Rondreis OMAN EN DUBAI
14 dagen - v.a. €2 595 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,8
12 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,2
Prijs/kwaliteit: 7,3
Accommodatie: 8,2
Transport: 8,1

Belangrijk om te weten

De rondreis Oman en Dubai is voor 2018 op verschillende plaatsen gewijzigd en hierdoor nog veel mooier geworden. Zo vlieg je onder meer binnenlands naar Khasab en is het bezoek aan Musandam inbegrepen. 
Vertrekdatum: 18/02/2018
0 Beoordeling: 8
Marianne : Intense reis door het prachtige Oman, van Muscat met zijn paleis naar Sur met zijn dhowwerven en schildpadden, een urenlange woestijnrit met jeeps over ongebaande paden, avontuurlijke ritten door een woest berglandschap, bijkomen in een resort aan een azuurblauwe oceaan, dwalen over de unieke wierooksoek in Salalah en mirre en amber kopen bij dames met een gouden masker, een dhowtoer van vier uur door de Noord-Omaanse fjorden begeleid door dolfijnen en als afsluiting Dubai.
Vertrekdatum: 17/11/2017
1 Beoordeling: 7
Helena : Oman is een verrassend mooi land. Prachtige berglandschappen, woestijnen en kust. Mooie plaatsen zoals Muscat, geweldige mooie oude gerestaureerde forten, mooie moskeeën, warmwaterbronnen enz. In november geweest en de schilpadden eieren zien leggen en ingraven, geweldig. Het prgramma is heel goed samengesteld maar wel erg vol. Hierdoor soms wat te weinig tijd, maar ik zou niets hebben willen missen. De reis zou met minimaal 2 dagen verlengd moeten worden. Verder kwamen we s'nachts aan en dan kun je maar een paar uur slapen, want de reis gaat verder. Een dag vooraf erbij boeken is zeker aan te raden.
Vertrekdatum: 17/11/2017
0 Beoordeling: 8
Sandra : Fantastisch om door een 1001 nachten sfeer te reizen. Mooie moskeeën, wadi's, forten en kastelen gezien. De woestijn, de zandduinen zijn geweldig. Zand zover je kijkt. Prima verzorgde accommodaties, lekker eten en vriendelijke bevolking die allemaal traditioneel gekleed zijn.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.