Rondreis MYANMAR
22 dagen - v.a. €2 195 Boek nu

Praktische info

Reisdocumenten

Internationaal paspoort:
Wij adviseren je om op reis te gaan met een internationaal paspoort dat bij terugkeer van je reis nog minimaal zes maanden geldig is.

Visum:
Op de website van onze partner Visumloket vind je alle informatie over de benodigde reisdocumenten, zoals paspoort en eventuele visa. Tevens vind je hier informatie over de visumprocedure en benodigde formulieren. Dien je aanvraag minimaal 4 tot 6 weken voor vertrek van je reis in bij Visumloket.

Kies je ervoor om je visum via ons Visumloket te regelen, dan brengen wij, naast de visumkosten, €35,- bemiddelingskosten per persoon per visum in rekening.

Kijk op de website van Visumloket wat je voor vertrek moet opsturen:


Reizigers die niet beschikken over de Nederlandse of Belgische nationaliteit, dienen zelf contact op te nemen met de betreffende ambassade(s) en hun eventuele visum te regelen.

Reizigers met meereizende kinderen dienen zelf bij de betreffende ambassade te infomeren naar eventuele aanvullende toelatingseisen.

Vluchtinformatie

Vertrekdatum:

De luchtvaartmaatschappij en het vluchtschema zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Het kan voorkomen dat er op de heen- en/of terugreis een overstap gemaakt moet worden. Het getoonde vluchtschema is daarom een voorbeeld. Ongeveer 10 dagen voor vertrek vind je op mijn.koningaap je vertrektijdenbrief met daarin het definitieve vluchtschema.
Landarrangement

Het is ook mogelijk om van deze rondreis alleen het landarrangement te boeken. Je regelt dan zelf de internationale vluchten en de transfer bij aankomst en vertrek. Met de andere deelnemers maak je vervolgens de reis volgens programma. Zo heb je een optimale vrijheid om zelf je reis samen te stellen en de vlucht te kiezen die bij je reisplannen past.

Op het boekingsformulier kun je ook aangeven of we, tegen betaling, nog een extra overnachting bij aankomst moeten regelen. Ook de transfer bij aankomst kan Koning Aap op individuele basis voor je regelen.

Voor al onze  reizen hebben we een minimum aantal deelnemers nodig. Houd hier rekening mee voordat je zelf tickets gaat reserveren.

Het is in alle gevallen je eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij het beginpunt van de reis aanwezig te zijn. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor sporadische wijzigingen in de vertrekdata van onze groepsreizen. Voor sommige periodes kan de prijs van het landarrangement afwijken van de rest van het jaar, denk hierbij aan festivalreizen. Wanneer de prijs van het landarrangement aangepast is, wordt dit vermeld onder het 'laatste nieuws'.

Bijkomende kosten en zakgeld

Zakgeld / Bijkomende kosten
Het door ons geadviseerde zakgeld is een minimum bedrag voor je maaltijden, drankjes, excursies, entreegelden, ter plaatse te betalen luchthavenbelastingen en fooien. Het bedrag dat je uiteindelijk uitgeeft hangt natuurlijk sterk af van je eigen uitgavepatroon, souvenirs zijn mede daarom niet inbegrepen.

Gezamenlijke uitgavenpot
Tijdens je reis kun je regelmatig gezamenlijk deelnemen aan excursies of (niet vantevoren betaalde) maaltijden. Ook zullen er hier en daar gemeenschappelijke fooien betaald worden. Om hiervoor niet elke keer apart te hoeven afrekenen wordt er een Gezamenlijke Uitgavenpot ingesteld. Aan het begin van de reis wordt door de reisbegeleider van iedereen geld ingezameld voor deze pot. Aan het eind van de reis volgt dan de afrekening, waarbij je geld terug kunt krijgen of bij moet betalen. Met deze uitgaven is rekening gehouden bij de hoogte van ons adviesbedrag voor het zakgeld.

