Rondreis ETHIOPIË
30 dagen - v.a. €2 595 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
63 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,2
Prijs/kwaliteit: 7,5
Accommodatie: 6,7
Transport: 7,2
Vertrekdatum: 10/06/2018
0 Beoordeling: 8
Chris : Zeer gebalanceerde en diverse reis door afwisseling tussen het christelijke noorden, de islam in het oosten en de verschillende stammen in het zuiden. Bevolking is zeer gastvrij, vriendelijk en op sommige plaatsten nieuwsgierig.
Vertrekdatum: 22/11/2017
1 Beoordeling: 9
Anton : De combinatie van cultuur (kastelen, archeologische plekken, rotskerken), samenleving (religieus feest, muziek-uitvoeringen, bezoek aan de stammen in het zuiden) en de prachtige groene gebergten met vele dieren hebben het voor ons een unieke reis gemaakt.
Vertrekdatum: 08/10/2016
1 Beoordeling: 7
Jacobus : Fijne maar vermoeide reis. (30 dagen reis) Accomodaties zijn sober. Pinnen kan overal tot Abra Minch dan voorraad geld bij je hebben. Handtrekker bij je in de koffer, Douch en WC altijd in 1 ruimte waardoor altijd alles nat is. Eten is overal lekker (europees) Jeeps is geen avontuur wel nodig (5 personen per Jeep 2 voor 3 achter).
Vertrekdatum: 23/07/2016
0 Beoordeling: 8
Rita : Het is vaak erg confronterend om te reizen in een ontwikkelingsland. Door Ethiopië trekken is een eyeopener voor al wie wil reizen om te leren en zijn sociaal bewustzijn als mens wil aanscherpen. De manier waarop de stammen er nog leven, is een flinke-soms harde- maar wijze levensles. De natuur is er prachtig, erfgoed zoals de rotskerken in Lalibela een must-see.
Vertrekdatum: 24/10/2015
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Een fantastisch mooi land, met prachtige natuur, heel veel cultuur en met een mooie vriendelijke bevolking. Zeker gaan! Een flexibele instelling is bij deze reis echter wel nodig, maar daar krijg je veel voor terug.
Vertrekdatum: 03/10/2015
0 Beoordeling: 8
Ingrid : Fantastisch mooie reis, maar ook uitermate vermoeiend. Niet alleen omdat we bijna dagelijks verder trekken en de reisdagen over het algemeen heel lang zijn, maar ook omdat je een groot deel van de reis op grote hoogte verkeert (boven de 2000 m). Dat alleen is al een aanslag op je conditie. Je moet dus wel heel fit zijn, wil je dit leuk blijven vinden. Maar als je dus topfit bent, krijg je er wel heel veel voor terug.
Vertrekdatum: 11/07/2015
0 Beoordeling: 8
JanPieter : Aankomst in Addis was te laat gezien het tijdstip van vertrek naar Debre Markos! Misschien zou de bus wat luxer kunnen! In Debre Markos en Mekele zijn betere hotels in dezelfde prijsklasse!
Vertrekdatum: 07/01/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Op deze reis kun je gemakkelijk geld pinnen, dan hoef je niet met 2000 euro op zak op pad. Bovendien is het reuze gemakkelijk om een badkamer wisser mee te nemen, dan kun je n.l. na het douchen ook nog eens naar de wc zonder natte voeten te krijgen
Vertrekdatum: 07/01/2015
0 Beoordeling: 8
Gerrit : Het was een prachtige en intensieve reis die ik voor geen goud had willen missen. Heel gevarieerd met in het noorden de bergen en cultuur en in de Oma vallei de verschillende stammen. De reis vraagt wel om de nodige flexibiliteit en is vermoeiend door de lange afstanden en vaak slechte weg.
Vertrekdatum: 07/01/2015
1 Beoordeling: 9
Jelle : Wij hadden in eerste instantie voor een andere reisorganisatie gekozen. Maar we hebben geen moment spijt gehad dat we met Koning aap zijn geweest. Doordat we de gehele route over land hebben gemaakt hebben gereisd door prachtige landschappen. En overal zie je mensen op weg, je vraagt je af war al die mensen heen gaan. Het Timkat festival was fantastisch om mee te maken en mede door onze reisbegeleider was het bezoek aan de stammen geweldig om mee te maken. Al met al een zeer geslaagde reis waar we met plezier op terug zullen kijken.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.