Rondreis SURINAME
18 dagen - v.a. €2 295 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,9
50 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,0
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 6,8
Transport: 7,2

Belangrijk om te weten

De meningen van onze reizigers zijn belangrijk, we kijken goed naar de op onze reizen gegeven reviews zodat we onze reizen kunnen optimaliseren. Op vrije dagen kun je deelnemen aan door de reisbegeleider georganiseerde excursies óf lekker je eigen gang gaan. Goed te zien dat onze reisbegeleiders op deze reis bijzonder hoog scoren!


Vertrekdatum: 15/02/2018
0 Beoordeling: 8
Adjo : Het was een fantastische vakantie. Goed verzorgd met avontuurlijke accommodaties. Mooie groep mensen niet te groot. Verder een fantastische gids . Randy was een topper. Het enigste kleine min puntje vond het personeel in het hotel in paramaribo niet erg vriendelijk. Gr adjo en simone roeffen.
Vertrekdatum: 02/11/2017
1 Beoordeling: 9
Remy : Een geweldige reis met cultuur en veel natuur. Het is een afwisselende reis, goed verzorgd en met onze reisbegeleider Randy kom je heel veel van het land te weten.
Vertrekdatum: 02/11/2017
0 Beoordeling: 8
Liesbeth : Deze reis biedt een mooie afwisseling van de verschillende culturen in Suriname. Na een bezoek aan de hoofdstad maak je bijvoorbeeld eerst kennis met de eerste bewoners van dit land (indianen) en naderhand met de Marrons (gevluchte slaven). Ook zie je veel van de overweldigde natuur. Verder wordt er goed voor de reizigers gezorgd (voldoende en lekker eten en drinken, redelijke accommodatie en sympathieke reisleider).
Vertrekdatum: 12/10/2017
0 Beoordeling: 8
ton : Deze reis geeft een goede indruk van Suriname. Zowel de cultuur als de natuur komen aanbod. Het aantal soorten vogels en dieren viel wat tegen! Het prettige op deze reis is dat je meerdere nachten op de meeste plaatsen verblijft. We hebben een prachtige reis gehad, goed verzorgd en een prima reisleider! Ton en Ria Rietveld
Vertrekdatum: 13/07/2017
0 Beoordeling: 8
Syreeta : Erg genoten van mijn vakantie tijdens de Suriname - reis en verlening Curacao. Suriname is een land met veel natuur, maar als je in Paramaribo komt zit je weer midden in de stad. Deze afwisseling was leuk omte ervaren. We hebben 2x een kok (kok en kokin ) gehad en die hebben heerlijk voor ons gekookt! De kookles was meer "meehelpen met de kok", wat men wel als leuk ervaarde. Er was best veel regen gevallen, waardoor we niet bij de blanche marie watervallen konden gaan kijken; de brug lag onder water. Dit was wel erg jammer, daar de reis erheen 12 uur duurde. Tijdens deze reis kregen we onbeperkt water en frisdrank en ook zaten er veel maaltijden bij deze reis. Het zakgeld klopt dan ook! De verlening van Curacao was niet heel lang ( 4 dgn is eigenlijk 2,5 dag ), maar ik ben blij dat ik aan het eiland heb mogen ruiken. Ik heb een goede indruk van het eiland gekregen ( wat qua uitgaven best prijzig is ). Ik vind deze reis zeker een aanrader!
Vertrekdatum: 13/07/2017
1 Beoordeling: 9
Hugo : Mooie reis. Groep van 12 is goed, veel groter moet de groep niet zijn, denk ik.
Vertrekdatum: 13/07/2017
0 Beoordeling: 8
Carina : Verrassende reis door een bijzonder land. Wij waren met 12 personen, wat een heel fijn aantal was, vooral omdat je overal met kleine busjes naartoe gaat. Reisbegeleider Randy was een enthousiaste, kundige man die veel wist te vertellen over zijn land en daardoor ook een zeer goede gids was. Er zijn nog weinig toeristen, wat heel prettig is. Dat je gewoon Nederlands kunt praten is heel prettig. Sterke punten: De bijzondere en lange tocht over een onverharde dwars door het oerwoud op weg naar Apoera, Kookles van kok Siegfried in Afobaka, De fietstocht naar Peperpot, Tochten met een korjaal over de Surinamerivier, De mooie natuur. Meerdere nachten op 1 plek .
Vertrekdatum: 16/02/2017
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Onze conclusie is: Suriname is eigenlijk niet echt een vakantieland, het was leuk om gezien en geproefd te hebben, maar men is daar niet echt ingesteld op toeristen. De wegen zijn erg slecht en de voorzieningen minimaal. Dit maakt het aan de andere kant ook wel weer avontuurlijk. We hebben genoten.
Vertrekdatum: 16/02/2017
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Land met veel geschiedenis, mooie natuur, vriendelijke mensen en heerlijk eten! Je brengt veel tijd door in de binnenlanden, er is daar verder niets, maar dat vond ik juist zo indrukwekkend. Houd er rekening mee dat sommige reisdagen lang zijn en dat accommodaties eenvoudig zijn. Hierdoor kom je wel in gebieden waar bijna geen andere toeristen komen. Paramaribo is leuk om te fietsen, de plantages te bezoeken en leuke restaurantjes aan de waterkant! Tip: De Gadri (heerlijke Creoolse gerechten). Onze reisbegeleider Gio was super! Veel kennis over het land, de geschiedenis en de natuur, een absolute meerwaarde! Al met al een prachtige rondreis!
Vertrekdatum: 16/02/2017
1 Beoordeling: 7
Johan : 18 dagen om Suriname te verkennen. Deze reis geeft daarvoor een prima mogelijkheid. De stad Paramaribo en zijn directe omgeving hebben we in 4 dagen kunnen bekijken. Het oosten van het land, met hoogtepunt Galibi (schilpadden) was heerlijk om te bezoeken. In het westen hebben we Apoera aangedaan, Tijdens en na een rit over bijna 300 km dirtroad hebben we lekker ervaren wat oerwoud is en hoe de mens er leeft. Brokopondo-meer, Brownsberg en upstream Suriname rivier zijn andere ervaringen die we niet hadden willen missen.
Vertrekdatum: 07/03/2015
1 Beoordeling: 7
Geertrui : Suriname: Een avontuurlijke reis in een warm vochtig klimaat. De bustochten in oude maar functionerende Japanse busjes. Heb geen haast, Nospang , want dat past niet in Suriname. Parmaribo is druk en chaotisch behalve op zondag. Avontuurlijke boottochten naar de binnenlanden. In de binnenlandse dorpen waan je je soms in Afrika maar de vochtige en groene omgeving strookt niet met dat beeld. Een reis die veel indrukken maakt. Met enige aanpassing aan de Surinaamse warmte en sanitaire hygiëne maakt de reis onvergetelijk.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.