Rondreis KENIA EN TANZANIA
16 dagen - v.a. €2 995 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
37 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,6
Prijs/kwaliteit: 7,4
Accommodatie: 7,2
Transport: 6,8
Vertrekdatum: 16/09/2017
0 Beoordeling: 8
Henk : Kenia en Tanzania zijn hele mooie kleurrijke landen met een geweldig aanbod van wilde dieren en hele vriendelijke mensen. Een geweldige ervaring met als enige minpunt de slechte wegen die je over moet van de ene naar de andere locatie.
Vertrekdatum: 16/09/2017
0 Beoordeling: 8
Rénie : Uiterst interessante ,uitdagende maar inspannende reis. Wat mij betreft, absoluut de moeite waard. Alles gezien wat je van een safarireis kunt verwachten. Het begeleidende team van reisleider,chauffeur en kok was erg gemotiveerd en ter zake kundig. Het aangeboden transport- een safari-truck- was comfortabel en gaf de mogelijkheid om al het wild goed te zien.. Ook met een groep van 20 personen was er nog steeds ruim plaats. De tijdens de reis aangeboden kamers en lodges waren van bovengemiddelde kwaliteit. De door de kok klaargemaakte maaltijden bleken erg gevarieerd, smakelijk en gezond met name door de vele verse groenten. Van de in Naivasha aangeboden facultatieve excursies is de absolute topper die naar Hell's Gate. Die naar Crater Lake valt absoluut af te raden, Zeker gezien de relatief hoge prijs die je er voor moet betalen in combinatie met het feit dat die in de middag plaats vindt.. Echte hoogtepunten waren de gamedrives in de Masai Mara en de Serengeti. Die in de Ngorongoro krater viel erg tegen mede omdat die in de namiddag plaats vond.
Vertrekdatum: 17/09/2016
1 Beoordeling: 7
Reiziger : Voor de gamedrives is dit een aan te bevelen reis, Het is wel een reis waar je gegarandeerd lichamelijk niet-uitgerust van terug komt. Met de kennis van nu is het maar de vraag of ik dezelfde reis opnieuw zou boeken.
Vertrekdatum: 17/09/2016
0 Beoordeling: 8
Joseph : Een fantastische reis , zowel de natuur als de dieren zijn overweldigend . We hebben de big five gezien wat onze reis geslaagd maakt . Het vervoermiddel mag iets comfortabeler zijn , zeker op de slechte wegen .
Vertrekdatum: 19/09/2015
0 Beoordeling: 8
Jeroen : Een pittige en veelzijdige reis! Veel onderweg op vaak slechte wegen, maar enorm veel dieren gezien en bijzondere indrukken opgedaan van mensen en landschappen. Erg goed begeleid door bekwame lokale gids en chauffeur.
Vertrekdatum: 25/07/2015
1 Beoordeling: 9
Johannes G.A. : Perfecte reisleidster. Zij staat nu nummer 1 op onze ranking list!!!!!!! Voor iedere reiziger veel aandacht, zeer goede communicatie en geïnteresseerd in één ieder. Perfect met buitenlanders!!!! Vakvrouw!!!!!!!!! met een uitdagende reis, geen vakantie maar een reis, perfect!! Wij hebben iedere dag genoten en zijn moe maar voldaan :)
Vertrekdatum: 25/07/2015
0 Beoordeling: 8
Dave : Perfecte reis om kennis te maken met Afrika, in al zijn vormen! Goede verhouding tussen reizen en verblijven en goede afwisseling in type accommodaties. Reisbegeleidster en crew waren top en - ondanks dat dit hun eerste samenwerking was - zeer snel op elkaar ingespeeld! Absolute aanrader!
Vertrekdatum: 25/07/2015
1 Beoordeling: 9
Stefan : Deze reis was werkelijk een ongelofelijk mooie ervaring. De activiteiten waren afwisselend net als het landschap, waardoor het bijna elke dag genieten was. Ook hebben we natuurlijk erg veel geluk gehad met de dieren die we hebben gezien waaronder de grote migratie van gnoes en zebra's. Een fenomeen om nooit meer te vergeten. Soms waren er wel lange reisdagen bij, en deze zijn ook noodzakelijk om op bepaalde plekken te kunnen komen. Dit wisten we vooraf, maar was natuurlijk iets minder fijn. Wel waren er genoeg mogelijkheden om te stoppen en de benen te strekken. Als laatste wil ik nog even extra benadrukken dat het team er alles aan heeft gedaan om het ons zo makkelijk mogelijk te maken en waren ze erg vriendelijk en enthousiast. Hierdoor was het elke dag weer een feest om met ze te mogen reizen.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.