Rondreis NEPAL
16 dagen - v.a. €1 595 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,5
16 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:7,9
Prijs/kwaliteit: 8,0
Accommodatie: 7,8
Transport: 8,3
Vertrekdatum: 22/04/2018
0 Beoordeling: 8
Saskia : Wat een super gevarieerde reis! Je bezoekt steden, maakt kennis met de cultuur en gewoontes van de Nepalezen, wandelen in het Ana Purnagebied, Over de Himalaya vliegen! Dieren bekijken in een natuurpark. Een zeer complete reis waarin het reistempo niet te hoog ligt.
Vertrekdatum: 22/04/2018
0 Beoordeling: 8
Yvette : Een geweldige reis. Mooie balans tussen natuur en cultuur. Goede opbouw qua hotels. Een prachtig hartverwarmend land.
Vertrekdatum: 22/04/2018
1 Beoordeling: 9
Marieke : Van de indrukwekkende Himalaya tot de gezellige chaos van Kathmandu, deze reis geeft je veel afwisseling. De ongekende vriendelijkheid van de Nepali maakt de reis sowieso al een prachtige ervaring. De mensen zijn oprecht blij met je bezoek en echt in je geïnteresseerd. De Nepali vertellen graag over hun leven en je voelt je in Nepal welkom en veilig. Ja, Nepal is arm en de gevolgen van de aardbeving van 2015 zijn nog duidelijk zichtbaar, maar de trots en positiviteit van de Nepali zijn indrukwekkend, hartverwarmend en leerzaam voor ons Westerlingen. Doen, deze reis. Het wordt een waardevolle ervaring die je nooit zal vergeten.
Vertrekdatum: 22/04/2018
0 Beoordeling: 8
Reiziger : nvt
Vertrekdatum: 16/02/2018
1 Beoordeling: 9
herlinda : een reis vol van verschillende positieve ervaringen. Aangenaam verrast door het lekkere heel goedkope eten, heel 'echte' vriendelijke bevolking. De verscheidenheid in 'hotels' geeft een goede afwisseling in 'luxe ' en 'gewoon'. Door het 'wegennet' en het drukke verkeer mag je je de daar ook aan files verwachten. De bijna overal aanwezigheid van 'free wifi' was soms wel erg verrassend.
Vertrekdatum: 16/02/2018
0 Beoordeling: 8
john : Heerlijk afwisselende reis met mooie nieuwe ervaringen.
Vertrekdatum: 16/02/2018
1 Beoordeling: 9
Kors : Alleen maar mooie ervaringen !
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.