De hoogte van deze Gezamenlijke Uitgavenpot voor deze reis bedraagt € 100,-.

In deze kosten is de fooi voor de reisbegeleider en de chauffeur en bijrijder niet inbegrepen. Een goede richtlijn hiervoor is €1,- per dag per reiziger voor de reisbegeleider en €0,75 voor de chauffeur en bijrijder samen per dag per reiziger.

Accommodatie en transport

Vervoer
Tijdens onze reisdagen staat een eigen airconditioned (mini)bus tot onze beschikking. Omdat we eigen vervoer hebben, is het mogelijk om op ieder gewenst moment halt te houden om foto's te maken, even een sigaret op te steken of een lokale versnapering te proberen.

Andere vormen van vervoer op deze reis? Vanaf de voet van de berg bij Kyaiktyo reis je per truck in drie kwartier naar de top van de berg, waarop de Gouden Rotspagode te vinden is. Je gebruikt een binnenlandse vlucht van Bagan naar Yangon. Voor de facultatieve excursies huren we ter plaatse een bus of een pick-up. Ook kun je zelf gebruik maken voor korte sightseeings van een fietsriksja (trishaw), fiets, e-bike (elektrische scooter), taxi of paard en wagen.

Optionele tweedaagse wandeling bij Pindaya (opgeven bij boeking!)
Onder begeleiding van een lokale gids kun je vanuit Pindaya langs theeplantages en rijstterrassen wandelen. In de omgeving wonen vooral Palaung, Danu en Pa'o. Veel van deze etnische volkeren dragen nog steeds hun traditionele kleding. De eerste dag loop je ongeveer vijf uur, inclusief stops. Eerst ga je in twee uur naar het dorpje Sikya-inn waar de Danu wonen. Na de lunch wandel je verder naar Yatsakyi, waar je de rest van de dag kunt doorbrengen zoals je zelf wilt. Je overnacht in het voormalige klooster van Yatsakyi, wat tegenwoordig dienst doet als dorpshuis. De tweede dag loop je via een andere route terug naar Pindaya.

N.B.: Goede wandelschoenen met voldoende profiel zijn wel een vereiste. Tijdens het regenseizoen kunnen de wandelpaden modderig en glibberig zijn.

Ook in Kalaw kun je deelnemen aan een prachtige dagwandeling door de bergen. Houd je niet van wandelen, dan kun je achterblijven in Kalaw,

Reisafstanden:
Yangon Luchthaven naar Yangon Hotel: 18 km / 30-40 minuten
Yangon naar Gouden Rots: 180 km / 5½ à 6 uur
Gouden Rots naar Bago: 100 km / 3½ à 4 uur
Bago naar Kalaw: 9 à 10 uur
Kalaw naar Pindaya: 40 km / 1½ uur
Pindaya naar Inlemeer: 97 km / 2½ uur
Inlemeer naar Mandalay: 310 km / 9 à 10 uur
Mandalay naar Monywa: 112 km / 3½ à 4 uur
Monywa naar Bagan: 305km / 6 à 7 uur
Bagan naar Yangon: 514 km / 1¼ uur (binnenlandse vlucht)
NB: De genoemde afstanden zijn onder voorbehoud. De wegconditie en het weer spelen hier onder andere een rol bij.

Accommodatie

Tijdens onze reizen naar Myanmar overnachten we bijna de gehele reis in hotels met tweepersoonskamers met douche en toilet. De kamers beschikken over een ventilator of airconditioning. Een driepersoonskamer is verkrijgbaar op aanvraag (vaak een tweepersoonskamer met een extra bed erbij). Bij de selectie van onze hotels hebben we met name gelet op de locatie, hygiëne en sfeer. De meeste hotels zijn gelegen in het centrum van de plaats waar we verblijven. Je verblijft in de hotels op basis van logies met ontbijt.

