traject Chengdu-Kaili

Boeken voor vertrek (€ 40)

Nachttrein in softsleeperklasse voor het traject Chengdu-Kaili. Dit dient van tevoren geboekt te worden. In de slaapwagon met softsleeper klasse zijn er gesloten compartimenten met 4 bedden per compartiment (met beddengoed) boven elkaar.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.