Rondreis INDIA: RAJASTHAN, GUJARAT EN MUMBAI
23 dagen - v.a. €2 195 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
60 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,0
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,9
Transport: 8,2
Vertrekdatum: 10/02/2018
0 Beoordeling: 8
lutgardis : Een heel gevarieerde reis met een geweldige reisbegeleider. Graag had ik nog enkele dagen meer in Gujarat verbleven.
Vertrekdatum: 10/02/2018
1 Beoordeling: 9
AGM : Van mij mogen jullie best Tine .... (Achternaam verwijderd, Koning Aap) noemen als aanbeveling voor een reis door india. Een betere reclame kun je niet hebben..Tine is India
Vertrekdatum: 10/02/2018
0 Beoordeling: 8
Rob : Een fraaie reis voor mensen die al meer van India gezien hebben en verder willen kijken dan de Taj Mahal of Amber Fort (toevallig wel in deze reis). Bovendien maken het bezoek aan twee wildparken en twee heel aardige bergwandelingen naar bedevaartsoorden plus een dagje aan het strand het een zeer afwisselende reis. Uiteindelijk toch een aanrader mede door de voortreffelijke reisbegeleidster Tine die zorgde dat alles op rolletjes liep, heel veel achtergrond informatie met ons deelde en bovendien nog een prettige reisgenote was.
Vertrekdatum: 11/11/2017
0 Beoordeling: 2
Reiziger : Houd rekening met gigantische luchtvervuiling in de steden. Een fiets huren is totaal geen optie.
Vertrekdatum: 11/11/2017
0 Beoordeling: 8
Ben : Gujarat vond ik zelf wat minder kleurrijk dan Rajasthan Maar onze reisleidster Tine haalde hier de krenten uit de pap. Dankzij haar inzet en enthousiasme hebben we aan zeer interessante excursies kunnen deelnemen en hebben we bijzondere plaatsen bezocht.
Vertrekdatum: 15/04/2017
0 Beoordeling: 10
Andrea : India is een indrukwekkend land. De cultuur en de natuur blijven je verassen. Van te voren heb goed nagedacht over de reisroute maar in India besefte ik me dat de reisroute door India niet veel uitmaakt, omdat elk plekje in India zijn eigen charme in cultuur en natuur heeft en met een goed gezelschap en een perfecte tour guide kun je overal de beste vakantie beleven!
Vertrekdatum: 15/04/2017
1 Beoordeling: 9
Linda : Wat een geweldige combinatie van highlights in Rajasthan en het niet-toeristische Gujarat. Door de kennis en het enthousiasme van onze Indiase reisleider zoveel wijzer geworden over de geschiedenis en gewoontes in dit toverachtige land.
Vertrekdatum: 19/11/2016
1 Beoordeling: 7
Johannes : India is druk en vuil. Overal zie je plastic en ander afval op straat. Daarnaast zie je ook de meest exotische gebouwen en mensen. Die trouwens steeds vriendelijker worden naar mate je verder van het toeristische pad af gaat. Vooral veel cultuur. Het stuk natuur had voor mij iets meer gemogen.
Vertrekdatum: 12/11/2016
0 Beoordeling: 8
Louis : Reisbegeleiding was voortreffelijk !
Vertrekdatum: 12/11/2016
0 Beoordeling: 8
Peter : Een mooie reis maar af en toe wel vermoeiend, vooral door het verblijf in drukke steden. India blijft " incredible" , zelfs als je , zoals wij, voor de 6e keer komt. Maar....you love it or you hate it! Op deze reis zijn we niet zelfs maar een beetje ziek geweest, waarschijnlijk ook door de kwaliteit van de geboden hotels.: door de monetaire crisis konden we in veel restaurantjes niet terecht omdat je daar niet kunt pinnen. Daarom hebben we vaak in de hotels gegeten waar je wel met creditcard kon betalen. Het vervoer was prima. In de bus hadden we bijna allemaal twee zitplaatsen tot onze beschikking. En de nachttrein....tja het blijft behelpen maar was goed te doen. De dagreis per trein was prima.
Vertrekdatum: 15/10/2016
0 Beoordeling: 8
Annemiek : Intensief programma, maar, als je er toch bent, dan wil je ook zo veel mogelijk zien. Op deze reis kom je ogen-oren-en-neuzen-tekort, wat je ziet is vaak niet te bevatten, je blijft je verbazen. Een relaxte vakantie zou ik het daarom niet noemen (de natuurparken brengen de nodige rust in) maar het is ZO goed om af en toe eens te zien hoe er wordt geleefd in andere plekken op deze planeet.
Vertrekdatum: 14/11/2015
1 Beoordeling: 9
Martin : De Gujarat reis voert door een uniek, nog niet door het toerisme ontdekt stukje India. De uitvoering van de reis was voortreffelijk, prima vervoer en accommodatie en niet te vergeten een geweldige, locale reisbegeleider. Een echte aanrader deze Gujarat reis.
Vertrekdatum: 14/11/2015
1 Beoordeling: 9
Benny : Het was een fantastische reis met heel wat variatie, goede accomodaties en de authenticiteit van het nog bijna ongerepte Gujarat. Een aanrader !!
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.