Familiereis VIETNAM AVONTUUR
21 dagen - v.a. €1 995 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,4
203 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:9,3
Prijs/kwaliteit: 7,6
Accommodatie: 7,4
Transport: 8,2
Vertrekdatum: 02/08/2018
0 Beoordeling: 8
Pauwel Jan : x
Vertrekdatum: 29/07/2018
1 Beoordeling: 9
Albert : Zeer complete reis die ons allen heeft verrast. Mede door de lokale gids Thong Bui Van was deze helemaal af. Hij nam alles uit handen zodat je ook het gevoel had zorgeloos op vakantie te zijn. Voor ons de eerste keer met een familiereis mee. Dit is zeer goed bevallen. De kinderen waren ook erg enthousiast. Het was een geweldige ervaring! Tip: Neem voldoende euro's mee! Omdat je maar beperkte bedragen kunt pinnen en dat kost je veel transactiekosten.
Vertrekdatum: 29/07/2018
0 Beoordeling: 8
Hans : Mooie, zeer afwisselende reis waarin je Vietnam echt een beetje leert kennen, Heerlijk eten, Erg leuk om met Vietnamese gids op pad te zijn die je veel kan vertellen over cultuur, geschiedenis maar ook het leven van alle dag. Minder fysieke uitdaging dan we gehoopt hadden. Voor de zwemmers is het aan te raden goed sluitende oordoppen mee te nemen, omdat veel kinderen toch een (lichte) oorinfectie hadden opgelopen.
Vertrekdatum: 26/07/2018
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Het meest bijzondere van onze reis waren het verblijven in de homestay in MaiChau, de treinreis van Hanoi naar Hue (authentiek tussen andere vietnamezen), de Mekong delta (ook hier waren wij onder de indruk van de gigantische milieuvervuiling (bijdrager aan plastic soup) en geschiedenis (van paleizen en graven in Hue tot recente ervaringen in de US-Vietnam oorlog). Enorm onder de indruk van miljoenen stad Ho Chi Minh stad. Prachtig land, hardwerkend, aardig en eerlijk volk, heerlijk eten. Helaas worden de negatieve gevolgen van massatoerisme heel snel zichtbaar.
Vertrekdatum: 26/07/2018
0 Beoordeling: 8
Adrianus : Alweer een super reis van Koningaap. De route was zeer goed aangepast aan de kinderen. Tom ( de reisleider) is echt geweldig en heeft deze reis voor iedereen op het hoogste niveau gebracht. Bedankt Tom.
Vertrekdatum: 19/07/2018
0 Beoordeling: 8
Herman : Wij hebben een prachtige reis gemaakt naar Vietnam met ons gezin. De puberreis had precies in zich wat we zochten. Doordat er een groep kinderen was, vonden onze kinderen het geen probleem om vroeg op te staan en deden aan bijna alles graag mee, dat zou anders geweest zijn als we met ons gezin alleen zouden zijn. Ook het gemak dat alles geregeld is, is heel fijn. Vroeger hebben ze zelf reizen gemaakt en weten dat dat veel tijd kost. Door die tijdwinst hebben we veel gezien. De excursies waren leuk, hoewel vaak ook wel erg toeristisch. Vooral de wandel en fietstochten tussen de rijstvelden en in de bergen vonden wij prachtig. Het vervoer was prima en de reisbegeleider top! Kortom wij hebben een geweldige vakantie gehad en voor de kinderen een enorme ervaring met hier en daar een cultuurshockje en grenzen die overgegaan moesten worden. Maar dat levert prachtige verhalen voor op school op ;-)
Vertrekdatum: 19/07/2018
0 Beoordeling: 8
Janet : Vietnam en haar inwoners zijn zeer zeker het bezoeken waard! Het was bijzonder om te zien hoe blij en dankbaar de Vietnamezen in het leven staan. De natuur is in één woord prachtig en dit samen met het gemoedelijke plattelandsleven in de Mai Chau vallei en een stad als Hoi An maken dat je eigenlijk veel langer wilt blijven.
