Rondreis JAPAN COMPLEET
29 dagen - v.a. €4 795 Boek nu

Excursies Rondreis JAPAN COMPLEET

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de Japanse yen. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Kyoto stadstour

Ter plaatse boekbaar voor € 37

De eerste stop van de dag is bij de Kinkaku-ji, de gouden tempel. Iets verderop naar het westen ligt de Ryoan-ji tempel met zijn klassieke zen-tuin. Beide tempels moet je volgens ons gezien hebben als je in Kyoto bent, maar jammer genoeg delen vele anderen ook deze mening. Het is er meestal dan ook razend druk, daarom loop je nog even door de aanpalende wijk naar de Toji-in tempel. De tempeltuin is een echt pareltje en genietend van een kopje groene thee kom je hier echt tot rust. Na de lunch rijd je naar het zuiden van de stad, voor een bezoek aan de Fushimi Inari Taisha schrijn. Je maakt er een vrij lange stop, zodat je ruimschoots de tijd hebt om te wandelen door de schijnbaar eindeloze rijen ‘torii’ (tempelpoorten) op de flanken van de berg Inari-yama. De excursie wordt afgesloten met een bezoek aan de Sanjusangen-do tempel. Deze tempel is bijzonder omwille van het enorme aantal beelden van Kannon, de boeddhistische godin van genade, 1001 om precies te zijn, allemaal netjes zij aan zij opgesteld in een meer dan honderd meter lange hal.

Nara (op basis van openbaar vervoer)

Ter plaatse boekbaar voor € 20

Je kunt de oude hoofdstad Nara zelf bezoeken als dagtrip vanuit Kyoto. De kosten om met het openbaar vervoer naar Nara en terug te reizen zijn ongeveer € 20 per persoon. De rit met de Kintetsu trein vanaf Kyoto station duurt ongeveer drie kwartier. Je stapt uit bij het Kintetsu-Nara station aan de rand van het Nara Koen, het stadspark met alle belangrijkste heiligdommen: de Kofuku-ji tempel met zijn twee elegante pagodes, de feeerike Kasuga-taisha schrijn, en niet te vergeten de Todai-ji tempel met het 16 meter hoge Boeddhabeeld.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.