Rondreis GEORGIË
16 dagen - v.a. €1 595 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,3
51 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,0
Prijs/kwaliteit: 8,1
Accommodatie: 7,6
Transport: 8,5
Vertrekdatum: 19/05/2018
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Geweldig mooie natuur. De reden dat ik deze reis deed. Wel veel kerken en kloosters, maar ja..... Niet het doel, maar wel een middel om door Georgië te reizen. Hoort ook wel bij het land. Overal wel twee nachten, zodat je ook individueel iets kon ondernemen. Ontzettend leuke groep. Klauteren en klimmen hoefde niet als je dat niet wilde of kon. Geweldige reisleidster.
Vertrekdatum: 28/04/2018
1 Beoordeling: 5
Ellen : Er was veel te weinig tijd om de bezienswaardigheden goed te kunnen bekijken. Ik heb geen enkele bezienswaardigheid voor de volle 100% kunnen zien. Zo was er een uur voor Uplistsikhe uitgetrokken. Daar heb ik de helft van kunnen zien. Als je naar het toilet moest, ging dat van de tijd af, zo ook een rij voor de kassa. Hierdoor kreeg deze reis een heel hoog Japangehalte: thuis bekijken we de foto's waar we geweest zijn. Ook de wandelingen in de bergen werd in een heel hoog tempo afgewerkt. Er was geen tijd om even rustig de omgeving op je in te laten werken. Dat heb ik als heel jammer ervaren, aangezien er heel veel moois te zien is. Ik heb liever een klooster en kerk minder en het overige goed dan alles half....met je tong op je knieën. Je bent tenslotte maar 1x in zo'n land.
Vertrekdatum: 28/04/2018
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Een klein misverstand:dat we nog zouden moeten betalen voor een hike, wat na bellen uiteindelijk toch niet bleek te kloppen. De tekst bevat woorden als 'facultatief, optioneel' en deze zorgen bij veel mensen voor verwarring. Dus beter: bij deelname betaal je euro ... bijv. of "bij niet deelnemen, is er in de reissom toch al voor betaald". Of zoiets.
Vertrekdatum: 09/09/2017
1 Beoordeling: 9
Jan : Een prachtige reis door een zeer boeiend land. Ik heb zeer genoten en ben onder de indruk van de organisatie van de reis en van de zorgvuldigheid van de reisbegeleider. Jan
Vertrekdatum: 09/09/2017
0 Beoordeling: 8
Carl : Georgië is een unieke mix van Aziatische, West-Europese en Russische invloeden. Het geloof in Georgië is heel belangrijk. Je bekijkt dan ook veel kathedralen, kerken en kloosters. Het landschap is heel divers: je vindt er groene heuvels, steppeachtige vlakten, hoge bergen en stranden. In de dorpen en steden ben je zo in de middeleeuwen en zo sta je in de 21e eeuw. Bereid je voor op veel traplopen, klimmen en klauteren, wat meestal wordt beloond met een prachtig uitzicht of een mooie kerk. Georgië is een land in opbouw. Er wordt hard gewerkt aan renovaties van gebouwen en aan wegenaanleg. Reden temeer om NU te gaan kijken, want als de bereikbaarheid (te) goed is geworden en Unesco van alles op de schop heeft genomen, zijn wij bang dat het authentieke er een beetje af zal zijn. De reis en de unieke route zijn ons prima bevallen.
Vertrekdatum: 09/09/2017
0 Beoordeling: 8
Ineke : Deze reis laat je kennismaken met Georgië, een zeer afwisselend land met een cultuur die nog veel ouder is, dan ik dacht. Je moest wel redelijk vroeg opstaan en vele kilometers rijden. Maar het was voor mij zeker de moeite waard.
Vertrekdatum: 03/06/2017
0 Beoordeling: 10
Karen : Wat een mooie afwisselende reis! De bergen, de mooie steden, het eten, de geschiedenis, de mensen! Georgië is een land wat alles in zich heeft. En een top lokale reisbegeleider, die perfect Engels sprak! We hadden een gezellige groep met verschillende leeftijden.
Vertrekdatum: 03/06/2017
0 Beoordeling: 8
Peter : Reis met een goede mix van cultuur en natuur. Heerlijke gegeten en gedronken. Goede reisbegeleider
Vertrekdatum: 11/07/2015
1 Beoordeling: 9
Ton : Wat een mooi en afwisselend land is Georgië! Bergen en zee, eten en cultuur, vriendelijke mensen en veel hoogtepunten op deze reis.
Vertrekdatum: 13/06/2015
0 Beoordeling: 8
jeanie : het feit, dat onze chauffeur engels sprak, heeft zeker bij gedragen tot nog meer mooie ervaringen. Hij was zeer service gericht en altijd bereid tot helpen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.