Rondreis RUSLAND
14 dagen - v.a. €1 595 Boek nu

Excursies Rondreis RUSLAND

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 8 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld). Bij verschillende excursies is een professionele lokale Engelssprekende gids verplicht. De kosten voor de diensten van een gids zijn echter niet in de prijs van de excursie inbegrepen omdat deze ter plaatse door de reisbegeleider dienen te worden betaald. Deze kosten bedragen € 80 per excursie per groep.

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Excursie Peterhof (Petrodvorets), 5 uur;

Ter plaatse boekbaar voor € 57

Een bezoek aan Peterhof of Petrodvorets is een van de hoogtepunten van de reis. Per bus gaan we naar keizerlijke Peterhof, het paleis van de Peter de Grote. Peterhof staat midden in een prachtig park, met Engelse en Franse tuinen, verfraaid met siervijvers, beelden en schitterende fonteinen. 
De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 8 personen. De entreeprijs is niet inbegrepen.

Hermitage museum

Boeken voor vertrek (€ 27)

De Hermitage, een van de beroemdste musea ter wereld, bezit enorme collecties schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken en unieke kunstvoorwerpen. Een bezoek aan dit museum zal zeker een hoogtepunt zijn. Bezoek het Hermitage museum onder begeleiding van een Engelssprekende gids. Mocht je aan deze excursie deel willen nemen laat ons dit weten niet later dan 1 maand voor vertrek. De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 8 personen. Deze excursie dient van tevoren geboekt en betaald te worden. 


Kremlin (inclusief entree), 3 uur.

Boeken voor vertrek (€ 45)

Citadel van de Russische tsaren en nu residentie van de Russische president; een prachtige verzameling van historische gebouwen en monumenten; magnifieke kathedralen en kerken met gouden koepels is het Kremlin al eeuwenlang het symbool van de macht van de overheid. Tijdens deze excursie brengen we o.a. een bezoek aan de 3 belangrijkste kathedralen en het museum de Wapenkamer met een schitterende verzameling van de kunstvoorwerpen en schatten van de Russische tsaren. Mocht je aan deze excursie deel willen nemen laat ons dit weten niet later dan 1 maand voor vertrek. Deze excursie dient van tevoren geboekt en betaald te worden.

De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 8 personen. 

Stadstour Moskou, 4 uur

Ter plaatse boekbaar voor € 43

Tijdens de stadstour per bus rijden we langs de mooiste religieuze gebouwen van Moskou, waaronder het Novodevitsjij-klooster. Op het kerkhof van naast het klooster liggen veel beroemde Russen begraven. Op de top van de Vorobjovy Gory (Mussenbergen) heb je een weergaloos uitzicht over de stad. Het statige gebouw van de Universiteit van Moskou domineert de bergen. Met zijn 36 verdiepingen is het tevens de hoogste van zeven Stalinistische 'suikerbrood' gebouwen. De wederopbloei van de Orthodoxe Kerk heeft geleid tot de restauratie van honderden kerken tijdens de 'perestrojka jaren'. De kathedraal Christus de Verlosser is het mooiste voorbeeld daarvan. De kathedraal was in de jaren dertig met de grond gelijk gemaakt in opdracht van Stalin en zou vervangen worden door een Paleis van de Sovjets.

De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 8 personen.

Stadstour St. Petersburg, 4 uur

Ter plaatse boekbaar voor € 58

Tijdens de stadstour per bus gaan we de belangrijkste momumenten van de stad bezichtigen o.a.Petrus en Paulusvesting, inclusief een bezoek aan de Petrus en Pauluskathedraal, Izaakkathedraal, een van de grootste ter wereld, de prachtige Kerk van de Verlosser op het Bloed, de drukke en belangrijkste verkeersader van St. Petersburg de Newsky Prospekt, Smolny Kathedraal (buitenkant), Monument van Peter de Grote en het uitkijkpunt van Vasilevsky-eiland staan vandaag op het programma. 

De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 8 personen. 
De entreegelden zijn niet bij deze excursie inbegrepen. 

Tsarskoje Selo (Pushkin), 5 uur

Ter plaatse boekbaar voor € 19

Tijdens deze excursie wordt een uitgebreid bezoek gebracht aan het weelderige keizerlijke paleis, genoemd naar Catharina de Grote in Tsarskoje Selo (het dorp van de tsaar). De barokke gevel van het paleis is rijk versierd met beelden en zuilen en is 300 m lang. Het paleis is omringd door een prachtig park met terrassen en bloemperken, siervijvers, stijlvolle paviljoenen en klassieke beelden. De vermelde prijs is gebaseerd op een deelname van minstens 8 personen, entreegelden zijn niet inbegrepen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.