Rondreis GEORGIË EN ARMENIË
23 dagen - v.a. €1 995 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
111 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,5
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,7
Transport: 8,3
Vertrekdatum: 12/05/2018
0 Beoordeling: 8
Dingeman : Misschien iets meer tijd in Tiblisi
Vertrekdatum: 07/10/2017
1 Beoordeling: 9
Luc : Schitterende reis que beleving cultuur en stappen in de natuur en dit in beide landen. Het concept van facultatieve uitstappen (dus niet steeds verplicht mee te gaan) geeft je een extra om zelf eens op eigen houtje een plaats, stad te ontdekken. De maaltijden in de guesthouses waren steeds pareltjes van lokale gerechten en gastvrijheid. Natuurlijk heeft het heerlijk herfstweer een belangrijke rol gespeeld in de unieke ervaring.
Vertrekdatum: 07/10/2017
1 Beoordeling: 7
Marleen : Mooie reis waarbij je denk ik een goede indruk van beide landen krijgt. Naar mijn mening wel heel erg veel bezoeken aan kerken en kloosters. Wat meer afwisseling in het excursie aanbod zou de reis volgens mij aantrekkelijker maken. Landschappen van beide landen zijn adembenemend mooi.
Vertrekdatum: 07/10/2017
0 Beoordeling: 8
Rob : Een mooie evenwichtige reis. Veel schitterende oude gebouwen afgewisseld met spectaculaire vergezichten. Vooral bij oktober reis speciaal door de herfst kleuren en sneeuw op de bergen.
Vertrekdatum: 07/10/2017
1 Beoordeling: 7
Eric : goedgekozen route door twee landen met een schitterende natuur. Afwisseling zou iets beter kunnen; nu wel heel veel kerken en kloosters. Graag meer wandelingen.
Vertrekdatum: 02/09/2017
0 Beoordeling: 10
Hilde : Bijzonder fijne reis. Veel mooie kerken en kloosters gezien in een prachtig landschap.
Vertrekdatum: 02/09/2017
1 Beoordeling: 9
Wim : Afwisselen de en ontspannen reis door twee zeer mooie en afwisselen de landen: grote diversiteit aan landschappen en schitterende vaak oude tot zeer oude kloosters en kerken van twee verschillende Christelijke tradities: Georgisch Orthodoxe kerk en de Armeens Apostolische kerk.
Vertrekdatum: 02/09/2017
0 Beoordeling: 8
Arnoud : Alles was goed in beide landen.
Vertrekdatum: 13/05/2017
1 Beoordeling: 9
Arie : Veel gezien, geleerd en genoten. Bijzonder om zulke landen te bezoeken met zo'n oude cultuur. Ook indrukwekkend te zien, hoe men - komend uit echte armoede - werkt aan ontwikkeling. Landschap indrukwekkend. Klein groepje van acht personen zeer plezierig.
Vertrekdatum: 22/04/2017
0 Beoordeling: 8
Luc : Deze reis is zeker aan te bevelen voor personen die meer willen zien dan hun eigen leefwereld.
Vertrekdatum: 22/04/2017
1 Beoordeling: 9
Wilhelmus : Een geweldig mooie reis door een prachtig landschap. Het begin van de religieuze beschaving en ontwikkeling wordt goed in kaart gebracht.
Vertrekdatum: 22/04/2017
0 Beoordeling: 8
José : Hoe beoordeel je een reis? Een leuk reisgezelschap heb je niet voor het uitkiezen, maar als dat oké is, dan is dat al de helft van jouw vakantie. onderkomens, gesprekken over, lachen over, contact komen met mensen, genieten van de. prachtige dingen die je ziet. Stil woorden van de omstandigheden waarin mensen leven, ontdekken dat je met de inwoners in contact kan komen, luisteren naar zingen en meezingen, En dit allemaal zonder al te veel zorgen, omdat zaken geregeld zijn. Kortom, een heerlijke reis door indrukwekkende landen.
Vertrekdatum: 22/04/2017
0 Beoordeling: 8
Wim : Wij zijn blij voor deze reis gekozen te hebben. Vonden Georgie en Armenië verrassend mooi landen. Het kijkje in het voormalige Sovjetblok was boeiend. Opvallend was het economische verval nadat de Russische markt wegviel. Het aantal in verval geraakte fabrieken was niet te tellen. Armenië heeft een lichte voorkeur voor ons, deels door de verassend fraaie natuur, maar ook door de zeer vriendelijke bevolking.
Vertrekdatum: 24/09/2016
0 Beoordeling: 8
Walter : Een geweldig interessante reis met véél kerken, en interessante steden én veel natuurschoon!
Vertrekdatum: 03/09/2016
1 Beoordeling: 7
Lotty : Een reis door 2 prachtige landen met een schitterende natuur. Veel excursies naar kerken en kathedralen, die niet allemaal even mooi waren. Een andere excursie tussendoor zou de reis wat meer afwisseling geven.
Vertrekdatum: 03/09/2016
0 Beoordeling: 8
Marion : Dankzij onze reisleidster een zeer geslaagde reis gehad. Veel kerken en kloosters gezien die op de meest prachtige punten lagen. Het landschap heeft mij overtroffen en vooral in Armenië met de mooiste vergezichten. Het eten was vooral in Georgië verrassend lekker.
Vertrekdatum: 14/05/2016
0 Beoordeling: 8
Simon : mooie reis door het fraaie landschap van de Kaukasus, waarbij de verschillen in cultuur en geschiedenis tussen Georgië en Armenië duidelijk naar voren komen.
Vertrekdatum: 14/05/2016
1 Beoordeling: 9
Corry : Georgie en Armenie zijn prachtige, groene landen met in mei overal een overdaad aan bloemen. Er worden veel kloosters en kerken bezocht, en persoonlijk ben ik geen fanatieke kerken en klooster-kenner, maar door de de afwisseling van steden en platteland, cultuur en natuur, en niet te vergeten de vaak dramatische landschappen waarin de kerken en kloosters gelegen zijn, heb ik erg van deze reis genoten. Over het algemeen zijn de afstanden die dagelijks per bus worden afgelegd, redelijk beperkt, waardoor er veel tijd buiten kan worden doorgebracht.
Vertrekdatum: 14/05/2016
0 Beoordeling: 8
Jaap : geen
Vertrekdatum: 05/09/2015
1 Beoordeling: 7
Peter : Als je kiest voor deze reis realiseer je je dan dat je echt gaat voor oude kerken en kloosters, wij hebben daar van genoten! Contact met de plaatselijke bevolking is niet zoals aangegeven in de beschrijving en de homestay's zijn gewoon familie hotelletjes
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.