Rondreis TADJIKISTAN
26 dagen - v.a. €2 696 Boek nu

Excursies Rondreis TADJIKISTAN

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 6 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid van november 2017. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Dushanbe (Tadjikistan), excursie Hissar

Ter plaatse boekbaar voor € 15

Liefhebbers kunnen kiezen voor een optioneel uitstapje naar het fort van Hissar (ook geschreven als Gissar), gelegen op 23 km afstand van de hoofdstad. Vanwege zijn strategische ligging is het fort 21 keer vernietigd, onder andere door Cyrus de Grote, Alexander de Grote, Dzjengis Khan en het Rode Leger. De restanten van het oude fort liggen op een heuvel die de vallei overziet. Je ziet er het poorthuis met zijn torens, twee koranscholen en de karavanserai, waar tegenwoordig een museum in is gehuisvest.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.