Vertrekdatum: 03/08/2017
1 Beoordeling: 7
Marjoleine : Erg leuke, afwisselende reis. Vietnam is een prachtig land met vriendelijke mensen. Minder vrije tijd dan gedacht omdat de excursies vaak langer duren dan in het excursieprogramma staat. Hanoi is geweldig. Doe er een streetfoodtour als je aankomt! Ga fietsen of huur een scooter bij de homestay. Halong Bay vond ik prachtig, mssr erg toeristisch. De treinreis is leuk, ga in Hue naar de markt, Gebruik veel taxi"s, die kosten vaak maar een euro voor een klein stukje. Koop je souvenirs in Hoi An of op de nightmarket in Saigon en vergeet niet af te dingen. En doe beslist een Vietnamese massage in een van de massagesalons van Mui Ne.
Vertrekdatum: 03/08/2017
1 Beoordeling: 9
Richard : Drieweekse familiereis naar Vietnam was top. Veel gezien en meegemaakt. De reis is heel afwisselend. Slapen in een nachttrein, op een boot, in een homestay en in diverse hotels. Familiereis met kinderen tussen 12 en 18 jaar zeer goed bevallen. Zowel kinderen als ouders direct een leuke klik met elkaar. Onze Vietnamese reisbegeleider was top. Deze reis is echt een aanrader. Super vakantie gehad.
Vertrekdatum: 03/08/2017
1 Beoordeling: 9
Ger : Wat een fantastische reis en wat is Vietnam een heerlijk land. Mooie natuur, vriendelijke mensen, heerlijk eten. De groep was zeer divers en daardoor een goed gezelschap. Onze reisbegeleider was trots op zijn land, wist veel te vertellen en maakte van iedere excursie iets bijzonders.
Vertrekdatum: 30/07/2017
0 Beoordeling: 8
Mario : Vietnam is een prachtig vakantieland met veel afwisseling. Vandaag kruip je nog door de Cu Chi tunnels en morgen lig je aan een prachtig strand in Mui Né. Wij hebben het land leren kennen met de vriendelijke bevolking, lekker eten en ook geleerd hoe we dit zelf kunnen maken, de geschiedenis met 143 jaar keizerlijke macht, de Franse invloeden en natuurlijk de Vietnam oorlog. Kleurrijke markten met exotisch fruit en vlees en vis. Op maat gemaakte kleding zijn mooie souvenirs die ons met veel plezier aan onze vakantie doen terugdenken.
Vertrekdatum: 27/07/2017
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Het was een geweldige vakantie, waarvan we nog lang zullen nagenieten.
Vertrekdatum: 20/07/2017
1 Beoordeling: 9
Sander : De familiereis Vietnam (12+) was een topvakantie voor ons. Met onze 2 jongens (15 en 17) hebben wij een onvergetelijke reis gemaakt. De groep (22 pers) was erg leuk, de gids Thang was echt een top gids (verhalenverteller, betrokken, grappig, Engelstalig), de route was indrukwekkend. De cultuurshock in het begin was groot, maar na 3 weken reizen en verhalen van Thang te hebben gehoord, hebben wij respect gekregen voor de bevolking en konden we goed meedraaien in hun gebruiken (eten, drinken, afdingen, ...). De treinreis die ons mede deed beslissen voor Koning Aap, was een leuke ervaring.
Vertrekdatum: 20/07/2017
0 Beoordeling: 10
Marion : Geweldige familierondreis naar Vietnam, veel gezien en gedaan, goed programma, fijne begeleiding alles klopte. Mooie ervaring om op terug te kijken. Ook de boottrip en treinreis waren zeer de moeite waard.
Vertrekdatum: 20/07/2017
1 Beoordeling: 9
Lisette : Een kijkje in de "keuken" van Vietnam. Onze eerste familiereis behoort tot een van de pareltjes van onze reizen. Dankzij onze Vietnamese reisleider hebben wij alle facetten van Vietnam van heel dichtbij mee mogen maken. Door zijn enthousiaste (persoonlijke) verhalen en zorgzaamheid voor zijn groep was echt voor onze familie een onvergetelijke prachtige reis. Mot, Hai, Ba, Yo!
