Rondreis WIT-RUSLAND
9 dagen - v.a. €1 395 Boek nu

Veelgestelde vragen Rondreis WIT-RUSLAND

WIT-RUSLAND

Heb ik een visum nodig?

Als je over de Nederlandse of Belgische nationaliteit beschikt, heb je voor deze groepsreis een visum voor Wit-Rusland nodig.

Meer informatie over je benodigde reisdocumenten (zoals paspoort), je visum, de te volgen visumprocedure en de locatie van de ambassade vind je op de website van onze partner Visumloket.

Wij raden je aan 6 tot 4 weken voor vertrek naar Wit-Rusland   je visum aan te vragen.

Wanneer je de benodigde visa laat regelen via Visumloket, dan worden naast de visumkosten, € 30,- bemiddelingskosten per persoon per visum in rekening gebracht. Je hoeft dan niet zelf 2x naar de betreffende ambassade(s).

Voor meer informatie kijk op de website van Visumloket:

Beschik je niet over een Nederlandse of Belgische nationaliteit? Neem dan zelf contact op met de betreffende ambassade(s) om je eventuele visum te regelen.

Kan ik geld wisselen en/of pinnen in Wit-Rusland?

In de grote steden kun je pinnen. Buiten de grote steden wordt het een stuk moeilijker. Neem daarom ook voldoende cash euro's mee om daar te wisselen.

Is er wifi tijdens de reis?

Wifi is voor veel reizigers prettig om (via ‘social media’) contact met het thuisfront te houden. Alle geplande hotels beschikken over wifi, soms tegen betaling, soms alleen in de lobby van het hotel. Houd er rekening mee dat de kwaliteit en snelheid van de internetverbinding niet overal optimaal zijn.

Wat is het tijdsverschil met Nederland?

Tijdens onze zomertijd is het in Wit-Rusland 1 uur later.
Tijdens onze wintertijd is het in Wit-Rusland 2 uur later.

Wat is de beste reistijd?

De beste reistijd is juni t/m augustus. Van december tot april kan het flink koud zijn, het heeft strenge winters. Vanaf april worden de temperaturen beter, 18-22 graden. In onze zomermaanden heeft het een aangename temperatuur van rond de 23 graden. Maar er valt ook de meeste regen. 
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.