Tijdens de optionele trektocht (opgeven bij boeking!) slaap je één nacht in het sfeervolle voormalige klooster van Yatsakyi, wat tegenwoordig dienst doet als dorpshuis. In een grote ruimte breng je de nacht door. Voor dekens en kussens wordt gezorgd. Ook wordt een maaltijd geserveerd met lokale lekkernijen. Zo leer je de lokale keuken kennen en waarderen.

Wifi is voor veel reizigers prettig om (via 'social media') contact met het thuisfront te houden. De meeste geplande hotels beschikken over wifi, soms tegen betaling, soms alleen in de lobby van het hotel. Houd er echter rekening mee dat de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding niet overal optimaal zijn, en dat de verbinding opeens 'gewoon' weg kan vallen. Je bent duidelijk in een land 'in ontwikkeling'.

Deelnemers die zich individueel inschrijven delen een kamer met een andere deelnemer. We houden er uiteraard rekening mee dat je bij iemand op de kamer komt van hetzelfde geslacht. Het is mogelijk om, daar waar aanwezig, een eenpersoonskamer aan te vragen. Je betaalt hiervoor een eenpersoonskamertoeslag.

Festivals

Paung Daw Oo festival
In het Inlemeer staat de Paung Daw Oo Paya, een pagode waar zich vier met goud bedekte vormloze figuurtjes bevinden van zo'n dertig centimeter hoogte. Deze figuurtjes zijn uit de 12de eeuw stammende Boeddhabeeldjes, die door de gelovigen al eeuwenlang zo zijn volgepakt met bladgoud dat ze tot onherkenbare klompen vervormd zijn. Alleen mannen mogen de goudklompen benaderen en aanraken. Vrouwen mogen op een respectabele afstand toekijken.

In september of oktober (de exacte data zijn afhankelijk van de maanstand) wordt jaarlijks het 18-daagse Paung Daw Oo festival gevierd, het is een van de grootste en meest kleurrijke festivals van Myanmar. Gedurende het festival worden de bijzondere Boeddhabeeldjes uit de pagode in een prachtige vergulde boot vervoerd naar dorpen en heiligdommen rond het Inlemeer. De boot wordt getrokken door kleinere boten waarop tientallen beenroeiers hun kunsten vertonen. Het is een drukte van belang op het water; de sfeer is feestelijk en sfeervol. Op sommige boten is een podium gemaakt, dansers en muzikanten die zich hierop bevinden sporen de roeiers aan. Ook worden er door de beenroeiers van de verschillende dorpen om het Inlemeer bootraces gehouden.

Hot Air Balloon festival
In de maand november vindt in de deelstaat Shan, waarvan Taunggyi de hoofdstad is, het Hot Air Balloon Festival (‘Lu Ping’) plaats, dat voornamelijk met de Pa-O etnische minderheid geassocieerd wordt. Bijzonder geanimeerd en intens sfeervol, maakt het festival in feite deel uit van het meeromvattend Tazaungdaing Festival, dat traditioneel een zestal dagen voor de volle maan van Tazaungmone gehouden wordt. Tazaungdaing omvat drie delen, waarvan het spectaculairste beter bekend staat als het Hot Air Balloon Festival. Alomtegenwoordige percussie muziek, straten gevuld met gokkraampjes (het komt enigszins tegenstrijdig over, wildgokkende devote boeddhisten), talrijke aanlokkelijke eetstalletjes,... zijn weerkerende kenmerken van deze speciale gebeurtenis.

Zoals wel vaker heeft ook dit festival een religieuze achtergrond. Het wordt namelijk gehouden ter herdenking van het offeren van licht aan de Sula Mani-pagode in Tavatisma (de hemel van de 33 goden). In de ‘jatakas’ (geboorteverhalen rond de Boeddha) staat geschreven dat een zekere prins Thaydatta een offer maakte, waarmee hij afstand nam van het materialistische. Hij ontdeed zich hierbij van zijn haar en wierp dit naar de hemel toe. De koning van de 33 goden (Tagyarmin) nam het haar van de prins en legde het in de Sula Mani-pagode. Ter ere van deze pagode worden dan 'traditionele' heteluchtballonnen opgelaten.

