Rondreis PERU, BOLIVIA EN CHILI
30 dagen - v.a. €3 595 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,4
93 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,3
Prijs/kwaliteit: 7,7
Accommodatie: 7,5
Transport: 7,7
Vertrekdatum: 28/05/2018
1 Beoordeling: 9
Irene : Zeer mooie gevarieerde reis met natuur, cultuur en steden.. We hebben genoten!
Vertrekdatum: 28/05/2018
1 Beoordeling: 9
eric : Weliswaar een van de duurste reizen die ik reeds gemaakt heb, doch een goede reisbegeleider met georganiseerde bijkomende facultatieve reizen maakt deze reis meer dan de moeite waard. Ongelooflijk veel gezien. Daarenboven een droom gezelschap met 13 mensen (12reizigers en 1 gids) gedurende 30 dagen zonder spanningen is ongelooflijk doch waar.
Vertrekdatum: 28/05/2018
1 Beoordeling: 9
Cornelia : Een prachtige reis door Zuid-Amerika met veel hoogtepunten. In korte tijd heb ik de cultuur en natuur van deze landen tot me kunnen nemen, en het contact met de bevolking maakte de reis compleet.
Vertrekdatum: 10/11/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Wij hebben heel erg genoten van deze reis . Ze is vooral een aaneenschakeling van mooie natuur en cultuur . Het ene hoogtepunt na het andere . Mede door de supere begeleiding en de gezellige medereizigers was dit een zeer geslaagde reis .
Vertrekdatum: 10/11/2017
0 Beoordeling: 10
Monique : Mooie natuur in Chilli en Bolivië, vooral de zonsondergang kleurde het Andesgebergte prachtig in alle kleuren. De tweedaagse wandeling in Peru naar de Machu Picchu vraagt een inspanning maar mag je zeker niet missen! Gewoon doen, het is één dag wandelen en één dag genieten op de Machu Picchu.
Vertrekdatum: 13/10/2017
1 Beoordeling: 9
jordi : Het was een hele mooie met viel mooie dingen om te zien. Het is natuurlijk ook een zware reis van 30 dagen en het is soms ook vroeg opstaan. Maar dat mag de sfeer en de dingen die je ziet niet verpesten. Denk erom in wat voor seizoen je reis en neem daar de genodigden kleding voor mee.
Vertrekdatum: 22/09/2017
0 Beoordeling: 8
nico : mooie afwisselende reis. wel vermoeiend gezien de vele vroege vertrektijden ook de hoogte kan bij sommige mensen de conditie flink beinvloeden
Vertrekdatum: 07/07/2017
0 Beoordeling: 10
Claudine : De rondreis Peru-Bolivia-Chili overtrof alle -torenhoge- verwachtingen: het was echt een aanéénschakeling van hoogtepunten! Eens Lima uit, volgen de spektakels zich in een snel tempo op: crossen met de wandbuggy en sandboarden aan Laguna de Huaccachina, Nascalijnen bewonderen vanuit de lucht, het -bijna persoonlijk contact met de mummies van Chauchilla, aangrijpende realitytoer en Santa Catalina in Arequipa, de massa's lama's, alpaca's en gracieuze vincuna's op weg naar de condors in Colca Canyon, de roetstoten van de actieve vulkaan Sabancya, drijven op zoutmeer Laguna Cejar en er bij de ondergaande zon genieten van een Pisco, mountainbiken door de Chileense maanvallei, absoluut hoogtepunt: de driedaagse jeeptour met onvergetelijk natuurschoon en overnachten in zouthotel, stil worden in de zilvermijn van Potosi, knotsgek La Paz, uitwaaien bij de chullpas van Sillustani, varen op het Titicacameer en als kers op de taart Machu Piccu bereiken na de 3 daagse Incatrail, afscheid nemen van het prachtige land met een privé toer doorheen de Heilige Vallei. Dit wordt heel lang nagenieten!!!
Vertrekdatum: 28/05/2017
0 Beoordeling: 8
Peet : Het meenemen van een slaapzak was bij ons niet nodig muv degene die de 4 daagse inkatrail of larestrek gingen lopen. De hotels hadden voldoende extra dekens en bijna allemaal ook een kacheltje. Thermo ondergoed is wel aan te bevelen vooral op de zoutvlakte was het erg koud. Wij hebben de 2daagse inkatrail gelopen. Persoonlijk heb ik die als erg pittig ervaren. Het vele klimmen in combinatie met de hoogte maakte dat ik het wel gehaald heb, maar dat het veel tijd en energie heeft gekost. Is toch zwaarder dan ik aanvankelijk dacht. Mijn conditie is gemiddeld maar dat is dus maar net aan genoeg.
Vertrekdatum: 28/05/2017
1 Beoordeling: 9
Jozef François : Deze reis van 30 dagen vraagt veel energie, maar de beloning die je ervoor terugkrijgt(natuur, inca-cultuur...) doet je deze ongemakken snel vergeten. Dit was één van onze topreizen! De hoogtepunten volgen elkaar in snel tempo op en dit geldt zowel voor de alom gekende hoogtepunten(zoutvlakte Bolivia, Meatchupicchu) als voor de minder gekende hoogtepunten(1500 jaar oude mummies, andere bouwwerken van de inca's). één negatieve opmerking: Het veel te grote verschil in prijs tussen jullie aanbod aan excursies en diezelfde excursies, maar plaatselijk geboekt!
