Rondreis COLOMBIA
21 dagen - v.a. €2 495 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,2
52 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,7
Prijs/kwaliteit: 7,9
Accommodatie: 7,8
Transport: 7,6
Vertrekdatum: 21/04/2018
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Mooie reis, interessant land, prima geschikt voor vegetariers.
Vertrekdatum: 21/04/2018
0 Beoordeling: 8
Pol : Schitterende reis door het diverse Colombia, met enthousiaste en uitstekende begeleiding, die ook flexibiliteit biedt bij de invulling van de aangeboden excursies.
Vertrekdatum: 21/04/2018
1 Beoordeling: 9
Pieter : Tja ik ben maar ik. De reacties van de anderen waren ook heel positief, in ieder geval van 70%.
Vertrekdatum: 17/02/2018
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Een zeer afwisselende rondreis door Colombia! Prachtige landschappen, mooie koloniale dorpjes en stadjes, kust, historie, lekker eten & aardige mensen & historie. Niet twijfelen, het is een fantastische (en nu nog onontdekte) bestemming!
Vertrekdatum: 17/02/2018
1 Beoordeling: 9
Harm : Colombia rondreis hebben we als zeer positief ervaren Ons verbaasd over de extremen in dit land zowel bevolking als de natuur Hadden graag nog wel een week willen blijven
Vertrekdatum: 17/02/2018
1 Beoordeling: 7
Gerda : groot MIN punt de koffiefinca die gelegen is vlakbij een zeer drukke straat waar dag en nacht vrachtwagens langsrazen ....gemiste kans ! ( Heb in Bogota rustiger geslapen) groot PLUS punt de reisgids die in Colombia woont en zo heel wat info kan geven die je niet in een reisgids vindt!
Vertrekdatum: 14/10/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : omdat mijn antwoord, naar mijn mening, meer is dan een vragenlijstje ben ik bezig met een schriftelijke reactie over de reis. De brief volgt nog.
Vertrekdatum: 14/10/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : n.v.t.
Vertrekdatum: 14/10/2017
1 Beoordeling: 7
Elvira : Colombia is een fantastisch land met vele mooie koloniale plaatsen en vriendelijke bevolking. Er is prima veilig te reizen. De route van deze reis zou wat mij betreft iets afwisselender mogen.
Vertrekdatum: 15/07/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Mooie afwisselende reis met aardige mensen en een enthousiaste reisleidster. Een aanrader!
Vertrekdatum: 15/07/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Reis naar Colombia : mooie reis, voldoende variatie, prachtig land nog puur !
Vertrekdatum: 10/09/2016
0 Beoordeling: 10
Reiziger : Een geweldige reis, prachtig land met erg vriendelijke bevolking, veel afwisseling. En een erg goede reisbegeleider!!! Een aanrader dus in een nog vrij onbekend land!
Vertrekdatum: 10/09/2016
1 Beoordeling: 9
Raimond : Deze reis naar Colombia moet je gedaan hebben! Echt een schitterende reis. Je ziet werkelijk fantastische natuur en super gezellige en mooie koloniale steden. Het is een reis waar je absoluut de hoogte punten gaat zien in het land, zoals o.a. de hoogste palmbomen ter wereld in Salento, de Tatacoa woestijn, Medelin, de markt in Silvia, Popayan, Santa Marta en Cartegena. Uiteraard is er nog zoveel meer te zien, maar met deze reis krijg je zeker een heel goed beeld van het land. De kamers en de ligging van de hotels in deze reis zijn erg goed. Zo slaap je geregeld in schitterende koloniale gebouwen. Qua eten zijn er overal erg goede restaurants om uit te kiezen. We hebben al veel reizen gemaakt, maar deze reis kan ik zeker aan iedereen aanbevelen.
Vertrekdatum: 10/09/2016
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Hele mooie afwisselende reis.
Vertrekdatum: 18/04/2015
0 Beoordeling: 8
Marcus : Deze reis is aanbevelenswaardig wanneer je een grote variatie van cultuur, eten, natuur (van altiplano tot woestijn en van nevelwoud tot mangroven) en mensen belangrijk vind. Punten van aandacht zijn wel te kort in Bogota en Cartagena. Dit is eenvoudig op te losen door (zelfstandig) eerder te gaan en later te vertrekken.
Vertrekdatum: 18/04/2015
1 Beoordeling: 9
willy : prachtige natuur met oa de mooie groene landschappen, een fauna en flora die je niet loslaat, een mooie rijke cultuur, vriendelijke bevolking, goed eten en drinken en ... een reisbegeleider die je heimwee doet krijgen
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.