Rondreis ECUADOR
17 dagen - v.a. €2 295 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,9
31 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,1
Prijs/kwaliteit: 7,2
Accommodatie: 7,2
Transport: 8,0

Belangrijk om te weten

De meningen van onze reizigers zijn belangrijk, we kijken dan ook goed naar de op onze reizen gegeven reviews! Waar mogelijk zijn upgrades van accommodaties doorgevoerd. Ook in 2018 zullen wij kijken hoe we eventueel de route in Ecuador verder kunnen verbeteren. Gelukkig genieten veel mensen van de contrasten in dit mooie en afwisselende land!
Vertrekdatum: 12/11/2016
1 Beoordeling: 7
m : galapagos is een toeristen eiland (had dat niet verwacht. transport tussen de eilanden en de taxes waren niet aangegeven door aap ontbijt aangegeven door pure Ecuador was niet correct
Vertrekdatum: 12/11/2016
0 Beoordeling: 8
Willy : Het is een mooie reis door een prachtig land. De Amazone viel mij tegen omdat je aan de rand van dit gebied zit waardoor je niet het jungle gevoel hebt. De wandelingen in de Andes zijn geweldig, neem wel warme kleren mee op deze reis. De Galapagos eilanden zijn heel bijzonder, dieren zijn niet bang voor de mens. Alleen jammer dat er al zoveel toeristen worden toegelaten, hierdoor word je toch enigszins beperkt in wat je te zien krijgt.
Vertrekdatum: 11/09/2016
0 Beoordeling: 8
Annelies : We hadden vantevoren hoge en grote verwachtingen van deze reis. Maar we hebben meer gekregen dan verwacht. Een superreis die ik aan iedereen met deze interesse zou aanbevelen. Wel zorgen dat je niet te moe aan deze reis begint, want door alle activiteiten zijn de dagen lang en vermoeiend. Op zijn tijd zijn er momenten dat je los van de groep je eigen gang kan gaan. De Galapagos is overweldigend. Goede gidsen en excursies en prima hotels.
Vertrekdatum: 11/09/2016
0 Beoordeling: 8
Geertje : Prachtige en afwisselende reis door Ecuador, met als hoogtepunt een bezoek aan de Galapagos eilanden! Onderweg helemaal goed verzorgd en transport en accommodatie waren zeer comfortable. Houdt wel rekening met veel reistijd onderweg en neem zeker ook kleding mee voor koud weer in de bergen. Goede prijs-kwaliteit verhouding en ik zou de reis zeker aanbevelen.
Vertrekdatum: 11/09/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Een hele mooie combinatie van jungle, bergen en natuurlijk al het moois van Galapagos. Een absolute aanrader!
Vertrekdatum: 11/10/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger :  
Vertrekdatum: 11/10/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Prachtige reis in een prachtig land. Ecuador en de Galapagos zijn echt een van de mooiste bestemmingen welke ik ooit heb bereisd! Het land is prachtig, de mensen lief en aardig en het eten lekker. De variatie in deze reis van Amazone tot Andes tot de Galapagos waren super en goed gedaan. Mooie natuur en prachtige cultuur. Let wel: het is een actieve reis, dus een goede gezondheid is noodzaak. Veel mooie wandelingen en af en toe een heerlijke dag vrij om zelf in te delen.
Vertrekdatum: 11/10/2015
1 Beoordeling: 9
Nancy : Ecuador is een land met verschillende culturen en natuur en dit allemaal op een relatief kleine afstand. Deze reis heeft dan ook alles... de Amazone, de Andes , Galapagos... En in je reis zie je de mensen, gebruiken en kledingdracht ook veranderen naarmate je verder reist. Ecuador en de Galapagos is en blijft een erg unieke ervaring.
Vertrekdatum: 19/07/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Deze reis naar Ecuador en Galapagos heeft heel wat te bieden: avontuur in de jungle, vertoeven in hogere sferen van het Andesgebergte en op ontdekking gaan in de voetsporen van Darwin. Het reizen in kleinere groepjes biedt meer flexibiliteit om een dagprogramma naar wens op te stellen. De professionele begeleiding door Armando verdient zeker een pluim. Doordat hij een tijdje in Nederland woonde kent hij de Westerse cultuur en weet perfect hoe hij de kennis over zijn land overbrengt. De excursie naar Galapagos is een rondvaart op een privé boot, waardoor we volop van de natuur konden genieten en vele kansen hadden om te snorkelen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.