Familiereis VIETNAM
16 dagen - v.a. €1 795 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,0
48 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,3
Prijs/kwaliteit: 8,0
Accommodatie: 7,6
Transport: 7,8
Vertrekdatum: 24/12/2016
0 Beoordeling: 8
Martijn : Mooie reis, in twee weken echt een goede indruk van het leven in Vietnam gekregen. Een top reisbegeleider hadden wij, wist veel, regelde alles en was dol op de kids. Het was zeker in het laatste deel rondom Hanoi veel uren in de bus maar zeker de moeite waard.
Vertrekdatum: 25/04/2015
1 Beoordeling: 9
Marcellinus : Ik kan iedereen aanraden Vietnam nu snel te ontdekken. Het land verandert snel en heeft nu een goede mix van eenvoud en westers gemak voor een gezinsreis. Een lokale goed engels sprekende gids geeft echt een meerwaarde. Hoi An is een prachtig rustpunt, waar het gemakkelijk reizen is. Halong Bay en de homestay in Mai Chau zijn de andere hoogtepunten. Hou er rekening mee dat je nog redelijk wat geld uitgeeft aan excursies en dat je daarin afhankelijk bent van keuzes die de gids je voorlegt.
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.