De lokale versie van de heteluchtballon wordt doorgaans gemaakt van traditioneel Shan-papier en stukken stof. De stoffen worden geweekt in olie en was gedurende een paar dagen en worden nadien gedrapeerd rond een metalen (meestal ijzeren) frame. Het komt regelmatig voor dat honderden mensen meewerken aan een zo 'n ballon gedurende een viertal weken. Meer dan honderd ballonnen worden dan opgelaten in het kader van het festival.

Zowel overdag als 's avonds worden er ballonnen opgelaten. Overdag zijn ze van vorm grootser, imposanter (ballonnen met een hoogte van 6-7 meter en een diameter van 5-6 meter vormen geen uitzondering), en zijn ze doorgaans gemaakt in de vorm van een pagode of een dier (zoals daar zijn een olifant, een draak). 's Avonds zijn ze minder indrukwekkend qua grootte, maar hier staat dan weer tegenover dat ze veel uitbundiger versierd zijn, onder andere met kleine kleurrijke papieren lantaarns (vaak in de vorm van een religieuze figuur) en bloemenpatronen. Meestal is dan ook de naam van de groep of 'vereniging' die de ballon gemaakt heeft op een of andere manier waarneembaar. Dit speelt een belangrijke rol aangezien het tegelijkertijd ook om een wedstrijd gaat. De ballonnen worden beoordeeld op basis van criteria zoals bereikte hoogte, tijdsduur in de lucht en de schoonheid ervan.

Eveneens vermeldenswaardig is dat de ballonnen vaak gevuld zijn met vuurwerk, waarvan het de bedoeling is dat het vanaf zekere hoogte aangestoken wordt of alleszins afgaat, met kleurrijke explosies tot gevolg. Enige voorzichtigheid is weliswaar geboden, maar het levert wel feeërieke taferelen op.

Reisbegeleiding

Al onze groepsreizen worden ter plekke uitgevoerd door Nederlandstalige (of in het geval van onze reizen in Zuidelijk-Afrika Afrikaanssprekende) reisbegeleiders. Koning Aap stelt hoge eisen aan de reisbegeleiding; een reis staat of valt er immers mee. Belangrijke criteria bij het selecteren van onze reisbegeleiders zijn: (uiteraard) ruime reiservaring, ervaring in het omgaan met groepen en – bij voorkeur – actieve kennis van een lokale taal. Speciale trainingen bereiden de reisbegeleiders verder voor op wat de deelnemers van hen verwachten. Onze medewerkers leren waar de Koning Aap reisformule voor staat. Ze worden niet alleen vanuit ons kantoor geïnstrueerd, maar volgen elders een meerdaagse cursus waar ze veel (soms lastige) praktijkgevallen krijgen voorgeschoteld. Een prima mogelijkheid om essentiële ervaring uit te wisselen. Op sommige bestemmingen worden lokale Nederlands sprekende reisbegeleiders ingezet door onze lokale agenten. Ook deze reisbegeleiders worden ter plaatse door het agentschap getraind. Het functioneren van onze reisbegeleiders evalueren we na iedere reis aan de hand van door deelnemers ingevulde evaluatieformulieren. Zo hebben wij te allen tijde zicht op hoe onze mensen in het veld opereren!

De primaire taak van onze reisbegeleiding is toezien op een goede logistiek van de reis (vervoer en accommodatie). Ook waakt de reisbegeleiding over het verloop van het programma en over de aandacht die elk onderdeel krijgt. De reisbegeleider organiseert ter plekke een scala aan facultatieve excursies. Daarnaast fungeert hij of zij natuurlijk als centrale vraagbaak. Onze medewerkers kunnen veel vertellen over het land en de plaatselijke gewoonten.

