Rondreis COSTA RICA
21 dagen - v.a. €2 295 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,3
101 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,8
Prijs/kwaliteit: 7,3
Accommodatie: 7,8
Transport: 7,3
Vertrekdatum: 28/07/2018
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Wat een verscheidenheid aan natuur! Elke bestemming was toch weer heel anders. Tortuguero prachtig! Sarapiqui geweldig! Wat een dieren in Manuel Antonio! Walvissen spotten in Dominical. En dan Corcovado! Of je je in een andere wereld waant, in één woord geweldig! En zeker niet vergeten een nachtwandeling te maken door de jungle en in Monteverde de canopytour doen.
Vertrekdatum: 09/09/2017
0 Beoordeling: 8
steven : Dit was een echt toppertje. Erg aangename groep, heel goede begeleiding en een heel mooi land.
Vertrekdatum: 15/07/2017
1 Beoordeling: 9
Marcel : Als je van de natuur houdt dan is dit een fantastische reis! We hebben veel dieren gespot in de verschillende parken, maar ook onderweg. Aangezien de groep niet zo groot was (8 personen) hadden we een minivan met goede chauffeur tot onze beschikking. De reisbegeleider kwam uit Costa Rica en sprak Engels. Hij wist veel over het land en de natuur te vertellen. Houdt er rekening mee dat in het regenseizoen zon ook echt wordt afgewisseld met regen, dus neem poncho of regenjas mee. De reis was op basis van logies dus denk aan extra zakgeld voor ontbijten in de hotels. Rincon de la Vieja en Corcovado liggen afgelegen, dus hier komt lunch en diner bij of neem van tevoren iets mee uit de supermarkt. Ontbijt varieert tussen 5 en 10 dollar.
Vertrekdatum: 09/10/2016
1 Beoordeling: 9
Ruud : Het is het paradijs op aarde, prachtige natuur, veel afwisseling en een utiterst prettig land om in te reizen. Drinken uit de kraan, schoon en aardige bevolking. Geen leger en jachtvergunningen.
Vertrekdatum: 10/07/2016
0 Beoordeling: 10
Reiziger : Was een super reis in Costa Rica 21 dagen, veel gezien en gedaan. Simone is een super reisleidster, ze weet veel over het land en regelt alles netjes.
Vertrekdatum: 15/11/2015
1 Beoordeling: 9
Ron : Wie van natuur en een betje avontuur houd komt in Costa Rica volledig aan zijn/haar trekken. De vriendelijke bevolking, zeker degenen die in de toeristenbranche werken, is behulpsaam en gastvrij. De natuur verbaast je keer op keer door zijn gevarieerdheid en uitbundigheid. Het is niet een echt goedkoop land, de prijzen voor eten en drinken zijn vergelijkbaar met Europa, maar als je een beetje zoekt vind je wel heerlijke maaltijden en de meeste ontbijtjes die we aangeboden kregen waren van prima kwaliteit. Meestal een ontbijt buffet dus pas op dat je niet te veel eet. Interessante excursies als nachtwandeling door de jungle, koffie plantage en een boottocht over een rivier zijn een verrijking voor iedereen die een beetje nieuwsgierig durft te zijn. Het weer hebben we niet in de hand dus nat kun je altijd worden maar de temperatuur is ,behalve als je hoog in de bergen zit, altijd aangenaam. PURA COSTA RICA VIDA.
Vertrekdatum: 15/11/2015
1 Beoordeling: 9
Sjaak : Afwisselende reis door een erg mooi land! Goede accommodaties en een niet te grote groep (wij waren met 17, het maximum is 18).
Vertrekdatum: 15/11/2015
0 Beoordeling: 8
Marieke : Een hele mooie avontuurlijke 21 daagse reis naar Costa Rica! Het laat je alle mooie plekken van Costa Rica zien. Dat wij zo'n mooie reis hebben gehad is mede door onze goede reisbegeleider Luc. Een aanrader voor elke natuurliefhebber in elk geval! De hotels waren goed verzorgd/schoon en prima te doen. Het zakgeld van 950 euro is wel wat aan de lage kant.
