Rondreis BHUTAN
16 dagen - v.a. €4 095 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,1
16 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,7
Prijs/kwaliteit: 7,3
Accommodatie: 7,7
Transport: 8,1
Vertrekdatum: 14/10/2017
0 Beoordeling: 8
Loes : Een prachtig land en een schitterende reis! Geen goedkope reis maar het was het helemaal waard. We hadden een hele goede chauffeur wat wel prettig was aangezien je voortdurend over de bergranden rijdt. Houd rekening met veel (!!) uren in de bus, maar de route is echt adembenemend!
Vertrekdatum: 21/09/2017
0 Beoordeling: 8
Annemarie : Bhutan is een mooi groen land, mooie bergen met slechte wegen in het Oosten. De kloosters en Dongs zijn indrukwekkend en kleurrijk gedecoreerd. De mensen zijn zeer vriendelijk en er lopen nog veel mensen in kledendracht. Naam: Hermine
Vertrekdatum: 21/09/2017
0 Beoordeling: 6
Jacqueline : Een zware reis waarbij je veel in de bus zit over "dangerous roads". Niet voor mensen met een zwakke maag of evenwichtsorganen. Maar dan krijg je wel een uniek kijkje in een schitterend, zeer bergachtig land met een super vriendelijke bevolking met een pure boeddhistische levensbeschouwing.
Vertrekdatum: 12/09/2015
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Aan te bevelen. Een bijzondere reis door een bijzonder land met bijzondere inwoners.
Vertrekdatum: 12/09/2015
0 Beoordeling: 8
Tanja : Bhutan is een aanrader. Mooi land, vooral het oosten is nog zeer onontdekt. Mooie plekken en mooie mensen. Ook de festivals zijn een aanrader. Je moet wel flexibel zijn, want niet altijd alles is van te voren te plannen, maar dat is juist leuk en daardoor kunnen er ook onverwachte mooie dingen onderweg gebeuren. Super reis
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.