Natuurlijk heeft een reisbegeleider ook niet alles in de hand. Soms is er sprake van overmacht: door overstromingen of aardverschuivingen is de weg versperd, de overheid heeft de treinkaartjes geconfisceerd of het hotel heeft de kamers al weggegeven. Bij dit soort tegenslagen zal de reisbegeleider op zoek gaan naar een alternatief. Ondanks alle voorbereidingen en inspanningen van de reisbegeleider kan het gebeuren dat de reis toch niet geheel naar je verwachting verloopt. De reisbegeleider hoort dit dan graag van je, zodat er ter plekke naar een oplossing gezocht kan worden.

Je reisbegeleider verwacht aan het einde een fooi, als zij/hij het werk goed heeft gedaan. Koning Aap betaalt de reisbegeleiders een loon dat op gelijke hoogte ligt met dat van de meeste avontuurlijke reisorganisaties. Onze richtlijn voor de fooi is € 1,- tot € 2,- per reiziger per dag.

Tot slot kun je altijd bij de reisbegeleider terecht als er problemen zijn. Realiseer je wel: een reisbegeleider is geen wandelende encyclopedie. Het is altijd verstandig om een goed reishandboek mee te nemen.

Bewust op reis

Reizen is andere culturen leren kennen, lokale mensen ontmoeten en prachtige natuur zien. En dat willen we ook nog tot ver in de toekomst. Daarom houden wij bij onze reizen rekening met milieu, mensen, natuur en cultuur. Dit is niet alleen noodzakelijk maar ook nog eens heel leuk! Voor meer informatie kijk je op: Feelingresponsible.org

Samenwerkingen

Wij zijn aangesloten bij de SGR en de ANVR. Voor jou als reiziger is dit een veilig gevoel, omdat je bij eventuele problemen altijd kunt terugvallen op deze organisaties.

Ook ons lidmaatschap van het Calamiteitenfonds geeft je de zekerheid dat, bij erkende calamiteiten die niet verzekerd zijn door je reisverzekering, extra kosten vergoed worden.

Verzekeringen

Koning Aap biedt de deelnemers aan haar reizen de mogelijkheid om een annulerings- en/of reisverzekering af te sluiten bij de verzekeringsmaatschappij Allianz Global Assistance. Zoals in onze reisvoorwaarden vermeld staat, stellen we het afsluiten van een reisverzekering verplicht en bevelen we het afsluiten van een annuleringsverzekering dringend aan. Een annuleringsverzekering is overigens ook nog geldig tijdens de reis. Mocht je onverhoopt moeten terugkeren dan kun je op basis van je annuleringsverzekering nog een vergoeding voor de 'niet genoten' vakantiedagen ontvangen.

Allianz Global Assistance beschikt over een eigen alarmcentrale die bij eventuele calamiteiten snel en vakkundig optreedt. Tevens is het onze ervaring dat Allianz Global Assistance eventuele schadeclaims in zeer korte tijd afhandelt.

Hoewel het niet verplicht is om de verzekeringen bij Koning Aap af te sluiten, raden we dit wel aan. Omdat we goed op de hoogte zijn van de af te leggen reisroutes en ter plaatse beschikken over de medewerking van lokale agenten, zijn eventuele problemen makkelijker op te lossen wanneer de reisverzekering via Koning Aap is afgesloten. Een bijkomend voordeel is dat wanneer een reis onverhoopt niet door mocht gaan, de kosten van de afgesloten reis- en/of annuleringsverzekeringen geheel gerestitueerd worden.

Tot slot: deelnemers die zich samen inschrijven op een reis raden we aan om een reisverzekering af te sluiten bij dezelfde verzekeringsmaatschappij. Bij een eventuele repatriëring van je reisgenoot voorkom je zo dat je als medereiziger (met een andere verzekering) geen toestemming krijgt om ook zonder kosten terug te keren.

