Rondreis GEORGIË
16 dagen - v.a. €1 595 Boek nu

Excursies Rondreis GEORGIË

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid van februari 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Kutaisi - Gelati en Motsameta

Ter plaatse boekbaar voor € 25

Je bezoekt het 11e eeuwse Gelati klooster, een UNESCO site en de Motsameta kerk (11e eeuw). De excursie duurt ongeveer 3 uur. Fooien en entreegelden zijn niet inbegrepen. De aangegeven prijs is gebaseerd op deelname van minimaal 4 personen.

Telavi - Kakhetië

Ter plaatse boekbaar voor € 25

Kakhetië is de wijnregio van Georgië. 's Ochtends bezoek je het Shuamta-klooster (6e-7e eeuw), de Alaverdi-katedraal (11e eeuw), het Ikhalto-klooster (6e eeuw) en het Gremi-complex (16e eeuw). Vervolgens bezoek je een wijnboerderij waar je een 300 jaar oude wijnkelder zult zien. Je krijgt een korte uitleg over hoe het wijnmaken in Georgië in zijn werk gaat en zult Georgische wijn kunnen proeven. De excursie zal de hele dag duren. Fooien en entreegelden zijn niet inbegrepen. De aangegeven prijs is gebaseerd op deelname van minimaal 4 personen.

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.