Rondreis TRANSSIBERIË EXPRESS
23 dagen - v.a. €3 695 Boek nu

Excursies Rondreis TRANSSIBERIË EXPRESS

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 tot 10 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Beijing - Acrobatenshow (kaartjes & transfers)

Ter plaatse boekbaar voor € 18

Je bezoekt het kleine Tiandi theater, waar je de kunst van de acrobatiek nog volop kunt ervaren. Je zit dichtbij het podium waardoor je de extreme inspanning zeer goed kan zien, voelen, en horen. De show duurt ongeveer 1,5 uur.

Beijing - Grote Muur bij Mutianyu & Zomerpaleis (1 dag)

Ter plaatse boekbaar voor € 30

Om de grote massa voor te zijn vertrekken we al vroeg in de ochtend met de bus naar de Grote Muur bij Mutianyu. Aan het eind van de ochtend rijden we vervolgens in ongeveer twee uur naar het Zomerpaleis waar je je kunt vergapen aan de ‘Marmeren Boot’ of heerlijk rond kan dwalen door de schitterende tuinen. Inclusief vervoer per eigen bus en lunch, exclusief entreegelden (circa 70 yuan; prijs onder voorbehoud van wijzigingen).

Moskou - Kremlin Excursie dient van tevoren geboekt te worden (bij voorkeur bij de boeking aangeven)

Boeken voor vertrek (€ 54)

Het Kremlin is de Citadel van de Russische tsaren en nu residentie van de Russische president; een prachtige verzameling van historische gebouwen en monumenten. Magnifieke kathedralen en kerken met gouden koepels laten zien dat het Kremlin al eeuwenlang hét symbool van macht van de overheid is. Tijdens deze excursie brengen we o.a. een bezoek aan de 3 belangrijkste kathedralen en het museum de 'Wapenkamer' met een schitterende verzameling kunstvoorwerpen en schatten van de Russische tsaren. Inbegrepen zijn de entreegelden voor 3 kerken en het museum ´de Wapenkamer´.
Je wordt vergezeld van een lokale Engelssprekende gids. Het vervoer per metro van je hotel naar het Kremlin is niet inbegrepen. De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 8 personen.

Mocht je aan deze excursie deel willen nemen laat ons dit weten niet later dan 1 maand voor vertrek. **Deze excursie dient van tevoren geboekt en betaald te worden.**
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.