Rondreis CENTRAAL-INDIA
31 dagen - v.a. €2 495 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,1
79 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,7
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,1
Transport: 7,7
Vertrekdatum: 05/01/2018
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Neen
Vertrekdatum: 06/10/2017
1 Beoordeling: 9
Leny : Geweldige reis, zeer compleet en afwisselend van cultuur, o.a. forten, paleizen en grotten en natuur., met enkele wandelingen. het landschap is zeer afwisselend Je ziet echt weer een ander stukje India. Veel authentieke dorpjes. Mensen zijn vriendelijk, je voelt je veilig.
Vertrekdatum: 06/10/2017
0 Beoordeling: 8
Hugo : De Midden-India reis is een zeer mooie reis met een goede afwisseling in activiteiten (wandelen, bezoeken, belevenissen, .). Onze reisbegeleider, Sibren, heeft duidelijk een belangrijke positieve invloed op onze Midden India reis gehad. Dank zij zijn jarenlange ervaring van rond te reizen (in India) hebben we veel extra meegekregen op onze reis, niet alleen de voorziene bezienswaardigheden, maar ook contact met de lokale mensen tijdens stops, de mogelijkheid om het alledaagse leven van dicht bij te bekijken en te beleven. Een top-vakantie!
Vertrekdatum: 06/10/2017
0 Beoordeling: 8
Klaas : Het was een geweldige reis onder leiding van Sibren. Heel veel gezien, waaronder veel monumenten die op de wereld erfgoedlijst staan. Samen met nog 5 medereizigers was het een geslaagde reis. Zeker aan te raden.
Vertrekdatum: 10/03/2017
0 Beoordeling: 8
Catharina : Een complete reis waarin cultuur- de tempels van toen en nu- ; natuur -van droge akkerbouw tot vochtig tropisch rijst en bosgebied- ; uitpuilende steden en eenvoudige dorpen in het binnenland van India met interesse bekeken kunnen worden. Nog nooit zoveel gezien in één reis!
Vertrekdatum: 10/03/2017
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Ik wil niet op jullie website. Mijn opmerkingen zijn voor koning aap bedoeld.
Vertrekdatum: 11/11/2016
0 Beoordeling: 8
Henk : Deze reis vonden wij zeer interessant. Je reist door een gebied dat weinig bezocht wordt door toeristen. Je maakt kennis met mensen die even nieuwsgierig zijn naar jou als jij naar hen. Door enkele lange reisdagen, een vol programma en veel nieuwe indrukken is deze reis intensief en vermoeiend.
Vertrekdatum: 11/11/2016
1 Beoordeling: 9
Lianne : Voor mijn eerste India-ervaring bewust gekozen voor deze centraal-India reis. Heel afwisselend en bijzonder veel gezien. Een paar persoonlijke hoogtepunten: het verkennen van de paleizen en tempels van Orcha met het nodige klim en klauterwerk, diverse hilarische tuktuk ritjes, de kermiservaring in Ujjain (reuzenrad!), het toeren met een simpele motorbike door de ruïnes van Hampi evenals de beklimming van een uitzichtpunt aldaar en de verkenning langs de klifpaden van de verschillende strandjes van Gokarna. Met een beetje geluk en flair pik je zomaar de nodige (huwelijks)ceremonies mee. Je mede-toeristen zijn hoofdzakelijk de Indiërs, die ik heb leren kennen als super sociale en bescheiden mensen. Ik kijk uit naar de volgende trip naar India, maar eerst maar eens deze reis een plek geven en alle indrukken verwerken :)
Vertrekdatum: 07/10/2016
0 Beoordeling: 10
Peter : Een prachtige, zeer gevarieerde reis. Hoogtepunten te over. Zeer fotogeniek. Goede hotels. Goede, professionele reisleiding.
