Rondreis NOORD-INDIA: RAJASTHAN
16 dagen - v.a. €1 395 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,4
50 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,6
Prijs/kwaliteit: 8,1
Accommodatie: 8,3
Transport: 7,8
Vertrekdatum: 23/12/2017
0 Beoordeling: 8
Jochum : Prachtige reis met kerst en oud en nieuw met heerlijk weer elke dag, eerste week druk programma met vele culturele bezienswaardigheden, tweede week heeft meer rust dagen, goede opbouw.
Vertrekdatum: 23/12/2017
0 Beoordeling: 8
Bert : Schitterende reis met uitstekende reisbegeleiding! Noord-Indië is een must see en deze reis weet alle hoogtepunten te combineren.
Vertrekdatum: 18/02/2017
0 Beoordeling: 8
Henk : Zowel voor een eerste kennismaking als herhaald bezoek geweldig, en de uitbreiding naar Amritsar is zeker aan te bevelen
Vertrekdatum: 24/12/2016
1 Beoordeling: 9
Lorna : Koning Aap geeft met deze reis een mooi beeld van Rajasthan, Delhi en Agra. Je komt op plaatsen die je zelf nooit in dezelfde tijd zou ontdekken. De hotels waren goed gekozen en gaven de nodige rust tijdens een toch wel drukke reis. De begeleiding was leuk maar het was vooral de fijne groep die de ervaring uniek gemaakt heeft.
Vertrekdatum: 19/12/2015
0 Beoordeling: 8
Sander : Een schitterende reis door kleurrijk Rajasthan, gedeeltelijk van de gebaande paden waarbij je het land echt leert kennen. Accommodatie is ook bovengemiddeld goed !!
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.