Op onze website en in onze brochure vind je een uitgebreid overzicht van de mogelijke verzekeringen die Koning Aap aanbiedt.

Met nadruk willen we er op wijzen dat reizigers die tijdens hun reis deel willen nemen aan avontuurlijke excursies (als raften, duiken, snorkelen, (bamboe)vlotvaren, kanoën, (water)skiën, (wind)surfen, parasailing, deltavliegen, parachutespringen, ballonvaren, bungee jumpen, canopy tour, canyoning, speleologie, mountain trekking, tokkelen, sandboarden, mountain biking, downhill biking en snowboarden) dit voor eigen risico doen en dat we hen dringend aanraden vooraf te controleren of hun reisverzekering deze activiteiten dekt.

Meer informatie en dekkingsoverzicht?
Allianz Global Assistance dekt veel van bovenstaande avontuurlijke excursies wel.
Meer informatie NL: Allianz Global Assistance
Meer informatie BE: Allianz Global Assistance

Wat verder nog belangrijk is...

We raden je aan om goed voorbereid op reis te gaan, lees daarom voldoende over je reisbestemming en vraag goed na welke vaccinaties en andere medicatie je nodig hebt. Hieronder volgen nog een paar belangrijke zaken.

Persoonsgegevens
Zorg dat je je persoons- en paspoortgegevens (als geslacht, geboortedatum, voornamen en achternaam zoals vermeld in je paspoort) correct invult, aangezien deze uiteraard nodig zijn voor het inboeken van je vluchten, eventuele treintickets of accommodatie. Check na ontvangst van je (digitale) boekingsbevestiging of deze gegevens correct staan vermeld. Je bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van correcte gegevens. Met onjuiste gegevens loop je het risico niet toegelaten te worden op een vlucht of buitenlandse luchthaven.

Feedback
Hoewel wij veel aandacht besteden aan het goed uitvoeren van onze reizen is het mogelijk dat een deelnemer aanmerkingen heeft over de uitvoering van de reis. Om te bewerkstelligen dat deze aanmerkingen direct tijdens de reis naar tevredenheid opgelost kunnen worden, is de deelnemer verplicht de aanmerkingen per omgaande schriftelijk aan de reisbegeleiding mee te delen. Klachten die niet tijdens de reis schriftelijk aan de reisbegeleiding zijn meegedeeld, zullen door ons na afloop van de reis niet in behandeling worden genomen.

Aantal deelnemers
Mocht het gepubliceerde minimum aantal deelnemers niet gehaald worden, dan hebben wij de mogelijkheid om deze reis schriftelijk of mondeling te annuleren. Ook het uiteindelijk niet verkrijgen van de benodigde vliegtickets, kan leiden tot het annuleren van de reis. Wij verplichten ons dit uiterlijk drie weken voor vertrek aan de deelnemers mee te delen.

Adventure Specialists BV 
Koning Aap maakt deel uit van een groep avontuurlijke reisorganisaties die vallen onder Adventure Specialists BV. Zij werken op diverse manieren samen om te zorgen dat de reiziger zo veel mogelijk waar krijgt voor zijn geld. Achter de schermen wordt er samengewerkt op het gebied van inkoop en afhandeling en voor de reiziger betekent het dat we de kans vergroten dat de reizen doorgang vinden doordat we belangstellenden naar elkaar kunnen doorverwijzen. In het enkele geval dat een reis wordt geannuleerd, gaan we eerst kijken of we de reiziger kunnen onderbrengen bij een van de andere reisorganisaties (Koning Aap Nederland, Koning Aap België, Shoestring Nederland, Shoestring International).

Boek niet te laat
Wacht met het boeken van een reis niet te lang, omdat we een maand voor een reis vertrekt (en in sommige gevallen eerder) onze vliegtuigstoelen moeten retourneren aan de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Daarna zijn de stoelen ‘op aanvraag’. Bovendien kan laat boeken afwijkende vluchtschema’s met bijbehorende vluchttoeslagen, extra transfers en eenpersoonskamertoeslagen met zich meebrengen.

