Rondreis IRAN
15 dagen - v.a. €1 595 Boek nu

Excursies Rondreis IRAN

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 3 deelnemers en een prijs in Iraanse Rial. Door koersschommelingen kan de prijs soms dus veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.


Shiraz - Persepolis, Necropolis & Naqsh-e-Rostam

Ter plaatse boekbaar voor € 14

Tijdens deze dagexcursie bezoek je de ruines van Persepolis, de rotsgraven van Naqs-e Rostam en het bas-reliëf van Naqsh-e Rajab. De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 3 personen.

Teheran - Stadstour

Ter plaatse boekbaar voor € 14

Met de metro bezoek je 's ochtends het Golestan Paleis en de Grand Bazaar. 's Middags bezoek je het Nationale Juwelen Museum en het Sad Abad Paleis. De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 3 personen.

Yazd - Zoorkhaneh

Ter plaatse boekbaar voor € 7

's Avonds kun je een demonstratie van deze traditionele Iraanse sport bekijken. Zoorkhaneh wordt ook wel het "Huis van Kracht" genoemd en is een combinatie van fysieke en geestelijke oefeningen. Het is mogelijk een Zoorkhaneh te bezoeken in Yazd, op loopafstand van het hotel. In het sporadisch geval dat de gebruikte accommodatie niet op loopafstand van het hotel ligt kun je (eventueel met behulp van je reisbegeleider) zelf op eigen kosten vervoer naar de Zoorkaneh regelen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.