Rondreis SRI LANKA
21 dagen - v.a. €1 795 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,9
112 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,4
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,6
Transport: 8,0

Belangrijk om te weten

De meningen van onze reizigers zijn belangrijk, we kijken dan ook goed naar de op onze reizen gegeven reviews! Op deze reis bezoek je, naast dé hoogtepunten in het centrale deel van het land, ook het uiterste noorden en noordoosten. Een (nog) oorspronkelijke regio met misschien wat minder culturele highlights, waar de bevolking zélf een van de attracties is. Gelukkig kunnen veel van onze reizigers dat waarderen, de ‘vriendelijke mensen’ komen vaak terug in onze recensies.
Vertrekdatum: 07/01/2018
0 Beoordeling: 8
Cornelia : Wij hadden een fijne reis met een fantastische reisleider en hebben het prima naar ons zijn gehad. Wel vinden we dat er in de hotels erg veel achterstallig onderhoud is waar nodig na moet worden gekeken. We hoeven geen sterrenhotel maar dat alles een beetje heel is zou wel fijn zijn.
Vertrekdatum: 12/11/2017
1 Beoordeling: 5
Frank : Te wisselend niveau hotels.met geluk een goede kamer. Aanbod activiteiten uitstekend. Nederlandse reisleider prima en aardig. Lokale gids om te huilen. Slecht engels, onverstaanbaar. In gids staat moesson in het oosten tot eind oktober, dat blijkt eind december te zijn.
Vertrekdatum: 15/10/2017
0 Beoordeling: 8
Ria : Topreis naar een topbestemmimg. Sri Lanka is een prachtig land met een zeer vriendelijke bevolking en je kunt er heerlijk eten. De reis biedt voldoende afwisseling tussen cultuur en natuur. De wandeling in de Horton Plains en de klim op de Leeuwenrots zijn aanraders. De wildparken zijn prachtig en de tempels en boeddhabeelden vervelen geen moment. En als het weer meezit zijn de stranden ook zeer prettig. Kortom, voor elk wat wils. Ga dat zien!
Vertrekdatum: 17/09/2017
0 Beoordeling: 8
Sander : Fantastisch mooie reis door een mooi en divers land. Veel natuurschoon, en een mooie cultuur en goed eten. Zeer vriendelijke mensen. Soms wat vuile steden, maar het land is nog in ontwikkeling dus dat wordt alleen maar beter.
Vertrekdatum: 17/09/2017
0 Beoordeling: 10
Gerardus Hendrikus : Olv onze geweldige reisbegeleidster Heleen hebben we een onvergetelijke reis gemaakt. Veel meer gezien en gedaan dan we hadden gehoop. We zijn haast weer aan vakantie toe. Een schitterend, groen, land met bijzonder vriendelijke mensen. Veel bezienswaardigheden, geschiedenis en cultuur. Wij kunnen deze reis van harte aanbevelen aan iedereen die nieuwsgierig is naar het ontdekken en leren kennen van een land wat zoveel verschilt van het onze. Er valt heel veel te ontdekken en vast te leggen in geheugen en op foto's.
Vertrekdatum: 17/09/2017
0 Beoordeling: 8
Patrick : Een prachtige rondreis door een zeer verrassend Sri Lanka !
Vertrekdatum: 16/07/2017
1 Beoordeling: 9
Geertrui : Sri Lanka biedt een ideale mix tussen cultuur en natuur. Onze lokale reisbegeleider deed soms kleine aanpassingen aan het programma waardoor we vaak iets extra's beleefden. Er wordt voor grote hotels gekozen. Deze zijn vezorgd maar wel vaak ongezellig.
Vertrekdatum: 08/01/2017
0 Beoordeling: 8
Jacques : Ik heb een reeks cartoons getekend over onze reiservaringen en indrukken. Ik stuur die eerstdaags via de reisleider naar jullie op.
Vertrekdatum: 15/11/2015
0 Beoordeling: 8
Winfried : Opnieuw een heerlijke ontdekkingsreis met onverwachte momenten en ontmoetingen. Een geweldige mix van natuur, cultuur en luxe. Wij zijn door onze gids uit Sri Lanka op een indrukkende manier door zijn land geloodst. Hij heeft ons deelgenoot gemaakt van zijn Sri Lanka en dat heeft verrassende inzichten opgeleverd zowel mbt de natuur, cultuur als ook de historie van dit mooie land. Het programma was weer eens vol maar door af en toe te kiezen voor onze eigen weg hebben we ook aan onze eigen ideeën en verwachtingen invulling kunnen geven. Sri Lanka is een geweldige ervaring, zeker de moeite waard om tot je te nemen! Met een een levenservaring rijker terug in Nederland.
Vertrekdatum: 19/07/2015
1 Beoordeling: 9
Stella : Een prachtige reis, met een afwisseling van natuur en cultuur. De meeste hotels waren goed tot luxe. Deze reis is zeker een aanrader. Genieten pur sang!
Vertrekdatum: 19/07/2015
0 Beoordeling: 8
Egbert Jan : Een gevarieerde reis met goede reisbegeleiding. We reisden met een goede bus met een kundige, veilige chauffeur. We hadden het geluk twee festivals te zien! Vriendelijke, niet opdringerige bevolking.
Vertrekdatum: 05/07/2015
0 Beoordeling: 8
Franciscus : Een heerlijke reis door Sri Lanka met mooie wildparken, landschappen en tempels waar indrukwekkende ceremonies plaatsvonden. Een mooi, schoon, vriendelijk en bedrijvig land waarin je je als gast absoluut veilig voelt. Mooie witte stranden waar je aan de vloedlijn van je diner kunt genieten. Geweldige Nederlandse reisbegeleider, lokale reisbegeleider en chauffeur van de bus. Veel te zien, veel te doen en toch een heerlijk relaxt gevoel. Wij raden iedereen die van cultuur en natuur houdt, deze reis van Koning Aap van harte aan. Frans en Ellen.
Vertrekdatum: 15/02/2015
0 Beoordeling: 8
Kees : We hebben erg genoten van onze indrukwekkende reis door Sri Lanka. Een echte aanrader voor mensen die echte indrukken van het land willen opdoen en die van de mooie flora en fauna houden en natuurlijk te vergeten de cultuur.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.