Rondreis OEZBEKISTAN
15 dagen - v.a. €1 895 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,5
38 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,8
Prijs/kwaliteit: 8,1
Accommodatie: 7,9
Transport: 8,6
Vertrekdatum: 12/05/2018
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Een fantastische reis waarin je veel van het land ziet zoals de Ferganavallei, Tashkent en de woestijn, naast de culturele toppers Khiva, Buchara, en Samarkand.
Vertrekdatum: 12/05/2018
1 Beoordeling: 9
Vera : Mijn eerste kennismaking met Centraal Azië is heel goed bevallen. Oezbekistan is een mooi land met een grote geschiedenis en is aangenaam om te bezoeken.
Vertrekdatum: 12/05/2018
1 Beoordeling: 9
Peter : Dit was onze eerste groepsreis en het was een overweldigende ervaring. Alles was goed geregeld en de gids super deskundig. Juist ook prettig dat hij uit het land zelf kwam en alles en iedereen kende. Zijn Engels was heel goed en hij was net als de bevolking zelf in Oezbekistan erg aardig en beleefd. Ook zorgde hij ervoor dat we steeds iets anders te eten kregen bij een restaurant. Het eten zelf was echt veel beter en uitgebreider dan we verwacht hadden. We bleven maar foto's maken.
Vertrekdatum: 22/04/2017
1 Beoordeling: 9
Hans : Met name de steden Khiva, Buchara en Samarkand zijn betoverend of hebben betoverende medrassas en moskeeën. Daarom vond ik de reis fantastisch. De onderbreking maar de woestijn ( die in mei overigens helemaal groen is) was erg prettig als onderbreking van alleen maar kunst gebouwen.
Vertrekdatum: 21/05/2016
0 Beoordeling: 10
Reiziger : We hebben een mooie afwisselende reis gehad met een gezellige groep en een uitstekende Engelssprekende reisbegeleidster (die ook oog had voor de afzonderlijke groepsleden). Oezbekistan is een aanrader voor mensen die van voornamelijk cultuur houden, al komt de natuur ook aan bod (zoals de route naar de Ferganavallei en overnachten in een joert in de Kyzylkumwoestijn). De reis is goed opgebouwd, De 3 cultuursteden Khiva, Buchara en Samarkand worden 'onderbroken' door een bezoek aan de woestijn en het bergdorp Sentyab. Leuke hotels (kleinschalig met uitzondering van Tashkent) en goede chauffeur/bus. Complimenten voor de organisatie!!!
Vertrekdatum: 21/05/2016
1 Beoordeling: 9
Arpad : Wij wonen zelf in Brazilië, dit was onze eerste groepsreis. De reis naar Oezbekistan is een aanrader. De historische steden, de yurten camp en de zeer vriendelijke bevolking hebben een blijvende herinnering achter gelaten. Árpád en Renate
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.