Rondreis CHINA MINDERHEDEN
22 dagen - v.a. €2 195 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,7
26 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:7,7
Prijs/kwaliteit: 7,3
Accommodatie: 7,4
Transport: 7,5

Belangrijk om te weten

De meningen van onze reizigers zijn belangrijk, we kijken dan ook goed naar de op onze reizen gegeven reviews! Vanaf juni 2018 kunnen we gebruik maken van een nieuw geopend traject voor de hogesnelheidstrein. Vanaf dan worden op deze groepsreis China GEEN trajecten meer afgelegd per nachttrein. Let op: dit is een reis voor de échte China liefhebber; realiseer je dat je fit moet zijn voor een optimale deelname (er wordt regelmatig gewandeld) en een flexibele instelling moet hebben.
Vertrekdatum: 24/04/2018
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Voor ons geen festival reis meer. 7 van de 22 dagen locale gids, groot probleem want in een minderheden gebied spreekt men bijna geen Engels. Raadzaam vertaal app op je telefoon. Hotels prima goed internet, goed vervoer. Mooie reis maar je moet wel een ZEER goede conditie hebben. Div. hotels via trappen( 220 treden) bereikbaar. Mooie maar zeer stevige wandelingen. Zuid West China een prachtig gebied, fijne mensen en mooie dorpen. Groot verschil met de giga groei van de steden en infra structuur.
Vertrekdatum: 24/04/2018
0 Beoordeling: 6
Luc : Een reis met hoogtepunten maar ook met gemiste kansen. Je passeert de Li-rivier en moet dit aan jou voorbij laten gaan. Sommige minderhedendorpen zijn juweeltjes, andere zijn echt de moeite niet waard. Tijd om de reisroute te evalueren en aan te passen. Bovendien is de info van de website niet altijd juist of achterhaald.
Vertrekdatum: 24/04/2018
1 Beoordeling: 7
Anna : Het is echt een mooie, afwisselende reis, die een goed beeld geeft van het oorspronkelijke, rurale China en met verschillende leuke wandelmogelijkheden. Wel fysiek inspannend, omdat je veel langs niet-bestrate paden met hoogteverschillen naar je hotel of excursiedoel moet lopen. Meestal echt leuk om te doen, maar het vraagt wel een goede conditie!
Vertrekdatum: 24/04/2018
0 Beoordeling: 8
Theo : Het is een mooie reis op unieke locaties en in unieke plaatsen in China. De ontmoetingen met de lokale mensen is zijn geweldig. Vele mooie rijstvelden en etappes. Mooie tempels en wind en regenbruggen. Een lokale gids is in dit gebied een pré, vanwege de taal en het onondekte gebied. De vrije dag op dag 14 zou ook naar Guillin kunnen worden met een riviercruise. De communicatie tussen de reisbegeleider en de lokale agentschap zou beter moeten. Het Sister Meal Festival viel toch wat tegen, te grootst/kolossaal ( terwijl de omschrijving in het programma anders doet vermoeden) door het agentschap werd deze locatie bepaalt, misschien een andere locatie? Voor mensen met een slechte conditie en die moeilijk ter been zijn is dit een zware reis. Wel een unieke reis, maar ik ben bang dat het over een jaar of twee niet meer is zoals wij het gezien hebben.
Vertrekdatum: 24/04/2018
0 Beoordeling: 8
Leonardus : Ik vond de reis prachtig, veel mooie dingen gezien. Rijstvelden, tempels mooie dorpjes of steden. De vluchten rechtstreeks naar Chengdu en van Xiamen geeft meer tijd in China en is minder vermoeiend. Mount Emei, aangeven dat het veel trappen zijn. Klooster bij mount Emei 3/4 uur uittrekken. Wandeling naar de bus meer tijd uittrekken het park is prachtig. Gids meer uitleg laten geven over wat er in een plaats te zien is en daarna vrije tijd. Korte rondleiding met belangrijkste punten. Het niet hebben van een lokale gids geeft te weinig informatie en de communicatie loopt dan stroef. De vrije dagen waren alle twee in plaatsen waar weinig te doen was. Dit kan beter een plaats zijn met meer vertier. Soms was het wat veel van hetzelfde, de drumtorens en de houten huizen. Mogelijk kan gegaan worden naar Guillin en een boottocht over de lang rivier gemaakt worden. Dit geeft de mogelijkheid om ook iets van het moderne China te zien. Communicatie reisbegeleider en lokale organisatie loopt moeilijk. Lokale gidsen nodig die zaken uitleggen. Nu werden we ergens gedropt en kregen tijd om rond te lopen moesten zelf uitzoeken wat er te doen was.
Vertrekdatum: 10/11/2017
0 Beoordeling: 8
Anja : Tijdens de China Minderheden reis maak je kennis met veel mooie, pittoreske en authentieke dorpjes. Het is zeer de moeite waard om te zien hoe de Chinezen leven en werken in dit deel van China.
Vertrekdatum: 10/11/2017
0 Beoordeling: 8
Leo : Mooie reis. Ondanks onmiskenbare veranderingen van de laatste jaren krjjg je een goed beeld van het leven van de minderheden in verleden en heden.
Vertrekdatum: 10/11/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Nee
Vertrekdatum: 10/11/2017
1 Beoordeling: 9
Henri : Zeer gevarieerde reis, met goede mix van steden en dorpen, en met diverse bevolkingsgroepen. Ziet wel dat China snel aan het groeien, en bouwen, is. Zodoende zou je deze reis nog snel moet maken als je nog veel van het 'oude' China wilt zien.
Vertrekdatum: 10/11/2017
0 Beoordeling: 8
Ronnie : Geweldige reis, bezoek het voordat het " oude Zuiden " verdwijnt door de snelle ontwikkelingen/ vooruitgang in China.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.