Vertrekdatum: 15/11/2015
0 Beoordeling: 8
Ton : Costa Rica is een mooie bestemming voor natuurliefhebbers en met deze reis heb ik daar optimaal van genoten. Ook de activiteiten als raften en canopy zijn op deze reis een aanrader. De zeilboottocht bij Manuel Antonio bood net te weinig voor het geld; eten en drinken waren prima, maar qua dolfijnen en snorkelen stelde het te weinig voor. Hoogtepunten van de reis waren de net geboren schildpadden op het strand bij Tortuguero en het tentenkamp Corcovado. Wat een mooie plek was dat!
Vertrekdatum: 15/11/2015
0 Beoordeling: 6
Wil : Luc Delvaux is een top reisbegeleider; geen moeite te veel en razend enthousiaste vogelaar. Gezellige vent. Reisroute is top; hotels kunnen beter.
Vertrekdatum: 19/07/2015
0 Beoordeling: 8
Agnes : Een aanrader voor elke natuurliefhebber! Corcovado en Tortuguero waren hoogtepunten.
Vertrekdatum: 19/07/2015
1 Beoordeling: 9
May : Wij zijn in juli/augustus 2015 21 dagen in Costa Rica geweest. Met Luc als reisleider wisten wij heel veel te zien en te beleven. Deze Costaricaanse Belg weet zoveel van vogels en hij weet ze vaak ook te vinden. Wij hebben een prachtige reis gehad met veel zonnige warme dagen, veelal prachtige hotels/lodges en heerlijke zwembaden. Het levensonderdhoud is duur, niet alleen voor de toerist maar ook voor de Costaricaan zelf. Als je van natuur houdt, is Costa Rica een must. Wij hebben genoten.
Vertrekdatum: 07/06/2015
0 Beoordeling: 10
walter : Dit wonderschone land gewoon een keer bezocht hebben. stel je voor je loopt over het stand en je hoort de aras. je kijkt in een boom die rood gekleurd is van de aras. je kijkt naar de branding en ziet een groep pelikanen op vissen jacht.geweldig toch. dan loop je het oerwoud in en spot diverse mooie gekleurde vogels en in een ooghoek zie een miereneter lekker smullen van een termieten bal. dan loop je verder en moet je stoppen omdat een familie neusberen zo nodig je pad moet kruisen kort om als je van natuur houd moet je gaan.
Vertrekdatum: 07/06/2015
1 Beoordeling: 7
Henri : Een hele mooie reis als je voor de natuur gaat en qua dieren vooral voor de vogels komt. Qua cultuur mag niet veel verwacht worden, dus reken hier niet op. Corcovado was een prachtig verblijf in grote tenten aan het strand, maar niet alle tenten hebben een eigen douche en toilet.
Vertrekdatum: 07/06/2015
1 Beoordeling: 9
Hans : Heerlijke avontuurlijke reis, met veel excursiemogelijkheden, en oog voor de rijke flora en fauna. Geen luxe resorts maar wel alles netjes en schoon, en mooi gelegen. Aanrader!
Vertrekdatum: 07/06/2015
0 Beoordeling: 8
Teunes : mooie maar dure reis, maar ik heb er geen spijt van gehad.
Vertrekdatum: 15/02/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Super mooie reis met een afwisselend landschap en veel dieren. Let wel op, de reistijden zijn langer dan in de beschrijving. Tel er voor de zekerheid gewoon een ruim uur bij op. Comfort van de bus was ver te zoeken. Excursies zijn zeker de moeite waard alhoewel ze aan de dure kant zijn. Reken voor het zakgeld maar €1200,- dan kom je beter uit. (De koers is €1=$1,1)
Vertrekdatum: 15/02/2015
0 Beoordeling: 8
Ine : Was een mooie en gezellige reis , hadden ook een erg leuk reisgezelschap, dat maakt de reis erg geslaagd. Jammer van het ronduit slechte vervoersmiddel dat we hadden. Fijn dat onze reisbegeleider inging op onze interesse en als het mogelijk was daarvoor een excursie aanbood, bedankt voor de mooie kikkers die we daardoor gezien hebben. Veel gezien en gedaan 'dat moet je dan wel zelf betalen'. Mooie accommodaties gehad.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.