Vertrekdatum: 20/07/2017
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Zeer complete informatieve maar vooral boeiende reis begeleid door een geweldige Vietnamese reisbegeleider die ons meenam in de culturele en historische geschiedenis van het land. Behoorlijk reistempo in een gevarieerd programma.
Vertrekdatum: 13/07/2017
0 Beoordeling: 8
Johan G.R. : We hebben mede dankzij onze tourguide, Cuöng, Vietnam leren kennen. Hij heeft ons het land, de historie en het eten aan ons laten zien (het eten niet allen zien, dat hebben we ook opgegeten). Een prachtige reis waarbij we tussen de rijstvelden hebben overnacht, het landschap van de Ha Long baai hebben gezien vanaf de boot, met de trein door het land gereisd hebben. Voor de reis van het noorden naar het zuiden heb je echt wel 21 dagen nodig. De afsluiter was een mooi resort aan de kust: de vervolmaking van een prachtige reis.
Vertrekdatum: 13/07/2017
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Als oud-backpackers met puber kinderen waren we terughoudend voor een 'familiereis' . En nu geven we deze reis een 9. Waarom? Omdat onze Vietnamese reisleider echt een schot in de roos was, kundig, hartelijk en een steengoede organisator, omdat de gekozen accomodaties prettig en goed gelegen waren en we, als we dat wilden, ons terug konden trekken van aangeboden excursies en ons eigen plan konden volgen. En de groep? Het klikte met zowel de volwassenen als de pubers onderling.
Vertrekdatum: 07/08/2016
0 Beoordeling: 8
Danny Jeroen : Alle aspecten van Vietnam vind je in deze reis. Beleef afwisselend steden en natuur. Geniet van het eten, de cultuur en de mensen. Goed gedoseerd in reizen (op alle mogelijke manieren; vliegtuig, bus, trein, boot (veelvuldig) en betjak) en vrije tijd.
Vertrekdatum: 24/07/2016
0 Beoordeling: 8
alexander : Geweldige kennismaking met alle facetten van Vietnam, met name door goede reisleider ter plaatse. Een ontdekkingsreis voor t hele gezin, niet geschikt voor vakantiegangers die en passant nog wat cultuur willen snuiven.
Vertrekdatum: 10/07/2016
1 Beoordeling: 9
Lukas : Algemene opmerking: de mogelijkheid om Vietnam in drie weken " te doen" onder bgeleiding van een top gids die Vietnam en de cultuur en geschiedenis écht kent Nog voor jullie: Dit was mijn eerste Groepsreis en het is gewoon niet precies wat ik wil. Maar...aan de brochure is geen woord gelogen en de reis was veel luxer en georganiseerder dan ik had verwacht en voorzien. Voor jullie een compliment want alles was tot inde puntjes geregeld, maar dat is niet geheel 'mijn ding'. Vietnam is veel westerser dan ik had gedacht.
Vertrekdatum: 26/07/2015
0 Beoordeling: 8
Jan Gert : Prachtig land en de leeftijd van de kinderen sloot goed op elkaar aan! Volgende reis waarschijnlijk de VS. (Staat niet in onderstaande lijst)
Vertrekdatum: 26/07/2015
1 Beoordeling: 9
Florus : Een prachtige reis die mede door de inzet van onze Nederlandstalige reisleider Duc onvergetelijk is. Uitstekend reistempo, ook voor kinderen.
Vertrekdatum: 19/07/2015
1 Beoordeling: 9
Sjaak : We hebben enorm genoten van deze reis. De afwisseling tussen de steden en het platteland is enorm. We hebben erg veel gezien, gedaan en geleerd. Het land is prachtig, de steden hectisch, de bezienswaardigheden de moeite waard, zoals ook de geschiedenis. Deze reis heeft van alles wat. En een mooie, relaxte afsluiting in Mui Ne.
Vertrekdatum: 12/07/2015
1 Beoordeling: 5
Eric : De prijskwaliteitverhouding vonden wij zoek. Tevens worden voor de excursies prijzen gevraagd die soms het tienvoudige zijn van de werkelijke kosten.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.