Rondreis TAIWAN
15 dagen - v.a. €1 995 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
7,2
13 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,1
Prijs/kwaliteit: 8,2
Accommodatie: 8,3
Transport: 8,2

Belangrijk om te weten

Nog niet veel reviews voor deze reis. We hopen dat we snel meer reviews mogen ontvangen, de bevindingen van onze reizigers zijn voor Koning Aap immers een goede manier om te kunnen zien hoe we onze reizen kunnen optimaliseren. 
Vertrekdatum: 28/04/2018
0 Beoordeling: 6
Amanda : Taiwan is een mooi land om te bezoeken, de natuur is mooi, de mensen zijn super aardig en het eten is redelijk goedkoop en eigenlijk altijd wel lekker. De hotels waren goed en het reizen per bus van stad naar stad ging vlot. Engels wordt in Taiwan echter slecht gesproken, dus een paar woorden Chinees kennen is eigenlijk wel een beetje een must. Daarnaast is handig om te weten, dat veel bezienswaardigheden/musea/winkels/restaurants op maandag gesloten zijn in dit land en dat het openbare leven sowieso wat later (rond 10- 11u) op gang komt. Taiwan is door haar verleden een mengelmoes van invloeden (Chinees, Japans, Portugees en zelfs een beetje Nederlands), maar daardoor is het ook lastig te ontdekken wat nu echt authentiek Taiwanees is. Maar als je bijvoorbeeld China of Japan nog niet hebt bezocht, zouden we die bestemmingen In Azië eerder aanraden.
Vertrekdatum: 28/04/2018
0 Beoordeling: 8
Dirk : --
Vertrekdatum: 13/11/2016
0 Beoordeling: 6
Bernadette : Was een mooie reis maar niet bijzonder. De steden zijn echte Aziatische steden (grote, hoge woonblokken, gebouwen, grote brede straten met veel verkeer) en weinig oude authentieke straatjes, gebouwen, huizen. Wel veel tempels. Lokale reisleider is absoluut wandelende reisgids. Wil graag veel vertellen over zijn land. Helaas was zijn Engels zo af en toe moeilijk te volgen. De overnachtingen zijn in stedelijk gebied. Wij hebben niet in het klooster overnacht maar zijn er wel overdag geweest. Erg commercieel en zijn zelfs eerder weggegaan. Wel een goedkope reis. Alle entrees waren inbegrepen en je hebt alleen geld nodig voor lunch, snack, diner en fooi. Reken op 400 euro. In het zuiden volg je de kustlijn. Erg mooi om een paar uur over de rotsen en langs de kust te rijden. Er wordt gestopt bij mooie fotogenieke plekken. Geen lange reisdagen en vaak verblijf je 2 nachten in een hotel. Hotels zijn 4 of 5 sterren. Prima maar een beetje sfeerloos. Eén hotel met zwembad en één hotel met een hotspring naast het hotel.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.