Vertrekdatum: 07/10/2016
0 Beoordeling: 8
Sanne : Zalige, unieke, mooie, supertoffe, intense, vermoeiende reis. Maar het is het waard. Laat je vanaf dag één in Indische sfeer meegaan en je zal het missen bij thuiskomst. Voor mij was het de eerste keer India, maar ik vond het zeer intense kennismaking. Je ziet vanalles en je ziet heel, heel mooie dingen. Gewoon deze reis doen en genieten.
Vertrekdatum: 11/12/2015
0 Beoordeling: 8
Henk : Het is een reis voor reizigers die al meer in India geweest zijn. je reist door een onbekend deel van India waardoor je soms de enige westerling bent met het gevolg dat je veel op de foto wordt gezet op de bijzondere plekken die je tijdens de reis bezoekt. omdat er weinig toeristen komen moet je weleens de tijd nemen voor er wat geregeld wordt bij een probleempje ook dit heeft zijn charme. Tijdens de reis moet je soms ook even zoeken voor restaurants die onze westerse magen kunnen verdragen maar dat is altijd gelukt en zit je vaak tussen de lokale bevolking erg leuk. Er zijn wel lange reisdagen maar door de vele stops goed te doen en er is genoeg te zien onderweg. Incredible India
Vertrekdatum: 13/11/2015
1 Beoordeling: 9
Paul : Met een India gekke reisleider die ook nog eens Hindi spreekt is de reis uitstekend bevallen. Vooral het feit dat een groot deel van de route niet toeristisch is vind ik altijd erg prettig. We zijn zelf tientallen keren gevraagd door de lokale bevolking om op de foto van ze te mogen i.p.v. andersom. Vele hebben dus nooit een blanke Westerling live gezien. 31 dagen zalig gegeten, soms wel wat erg heet, en elke dag weer wat anders. Het weer was ook zalig graadje of 30 elke dag blauwe hemel en niet vochtig (november/december)
Vertrekdatum: 13/11/2015
0 Beoordeling: 8
Peter : Wij hebben genoten van Centraal-India: de mensen, de cultuur. Zelfs van de apen, varkentjes, geiten, en natuurlijk de overal aanwezige koeien. Je waant je regelmatig terug in de Middeleeuwen, vooral op het platteland waar bijv. nog legio ossenkarren rijden. Wat betreft de bedelaars moet je wel een laag eelt op de ziel hebben. Over het algemeen zijn ze vrij bescheiden. Je wordt niet lastiggevallen, op een enkele (treinstation Mumbai) uitzondering na. En ja, het is vrij vies. Maar bij de meeste reizigers went dat wel :-) Kleurrijk is het ZEKER.
Vertrekdatum: 09/10/2015
1 Beoordeling: 7
Alte : Wees je bewust van het vele reizen, 4500 km. En dat het van eenvoudige tot simpele en niet altijd echt schone/ frisse locaties zijn. Zoals bedden. Vindt je dit niet erg, dan is er geen enkel probleem.
Vertrekdatum: 09/10/2015
0 Beoordeling: 8
Cornelis Wilhelmus Antonius : Het is een prachtige maar intersieve reis waar je kennis maakt met het echte India waar tourisme nog in de kinderschoenen staat.dat houd wel in dat sommige hotels van minder kwaliteit zijn vooral in de plaats Gorkana waar je twee dagen blijft is het echt heel slecht maar er waren ook hotels bij die zeer goed waren
Vertrekdatum: 09/01/2015
1 Beoordeling: 9
Rob : Een fantastische en zorgvuldig opgezette reis door een relatief onbekend deel van India met prachtige stadjes en interessante culturele, religieuze en historische monumenten. Je mond valt zo nu en dan open van verbazing bij het zien van zoveel onverwacht moois; je waant je soms bijna een ontdekkingsreiziger. Een groot deel van de tijdens de reis bezochte stadjes is zo weinig toeristisch dat je je welkom voelt en de mensen graag met je op de foto willen. We denken dat we wel op foto's in honderden lokale mobieltjes staan. Kortom een absolute aanrader.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.