Rondreis VIETNAM
22 dagen - v.a. €1 795 Boek nu

Reviews

Benieuwd naar wat de reizigers zeggen over deze rondreis? Lees hieronder hun reviews die zij hebben achtergelaten in de "Welkom Thuis Enquête" die alle reizigers na de reis per mail toegestuurd krijgen. De gepubliceerde cijfers van de verschillende onderdelen van reis zijn het gemiddelde van alle respondenten, ook van respondenten die hieronder geen commentaar hebben toegevoegd.

Totale beoordeling:
8,3
49 respondenten

Door reizigers beoordeeld

Reisbegeleiding:8,9
Prijs/kwaliteit: 7,8
Accommodatie: 7,8
Transport: 7,9
Vertrekdatum: 14/07/2018
1 Beoordeling: 9
Ivo : Deze reis was een groot succes.. Met 7 personen en een geweldige reisleider (Brendan ....) 3 weken door een prachtig en interessant land gereisd'per bus, trein, boot, vliegtuig, cruise schip, kano, fiets en te voet. Alles was prima geregeld. Het programma met alle excursies en veel extra's is druk maar daar hebben we voor gekozen. Heerlijk gegeten en de hotels en home stays voldeden prima. De trekking is een aanrader. Vietnam is een land rijk aan geschiedenis, cultuur, culinaire verrassingen, vriendelijke mensen, veel afwisseling.
Vertrekdatum: 14/07/2018
1 Beoordeling: 9
Alfons : Leuke reis met gevarieerde aangename ervaringen. Een reis onder begeleiding van een schitterende reisleider die steeds opnieuw met verrassingen voor de dag kwam waardoor we het land beter leerden kennen.
Vertrekdatum: 15/10/2016
1 Beoordeling: 9
Sipke : Prachtige reis waarbij je in drie weken de mooie en indrukwekkende dingen van het land te zien krijgt. Goeie accomodaties en een prima ervaren Nederlandstalige gids uit het land zelf.
Vertrekdatum: 10/09/2016
1 Beoordeling: 9
John : Het was weer een fantastische reis met een afwisselend karakter waarbij gebruik werd gemaakt van diverse verschillende transportmiddelen. Tot onze verrassing sprak de lokale reisbegeleider ook nog eens een aardig woordje Nederlands. Verder was de 2 daagse trekking bij Sapa een van de hoogtepunten. Deze zou nog wel een dagje langer mogen duren. Het was prettig dat de groep niet al te groot was (10 personen).
Vertrekdatum: 10/09/2016
0 Beoordeling: 8
J.B. : Deze reis is echt een aanrader. Het is een goede mix van cultuur en natuur om Vietnam te leren kennen cq ontdekken.
Vertrekdatum: 23/07/2016
0 Beoordeling: 8
Antonius : Veelzijdige reis, prima mix van natuur en cultuur!! Mede door onze Nederlandse reisleider een prachtreis!!
Vertrekdatum: 20/02/2016
0 Beoordeling: 8
Reiziger : Zeer afwisselende reis door een druk en dichtbevolkt land. Met name het noorden vond ik erg mooi; de landschappen en de kleurrijke bergvolkeren. Onze Vietnamese, nederlands sprekende, reisleider had veel kennis van het land en de locaties die we bezochten. Tijdens de excursies ben je vaak met veel andere toeristen en de bevolking springt daar commercieel handig op in.
Vertrekdatum: 20/02/2016
1 Beoordeling: 9
Reiziger : Vietnam is een prachtig land. Ik heb volop genoten. Maar bedenk wel dat het nog steeds een heel communistisch land is.
Vertrekdatum: 07/11/2015
0 Beoordeling: 8
Marius : Het betrof voor ons een eerste groepsreis, voor het eerst georganiseerd en voor het eerst in Zuidoost Azie., Vietnam. Dat is ons goed bevallen al had er wat ons betreft meer tijd in de natuur in het programma mogen zitten en iets minder de platgetreden paden. Daar zullen we in de toekomst zeker op letten. Onze reisleider was een Vietnamees die goed Nederlands sprak. Hij wist overal de weg , veel kennis over het land, en goede adresjes om te eten etc.
Vertrekdatum: 07/11/2015
1 Beoordeling: 9
Frans : En zeer boeiende, afwisselende reis in een prachtig land met een uitstekende , Nederlands sprekende , lokale reisbegeleider/gids.
Vertrekdatum: 04/04/2015
0 Beoordeling: 8
Reinier : Hele mooie reis met als hoogtepunt Sappa. Treinreizen zijn heel goed te doen. Kledingvoorschrift korte broek als het niet te koud is. Bij alle accommodaties is er wifi met FB. Er zijn genoeg excursies in het standaard pakket waardoor je ook in bijvoorbeeld Hoi An wat vrije tijd heb. De wandel excursie is door de groep enorm bevallen hoewel je zelf daar ook een hele mooie tocht kan maken. Er zijn voldoende pin automaten aanwezig. Eten is geweldig en ook in de restaurants goedkoop. Land is nu nog niet heel toeristisch maar het wordt elk jaar drukker. Kortom een reis die je moet doen.
Vertrekdatum: 04/04/2015
0 Beoordeling: 8
Reiziger : De rondreis met een geweldige Vietnamese reisleider was een uitstekende manier om het land te verkennen Dat er zo nu en dan een zeer toeristische stop aangedaan werd was bijna onmogelijk omdat een sanitaire stop daar het beste was We hebben het land op een fijne manier kunnen ervaren Helaas ging het met de vluchten heel erg slecht, Engelstalige stewardessen in Vietnam om in te checken waren niet voorhanden en was je overgeleverd aan hun good will Hierover klagen hielp niet men verstond je toch niet Ook het inchecken als groep op Schiphol is niet meer van deze tijd omdat veel overige reizigers thuis al inchecken dus als koning AAP groep werden we verdeeld over open staande plaatsen Niet leuk als je 12 uur niet naast je partner kunt zitten Dit zal zeker mee spelen met boeken van een mogelijke volgende reis
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.