Rondreis ZUID-KOREA
17 dagen - v.a. €2 795 Boek nu

Excursies Rondreis ZUID-KOREA

Tijdens je reis is het mogelijk om deel te nemen aan door de reisbegeleiding ter plaatse aangeboden ‘losse’ excursies. Deze excursies zijn facultatief.

Om je een idee te geven van de kosten van deze excursies vermelden we hier de richtbedragen per persoon gebaseerd op de deelname van minimaal 7 deelnemers en de koers van de lokale munteenheid. Door koersschommelingen kan de prijs veranderen. De bedragen zijn dus slechts bedoeld om je een indicatie van de kosten te geven. Omdat de entreegelden vaak veranderen, zijn deze niet opgenomen in de excursieprijs (tenzij expliciet vermeld).

Alle prijzen van de excursies zijn genoemd in euro's. Ter plekke is het mogelijk om de excursies ook in lokale munteenheid te betalen.

Seoul - Chongdong theater, traditionale muziek en dans

Boeken voor vertrek (€ 42)

Chongdong Theaters Traditional Arts Stage presenteert vier genres in traditionele Koreaanse dans, instrumentele muziek, sori (Koreaanse geluiden) en pungmul (percussie). Het is een fascinerend en spannend repertoire voor de toeschouwers. De voorstelling biedt een culturele ervaring van dans en instrumentele optredens. Duur: 90 minuten.

Om teleurstelling te voorkomen (vanwege de populariteit kan het zijn dat de voorstelling 'vol' zit) raden we je aan door te geven of je deze show wilt bijwonen. Je kunt dit aangeven bij boeking.

Seoul - NANTA Cooking, non-verbale Koreaanse ritmische show

Boeken voor vertrek (€ 42)

NANTA is een non-verbale voorstelling van vrije ritmische bewegingen met dramatische traditionele Koreaanse percussie verpakt in een komische show. NANTA valt een enorme keuken binnen waar vier koks een bruidsbanket aan het klaarmaken zijn. Terwijl ze aan het koken zijn, toveren ze allerlei soorten keukengerei (potten, pannen, borden, messen, snijplanken, waterflessen, bezems) om in percussie instrumenten. Duur: 90 minuten.

Om teleurstelling te voorkomen (vanwege de populariteit kan het zijn dat de voorstelling 'vol' zit) raden we je aan door te geven of je deze show wilt bijwonen. Je kunt dit aangeven bij boeking.

Seoul - Noord-Koreaanse grens Panmunjom

Boeken voor vertrek (€ 79)

Een dagexcursie naar Panmunjom, ook wel het vredesdorp genoemd in de DMZ, omdat daar de legers van Noord- en Zuid-Korea oog in oog tegenover elkaar staan. Pal op de grens staan de beroemde Blauwe Huisjes, waar tot 1991 de militaire onderhandelingen plaatsvonden tussen Noord-Korea en de Verenigde Naties. Daarbinnen krijg je de kans even voet op Noord-Koreaans grondgebied te zetten. De excursie brengt je verder naar onder meer de ‘Bridge of No Return’. Het was de vluchtroute van vele Noord-Koreanen tijdens de Koreaanse oorlog.

Let op: deze excursie moet minimaal 2 weken voor de reis vertrekt zijn doorgegeven bij de boeking. We hebben voor deze excursie je exacte paspoortgegevens nodig. Zorg dat deze correct zijn ingevuld. Je kunt dit checken op je persoonlijke mijnkoningaap pagina.

Let op: Panmunjom is niet toegankelijk voor kinderen jonger dan 10 jaar. Op zondagen en Koreaanse nationale feestdagen zijn er geen excursies mogelijk, evenals op de dagen dat er militaire oefeningen zijn. Je hebt je paspoort nodig. Ook dien je netjes gekleed te gaan tijdens een bezoek aan de DMZ (geen slippers of korte broek).
Foute ingave

Gelieve een correct e-mailadres op te geven aub.

Er is iets fout gelopen...

Gelieve ons hiervoor te verontschuldigen.
De pagina herladen kan misschien helpen.

E-mail is reeds geregistreerd
Het opgegeven e-mail adres bevindt zich reeds in ons nieuwsbrief systeem.
Inschrijving gelukt!

U bent succesvol ingeschreven op de nieuwsbrief.