Rondreis INDONESIË: BALI EN JAVA
16 dagen - v.a. €1 495 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,1
9 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,7
Prijs/kwaliteit: 7,7
Accommodatie: 7,3
Transport: 8,3
Vertrekdatum: 14/10/2017
1 Beoordeling: 9
Sjoerd : Fijne reis. Juiste mix, kleine groep. 'Jantje' = Top!
Vertrekdatum: 23/04/2016
0 Beoordeling: 8
Johan : Een afwisselende reis over Bali en Oost-Java. Je komt in aanraking met cultuur en natuur. Leuk is om tegenstellingen en overeenkomsten te ervaren tussen Hindoeïstisch Bali en Islamistisch Oost-Java. Het bezoek aan het natuurpark op Oost Java met eierenlegende schildpad en terugzetten van schildpadjes in de zee waren wel een hoogtepunten. Ook de oude koloniale sfeer proeven was geweldig op Oost-Java. De vulkaan is letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt. Het lopen door rijstvelden, mensen aan het werk zien hierin, de vele bezochte tempels, apen en dolfijnen bekijken, e.d. op Bali was ook groots. Kortom, deze reis met veel afwisseling en veel verrassingen is aanbevelenswaardig.
Vertrekdatum: 23/04/2016
0 Beoordeling: 8
Ad : Hele mooie afwisselende reis. Veel eigen inbreng. Hele leuke kleine groep. Met een extra €100,- hebben we allerlei leuke extra dingen gedaan in goed overleg met de groep en begeleider. Veel natuur, historie, religie, cultuur en ontspanning. Snorkel en wandelschoenen goed gebruikt. Wennen aan grote getallen geld; overal te pinnen en alles erg goedkoop (diner rond €7,- en scooter huren €5,- per dag)
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.