Rondreis NOORD-INDIA
22 dagen - v.a. €1 795 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,3
79 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,1
Prijs/kwaliteit: 7,7
Accommodatie: 8,0
Transport: 8,0
Vertrekdatum: 20/02/2018
0 Beoordeling: 8
Hendrik : Kun je tegen rommel en hectiek, kun je tegen veel reizen, maar houdt je van historie, van prachtige cultuur, heel bijzondere en vriendelijke mensen, echt lekker eten met veel vegetarische variatie, ga naar het zonnige en warme Noord India.
Vertrekdatum: 20/02/2018
0 Beoordeling: 8
yvonne : India : Ongelofelijk wat een reis : Chaos Intrigerend Indrukwekkend Kleurrijk Geur Heilig Goden Heerlijk eten PRACHTIG
Vertrekdatum: 20/02/2018
0 Beoordeling: 8
Ellen : Kies uit wat ik heb ingevuld
Vertrekdatum: 12/11/2017
0 Beoordeling: 10
Leendert : zie 25
Vertrekdatum: 13/07/2017
1 Beoordeling: 9
Jan : India is een indrukwekkend land. Geen enkele m2 is hetzelfde. Een ervaring om te zien hoe de enorme hoeveelheid aan kwetsbare mensen, steun vindt aan hun religie.
Vertrekdatum: 25/09/2016
0 Beoordeling: 8
Ingrid : Een prachtige reis die je veel laat zien van Rajasthan. Bang gemaakt door andere reviews voor het vaak extreem vroege opstaan is het ons achteraf gezien enorm meegevallen. Wel een druk programma maar dan zie je ook veel. En complimenten voor onze fantastische reisbegeleider!
Vertrekdatum: 25/09/2016
0 Beoordeling: 8
Maria : Ik kan deze wel aanbevelen, maar het is een vol programma, er is veel te zien en te doen. In die zin heb ik het niet als een 'ontspannen' reis ervaren. Maar de indrukken zijn overweldigend en maken uiteindelijk alles goed!
Vertrekdatum: 27/09/2015
0 Beoordeling: 8
Pieter : De reisbegeleiding was prima, evenals de groep, het vervoer, de hotels en het eten in Noord India. (te) Veel steden.
Vertrekdatum: 27/09/2015
0 Beoordeling: 10
Harm : Een schitterende reis door een prachtig land met verblijf in goede, deels Heritage hotels, olv van een perfecte reisbegeleidster met vervoer in uitstekende bussen. De treinreizen zijn goed te doen, ook al rijden de treinen vaak niet op tijd en zijn er soms urenlange vertragingen. Voldoende vrije dagen en niet al te zwaar. Wel moet je niet opzien tegen vaak vroeg opstaan. Het busvervoer is uitstekend geregeld. Prima chauffeurs in het vaak hektische verkeer. Vriendelijke, behulpzame bijrijders die goed voor jou en je bagage zorgen!
Vertrekdatum: 27/09/2015
1 Beoordeling: 9
Paul : De rondreis Noord-India is prachtig. Het programma is pittig, maar heel interessant. Vanwege de kennis van de reisbegeleider zie je heel veel en leer je India echt kennen. Logies in de heritage hotels is geweldig voor wie een beetje van historie houdt. Geen gelikte hotels, maar mooie tot zeer mooie karakteristieke oude huizen/paleizen. Vervoer per 'eigen' bus is heel plezierig.
Vertrekdatum: 27/09/2015
0 Beoordeling: 8
Geertje : een prachtige reis als afsluiting van mijn ver weg vakanties en om mijn 70 ste verjaardag te vieren!!!
Vertrekdatum: 26/01/2015
1 Beoordeling: 9
Ingrid : Rajastan is prachtig, een geweldige geschiedenis en sprookjesachtig.
Vertrekdatum: 26/01/2015
1 Beoordeling: 9
Leendert : Een aanrader voor iedereen die in India en de cultuur ervan geïnteresseerd is. Mooie afwisseling.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.