Rondreis MEXICO, GUATEMALA EN HONDURAS
23 dagen - v.a. €2 095 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,1
81 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,8
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,4
Transport: 7,4
Vertrekdatum: 16/11/2018
1 Beoordeling: 9
Pieter : Geweldig mooie reis met een mooie mix van (Maya)cultuur en natuur. Met name Guatemala is een prachtig gevarieerd land.
Vertrekdatum: 16/11/2018
1 Beoordeling: 9
Marianne : Prachtige afwisselende reis, van de mayasteden en koloniale stadjes in Yucatan met mogelijkheid tot zwemmen in cenotes en de Caribische zee naar Palenque in het regenwoud en San Cristobal de las Casas op 2100 meter in de hooglanden van Chiapas. Bezoek aan twee authentieke dorpjes van de Tzotzil en Tzeltal indianen. Vervolgens Guatemala met het prachtige meer van Atitlan omringd door werkende vulkanen en een authentieke bevolking, bezoek aan de kleurrijke markt van Chichicastenango en de sjamanen in de Santo Tomaskerk. Antigua, de oude hoofdstad met zijn kloosters en kerken en uitzicht op Fuego en Agua, 2 nog werkende vulkanen. Net de grens over naar Copan en zijn mayacomplex en weer terug naar Guatemala voor een prachtige tocht over de Rio Dulce naar Livingston, de Caribische kant van Guatemala. Als laatste etape Flores, dat ligt op een schiereilandje in het meer van Peten Itza als uitgangspunt voor een bezoek aan Tikal. Door Belize terug in Mexico en via de prachtige Laguna Bacalar nog wat laatste dagen genieten van het strand in Playa del Carmen.
Vertrekdatum: 16/11/2018
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Nee, zo heb ik het ervaren. Dat kan voor iemand anders wel totaal verschillend zijn.
Vertrekdatum: 26/10/2018
1 Beoordeling: 9
willem : De Maya route is een afwisselende reis die indruk maakt en zeer aan te bevelen is. Ook de begeleiding is goed en de informatie ter plaatsen is duidelijk en informatief.
Vertrekdatum: 27/07/2018
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Mooie reis vooral door de excursies. Bezochte plaatsen bestaan hoofdzakelijk uit souvenirwinkeltjes en eetgelegenheden. (M.u.v.Antigua)
Vertrekdatum: 26/10/2017
1 Beoordeling: 9
Kees : Het was een fantastische ervaring die we niet hadden willen missen!!
Vertrekdatum: 06/10/2017
0 Beoordeling: 8
Bae : Mooie reis! Veel reizen en veel zien. Voor mijzelf had er iets meer natuurelementen in mogen zitten maar de reis is zeer de moeite waard.
Vertrekdatum: 11/11/2016
0 Beoordeling: 8
Stef : Prachtige reis! De excursies zijn allemaal de moeite waard!
Vertrekdatum: 25/07/2014
1 Beoordeling: 7
Monika : De afwisseling tussen de Maya opgravingen en dorpjes die je bezoekt is precies goed. Op vele reisdagen kun je bij de stop een duik maken in een zwembad, rivier of de zee. Dit verlicht de reisdagen. Helaas had ik zelf wat meer natuur verwacht. Het beklimmen van de Pacaya vulkaan is zeker een aanrader. Evenals het bezoeken van het dorpje San Juan Chamula. Ben je tussen mei en september in Playa del Carmen dan is het zwemmen met walvishaaien een bijzondere ervaring (Let op! Wel heel toeristisch).
Vertrekdatum: 25/07/2014
0 Beoordeling: 8
Reiziger : neen
Vertrekdatum: 25/07/2014
0 Beoordeling: 8
Hans : Veel afwisseling, bijzondere steden, prachtige natuur en indrukwekkende Maya opgravingen. Opbouw van de reis is uitstekend. Soms wel lastig om ontbijt te regelen. Zakgeld €800,00 is (te) krap. Met alle excursies is €900,00 pp reëler.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.