Te Gast In
Een deel van de achtergrondinformatie over je reisbestemming is in deze uitgebreide reisbeschrijving door Informatie Verre Reizen, de uitgever van ‘Te Gast In’, met de grootste zorg samengesteld. Indien deze echter onjuistheden blijkt te bevatten aanvaardt IVR geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van foutieve en/of gewijzigde informatie.

Laatste Nieuws
In de uitgebreide reisbeschrijving vind je de meest actuele informatie over onze reizen. In de loop van het jaar kunnen echter veranderingen optreden waardoor mogelijk het dag-tot-dag-programma of het vluchtschema aangepast dient te worden. Uiteraard zoeken we dan altijd naar een zo goed mogelijk alternatief. Al deze veranderingen worden, zodra bekend, vermeld op onze website bij de betreffende reis onder 'Laatste Nieuws'. Indien de inhoud van de uitgebreide reisbeschrijving afwijkt van de informatie in onze algemene brochure, is de beschrijving op onze website bindend.

Verlenging van de reis
Mocht je je reis willen verlengen, dan kun je dit aangeven op je boekingsformulier. Voor het wijzigen van de terugvlucht brengen we standaard € 50,- per boeking in rekening. 

Bij de verlenging van je reis kun je te maken hebben met extra kosten, zoals meerkosten voor de vlucht (door bijvoorbeeld een andere luchtvaartmaatschappij of boekingsklasse), het regelen van eigen transfer, extra hotelnachten etc. Wij nemen (na ontvangst van je boekingsformulier!) zo spoedig mogelijk contact met je op om de prijs met je te bespreken. Pas nadat je hiermee akkoord bent gegaan, wordt je boeking definitief. Als je besluit om een reis te verlengen met een door Koning Aap aangeboden arrangement, betaal je geen wijzigingskosten.

Reisvaccinaties aan huis!
Het is altijd belangrijk om goed beschermd op reis te gaan. Thuisvaccinatie is de grootste aanbieder van vaccinaties aan huis. Haar gespecialiseerde artsen komen ook 's avonds of in het weekend bij jou thuis om reisvaccinaties te zetten. Bovendien geven de artsen jou tips en advies om goed beschermd op reis te gaan. Thuisvaccinatie brengt geen extra kosten in rekening voor de service aan huis en haar prijzen zijn vergelijkbaar met de GGD. Vaak worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraar.

Tenslotte
Onze rondreizen gaan door landen waar het klimaat en andere factoren kunnen zorgen voor problemen. Dit kan betekenen dat we soms moeten afwijken van het bovenstaande programma. Tussentijdse aanpassingen van dienstregelingen en prijzen van de luchtvaartmaatschappijen kunnen eveneens leiden tot gewijzigde vluchtdagen en reissommen. We doen ons uiterste best om eventuele veranderingen zo snel mogelijk door te geven en de gevolgen ervan zo beperkt mogelijk te houden, maar we zijn niet verantwoordelijk voor factoren die buiten onze macht liggen. Je kunt op onze website kijken voor eventuele wijzigingen.

Adres

BEZOEKADRES KONING AAP NEDERLAND
Entrada 223 1114 AA Amsterdam - Duivendrecht

Email
info@koningaap.nl

Telefoon
020-7887700

In geval van uiterste nood - 24 uur bereikbaar
Tel: +31 (0)6-53313932

Openingstijden
Ons kantoor is geopend op de volgende tijden:
Maandag t/m zaterdag van 10-17 uur

Afspraak met een landenspecialist
Wil je een afspraak maken met één van onze landenspecialisten, bel dan van tevoren voor een afspraak, zodat je er zeker van bent dat je de juiste persoon te spreken krijgt.

Landinformatie

Meer informatie over MYANMAR

Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.