Rondreis GEORGIË EN ARMENIË
23 dagen - v.a. €1 995 Boek nu

Excursies Rondreis GEORGIË EN ARMENIË

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan verschillende, door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden, losse excursies. Deze excursies zijn facultatief en betaal je uit het zakgeld. Met de kosten van deze excursies is rekening gehouden bij ons adviesbedrag voor het zakgeld.

Om je een idee te geven van de kosten van deze losse excursies vermelden we hier een aantal richtbedragen gebaseerd op het prijspeil van november 2017. Deze bedragen zijn dus onder voorbehoud en zijn slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld). Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Hieronder vind je een overzicht van ter plaatse aangeboden excursies. De vermelde prijzen zijn gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers. Entreegelden zijn exclusief (tenzij expliciet genoemd).

Debedvallei (Armenië), excursie Odzun en Kobayr

Ter plaatse boekbaar voor € 7

Tijdens deze excursie kun je Odzun (en eventueel Kobayr) bezoeken. Per bus rijd je naar Odzun met zijn kerk uit de 7de eeuw. Wandelliefhebbers kunnen een 5 uur durende trekking maken naar Kobayr, een dorp met een 13de eeuws klooster, Mensen die niet willen lopen worden vanuit Odzun teruggebracht naar het hotel. Eventuele entreegelden zijn niet inbegrepen. De prijs van deze excursie is per persoon (bij groepen vanaf 9 personen). Bij groepen van 4 tot 8 personen is de prijs circa 11 euro. Deze excursie wordt aangeboden op dag 15.

Debedvallei (Armenië), excursie Sanahin en Haghpat

Ter plaatse boekbaar voor € 30

Per bus rijd je naar Sanahin, waar je de gelegenheid hebt het klooster te bekijken. Vervolgens kun je naar het Haghpat klooster wandelen. De wandeltocht is redelijk te doen en zal ongeveer 3 uur duren. Mensen die niet willen wandelen gaan per bus naar Haghpat. Zij hebben daar extra tijd, totdat de wandelaars zijn gearriveerd en op hun beurt het Haghpat-klooster hebben bekeken.

De prijs van deze excursie is voor alle deelnemers samen. Eventuele entreegelden zijn niet inbegrepen. Deze excursie wordt aangeboden op dag 14.

Goris (Armenië), Tatev en Khndzoresk

Ter plaatse boekbaar voor € 16

Tijdens deze ongeveer 6 uur durende excursie bezoek je de kerk van Tatev en het 'dorpje' Khndzoresk wat gebouwd is bij een grottencomplex. De prijs van deze excursie is per persoon (bij groepen vanaf 9 personen). Bij groepen van 4 tot 8 personen is de prijs circa 21 euro. Entreegelden en fooien zijn niet inbegrepen.

Mestia (Georgië), Mulakhi wandeling

Ter plaatse boekbaar voor € 23

In de omgeving van Mestia maak je dagwandeling. 

Telavi (Georgië), excursie Kakhetië

Ter plaatse boekbaar voor € 25

Kakhetië is de wijnregio van Georgië. 's Ochtends bezoek je het Shuamta-klooster (6e-7e eeuw), de Alaverdi-katedraal (11e eeuw), het Ikhalto-klooster (6e eeuw) en het Gremi-complex (16e eeuw). Vervolgens bezoek je een wijnboerderij waar je een 300 jaar oude wijnkelder zult zien. Je krijgt een korte uitleg over hoe het wijnmaken in Georgië in zijn werk gaat en zult Georgische wijn kunnen proeven. De excursie zal de hele dag duren. Fooien en entreegelden zijn niet inbegrepen. De aangegeven prijs is gebaseerd op deelname van minimaal 4 personen.

Ushguli (Georgië), excursie Shkara Gletsjer

Ter plaatse boekbaar voor € 25

Onder begeleiding van een gids maak je een mooie wandeling naar de Shkara Gletsjer. 

Yerevan (Armenië), Amberd en Mount Aragats

Ter plaatse boekbaar voor € 16

Je bezoekt het Amberdfort en de hoogste berg van Armenie, Aragats. De prijs van deze excursie is per persoon (bij groepen vanaf 9 personen). Bij groepen van 4 tot 8 personen is de prijs 20 euro.

Yerevan (Armenië), excursie Echmiatzin en Zvartnots

Ter plaatse boekbaar voor € 14

's Ochtends (dag 12) bezoek het centrum van de Armeense kerk, Echmiatzin en de Zvartnots katedraal. Genoemde prijs is bij deelname van minimaal 9 personen.

Yerevan (Armenië), excursie Garni en Geghard

Ter plaatse boekbaar voor € 12

's Middags bezoek je de kloostercomplexen van Geghard en Garni. Genoemde prijs is bij deelname van minimaal 9 personen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.