Rondreis CENTRAAL-AZIË
22 dagen - v.a. €2 795 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,7
11 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:7,7
Prijs/kwaliteit: 7,1
Accommodatie: 7,3
Transport: 7,2

Belangrijk om te weten

Naar aanleiding van reviews hebben we het programma van de reis voor 2018 gewijzigd en nog mooier gemaakt. 
Vertrekdatum: 02/09/2017
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Het was een ontzettend mooie reis. De drie landen die je bezoekt zijn zo ontzettend verschillend van elkaar, dat het lijkt of je maanden ipv weken weg bent geweest, Maar wat een fascinerende plaatjes kom je onderweg tegen! Van de grootse wit marmeren gebouwen in Turkmenistan, tot de woestijnsteden vol lieve baboesjka's in Oezbekistan en prachtige hoogvlaktes in Kirgizië. Je accommodaties verschillen van hotels tot homestays en het slapen in een yurt. En dit alles in een relatief onontdekt gebied. Je komt weinig andere toeristen tegen! Een ontzettend diverse reis die ik zeker kan aanraden.
Vertrekdatum: 02/09/2017
0 Beoordeling: 8
Wim : Het is een zeer fraaie reis. Vooral Oezbekistan is een must met zijn mooie blauwe moskeeen en Koranscholen. De bevolking is uiterst vriendelijk en staat open om het jou naar de zin te maken. De natuur in Kirgizie is prachtig en het verblijf in de Yoerds is. de ongemakken voor lief nemend, een geweldige ervaring.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.