Vertrekdatum: 14/04/2017
1 Beoordeling: 9
Jolien : Geweldige reis door Peru, Chili en Bolivia. Veel excursies naar de mooiste plekken waarbij je echt kennismaakt met de bewoners van de landen die je bezoekt. Goede afwisseling van natuur en stad en het tempo en opbouw in hoogte van de reis is prima ! Hoogtepunt voor mij zijn de tocht naar Salar de Uyuni en de Lares Trek voorafgaand aan het bezoek van de Machu Picchu (neem voor beiden warme kleren mee). De reisbegeleiding was fantastisch. Kortom : niet twijfelen maar deze reis maken !
Vertrekdatum: 14/04/2017
1 Beoordeling: 9
Dick : geweldige reis; zeer goede reisbegeleider met veel kennis van zaken; prachtige natuur, mooie steden.ik heb vrij veel landen bezocht, maar dit was een van de mooiste reizen die ik ooit gemaakt heb.
Vertrekdatum: 07/10/2016
0 Beoordeling: 10
Alexandra : Een reis die van het ene hoogtepunt naar het andere hoogtepunt gaat, landschappelijk een van de mooiste reizen die ik heb gemaakt zover
Vertrekdatum: 16/09/2016
1 Beoordeling: 7
Antonius : Een mooie maar intensieve reis. Diverse hoogtepunten, zowel letterlijk als figuurlijk. Zeer goede reisbegeleiding met veel kennis van land en cultuur. De geboden excursies -aanrader om dit als privégroep te doen- zijn zeer de moeite waard. Reis als landerarrangement krijgt van ons het cijfer 7,5 tot 8. Reizen met Iberia en via Madrid heeft niet de voorkeur, vandaar een totaalscore: 7.
Vertrekdatum: 28/05/2016
1 Beoordeling: 9
Saskia : Deze reis is een aaneenschakeling van hoogtepunten; je kijkt je ogen uit en hebt nauwelijks tijd om alles goed te verwerken. Adembenemende natuur: van rood woestijnzand tot de sneeuwtoppen van de Andes in Peru, van borrelende geisers in Chili tot gekleurde meren en zoutvlaktes van Bolivia. Dit alles afgewisseld met prachtige steden met elk weer een geheel eigen sfeer. Mede door de enthousiaste en deskundige reisbegeleiding is deze reis een topper geworden. Ik zeg: niet twijfelen, boeken deze reis! Enjoy!
Vertrekdatum: 09/10/2015
0 Beoordeling: 8
André : Fantastische kennismaking met Peru, Bolivia en Chili. Mooie steden afgewisseld met prachtige natuur. Leuke ontmoetingen met de bewoners. De zoutvlakten en de Incatrail waren voor ons de hoogtepunten. Onderschat de Incatrail niet, het is ongelooflijk mooi, maar behoorlijk zwaar. Trainen dus en vergeet je stokken niet. Wij vonden het wel een must om zo Machu Picchu te bezoeken, i.p.v met het treintje. Neem voldoende dollars mee, in de grote plaatsen kun je ook prima lokaal geld pinnen. Wifi in bijna alle hotels. Verloopstekker ( Amerikaanse/Japanse platte pennen) meenemen. Wij hadden voor de Inca Trail onze eigen slaapzak mee.
Vertrekdatum: 09/10/2015
1 Beoordeling: 7
Kristel : Een heel fijne en gevarieerde reis! Toch wel zwaar met de vele hotels die ze aandoen!!! We hadden een reisleider met heel veel kennis van de landen wat alleen maar positief is!!!! Het enige minpunt is de prijsverschillen van de reisbeschrijvingen van de excursies en de prijzen van de excursies werkelijk !!! Dit brengt discussies mee wat heel vervelend is voor de reisleider!!! De hotels zijn heel goed meegevallen behalve het hotel in la paz waar we bestolen zijn !!!! Voor de rest is deze reis zeker aan te raden voor personen die van natuur en steden houden !!! Bart en Kris
Vertrekdatum: 24/07/2015
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Geweldige reis!! Prachtig natuurschoon afgewisseld met gezellige steden. Absoluut hoogte punt: het beroemde Inca Trail, in vier dagen naar iconisch Machu Picchu lopen. Zeker een aanrader!!
Vertrekdatum: 28/05/2015
1 Beoordeling: 9
Yvonne : Prachtige afwisselende reis in schitterende deel van Zuid Amerika. Onze verwachtingen absoluut overtroffen . Zouden zo terug willen , met dezelfde reisleider en dezelfde groep!. Deze 30 dagen waren ongekend genieten!
Vertrekdatum: 28/05/2015
0 Beoordeling: 8
Leendert : Zeer afwisselende reis. Cultuur, natuur, steden., activiteiten. Goed georganiseerd. Veel gezien en beleefd. Druk reisschema, maar erg lange busreizen waren er weinig. slechts 1 met weinig onderbrekingen.
Vertrekdatum: 28/05/2015
1 Beoordeling: 9
Naomi : De reis was een prachtige ervaring! De drie landen zijn schitterend en zeker de moeite waard. Wat me het meest is bij gebleven is de 3 daagse jeeptour en de maanvallei en geisers in San Perdo de Atacama. Het is zeker een aanrader.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.